Cierpki dzień, 70. Niezgody 3178 [Wtorek, 22 Maj 2012, 12:48] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Kto ukradł świerszczyki Wielebnemu Magounowi proszony jest o ich zwrot.

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy filozofia dr Ireny Eris jest zgodna z Dyskordianizmem?  (Przeczytany 470 razy)
0 użytkowników i 2 Niewiernych przegląda ten wątek.
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« : Piątek, 6 Listopad 2009, 09:52 »

Ile to razy szukając materiałów o Jedynej Prawdziwej, Słusznej i Zabawnej Religii trafialiście na teksty o kosmetykach? Ja często. Winowajcą jest niejaka dr Irena Eris. Czy kosmetyki są dobre nie wiem - nie korzystałem i raczej sobie nie kupię. Chciałbym, jednak abyście ocenili czy wpis na stronie Ireny Eris znajdujący się w dziale "filozofia" nie odbiega zbytnio od naszej doktryny religijnej.

Witamy
w Kosmetycznym Instytucie Dr Irena Eris, stworzonym dla osób świadomych swoich potrzeb i pragnących pielęgnować swoje ciało pod okiem profesjonalistów.
W naszych działaniach pozostajemy wierni filozofii, którą wyrażamy w trzech punktach:

Punktem oparcia dla naszych działań są substancje naturalne. Dzięki wykorzystaniu najnowszych odkryć kosmetologii i dermatologii, preparaty Prosystem zawierają nowatorskie kompleksy naturalnych substancji aktywnych.

Nasz punkt widzenia to absolutne bezpieczeństwo preparatów stosowanych w zabiegach. Dzięki temu budujemy zaufanie naszych klientów i umożliwiamy kosmetyczkom pełne wykorzystanie swojego profesjonalizmu.

Za punkt honoru stawiamy sobie najwyższą jakość oferowanych produktów i zabiegów. Szeroka gama preparatów Prosystem umożliwia indywidualne podejście do różnorodnych potrzeb.

Hmmm... Sam nie wiem... Nie padło tam ani jedno zdanie o Dyskordianizmie. Może poddamy to analizie?

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!

« Odpowiedz #1 : Piątek, 6 Listopad 2009, 17:57 »

Punktem oparcia dla naszych działań są substancje naturalne. (np hot-dogi, które jak wiadomo pozyskuje się z drzew hot-dogowych powstałych wskutek krótkiego, ale burzliwego romansu psa, bułki i modrzewia) Dzięki wykorzystaniu najnowszych odkryć kosmetologii i dermatologii, preparaty Prosystem zawierają nowatorskie kompleksy naturalnych substancji (psycho)aktywnych. (meskalina)

Nasz punkt widzenia to absolutne bezpieczeństwo preparatów stosowanych w zabiegach. (hot-dogi są w folii) Dzięki temu budujemy zaufanie naszych klientów i umożliwiamy kosmetyczkom pełne wykorzystanie swojego profesjonalizmu. (np sieć barów ze striptizem, gdzie kosmetyczki są zarówno barmankami, jak i striptizerkami)

Za punkt honoru stawiamy sobie najwyższą jakość oferowanych produktów i zabiegów. Szeroka gama preparatów Prosystem umożliwia indywidualne podejście do różnorodnych potrzeb. (w końcu każdy jako papież może wymagać czego innego)

Ale uważam, że jest absolutnie niezgodna, chociaż właściwie to jest zgodna.
Hm, swoją drogą ciekawe skąd to nazwisko, mi to wygląda na jakiś rodzimy dyskordiański spisek o którym może nie wiedzieć sama dr Eris, a nawet twórcy tego spisku...

Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia.
- Kurt Vonnegut
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #2 : Poniedziałek, 9 Listopad 2009, 13:35 »

Po krótkim, ogólnikowym i mało profesjonalnym śledztwie jestem bliski stwierdzenia, że głównymi odbiorcami tych kosmetyków są Illuminaci Bawarscy, Masoni i kierowcy trolejbusów. Coś mi to śmierdzi spiskiem maskowanym przez dezodoranty.

Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #3 : Poniedziałek, 9 Listopad 2009, 15:01 »

kierowcy trolejbusów
To jest bardzo poważna grupa, ma wsparcie militarne w postaci autobusów na prąd...Dlaczego są na prąd to każde dziecko na studiach doktoranckich wie: służy to do prania mózgów pasażerom nieświadomie wsiadających do tych jeżdżących laboratoriów.

Co do Ireny to sklep ma niedaleko mnie, jest bardzo podejrzana atmosfera w nim...

Ave Eris!
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!

« Odpowiedz #4 : Poniedziałek, 9 Listopad 2009, 21:28 »

Moje źródła wśród zmutowanych popielniczek z Borneo donoszą, że ktoś próbuje wrobić kierowców trolejbusów, aby zniszczyć ich nienaganną opinię najuczciwszych ludzi, zaraz po wioskowych głupkach z zachodniej Syberii i zezowatych potomkach Kubilaj-chana z jednym jądrem... To niepokojące... W końcu kto może czuć się bezpieczny, gdy podważa się autorytet kierowców trolejbusów?

Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia.
- Kurt Vonnegut
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #5 : Wtorek, 10 Listopad 2009, 11:16 »

Naszła mnie straszna myśl. Może Illuminaci podszywają się pod kierowców trolejbusów? Może przesiadają się ze swoich czarnych i szarych sedanów do trolejbusów aby nie rzucać się w oczy?

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]