maseu
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #30 : Środa, 1 Wrzesień 2010, 11:54 » |
|
to żeście pojechali offtopem=] taki wlasnie jest sens ! zamęt! ale w dobrym smaku, tutaj to tylko zwykle klotnie forumowe. takie pindu pindu bezcelowo-zametowe.
Zamącić ładnie to mozna w mediach, albo w opinii publicznej, a tu to mi sie tego czytac nie chcialo=]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #31 : Środa, 1 Wrzesień 2010, 21:50 » |
|
biedaczysko dopiero zaznaje Chaosu...do zrozumienia jeszcze kawał drogi, ale jesteśmy [ja zwłaszcza z Tobą]
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
maseu
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #32 : Piątek, 3 Wrzesień 2010, 11:38 » |
|
byc moze dopiero zaznaje, ale w kazdym caly sie rozkoszuje tym faktem. poza tym czym jest chaos, ktory nic nie wnosi? zamętem mozna niezla strukture zrobic, nie tylko rozpizdziel zrobic. Takie moje prywatne ukierunkowanie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #33 : Piątek, 3 Wrzesień 2010, 19:17 » |
|
nikt nikomu nie broni wyciągać konstruktywnych wniosków, choć zwykle mają się one do chaosu tak, jak wół do karety wszystkie rzeczy w życiu, które czynimy są bezsensu, ale niektóre z nich są bardziej przyjemne od innych
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
maseu
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #34 : Wtorek, 7 Wrzesień 2010, 11:20 » |
|
rozwlekanie się nad sensem życia jest podobne do pytania zadanego w filmie, którego tytułu przypomnieć sobie nie mogę:
"A co jest? Ja jestem"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #35 : Wtorek, 7 Wrzesień 2010, 21:43 » |
|
to mi przypomina słynną rozmowę smolenia z laskowikiem [ kabaret tey ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maseu
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #36 : Wtorek, 14 Wrzesień 2010, 15:18 » |
|
Możliwe, że to nawet to było. Już nie pamiętam. Laskowik i Smoleń swoją drogą są ludźmi, którzy: a)mają nieźle nasrane pod skalpami b)bardzo dużo środków psychoaktywnych ich powyginało 3)eris ich opętała i dzięki temu robią tak kapitalne skecze http://www.youtube.com/watch?v=Lmz9P437s9I
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #37 : Wtorek, 14 Wrzesień 2010, 20:22 » |
|
jako dyskordianin zapatruje się na trzecie, z pierwszym się mogę zgodzić, na drugie....były, były ale nie mieli do nich dostępu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|