LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #15 : Wtorek, 8 Czerwiec 2010, 22:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #16 : Środa, 9 Czerwiec 2010, 14:04 » |
|
Och, milcz, milcz, ja mialam isc na warsztaty kuglarskie i co?! I nie poszlam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #17 : Środa, 9 Czerwiec 2010, 17:45 » |
|
jakie to proste powiedzieć: nie mogiem!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #18 : Poniedziałek, 5 Lipiec 2010, 00:22 » |
|
...i wszystko będzie miało głęboki sens, jak ma głęboki sens każdy ruch skomplikowanego mechanizmu, i wszystko będzie dla nas dziwne i niepojęte, a więc bezsensowne, w każdym razie dla tych z nas, którzy jeszcze w żaden sposób nie mogą przywyknąć do bezsensu i uznać go za normę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #19 : Piątek, 9 Lipiec 2010, 18:42 » |
|
Sensem życia jest siedzieć na internetowym forum i pieprzyć głupoty o sensie życia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #20 : Piątek, 9 Lipiec 2010, 20:08 » |
|
Sensem życia jest siedzieć na internetowym forum i pieprzyć głupoty o sensie życia.
Myślę, że siedzenie na tym forum jest dla ludzi zajęciem dodatkowym, a nie sensem życia. W ramach komentarza zarzucę mądrość: "mowa jest srebrem, lecz milczenie bywa złotem".
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #21 : Niedziela, 11 Lipiec 2010, 12:39 » |
|
W ramach komentarza zarzucę mądrość: "mowa jest srebrem, lecz milczenie bywa złotem".
Jaki człowiek taka mądrość, a pieprzenie bywa dziećmi. Ja na razie dzieci nie widzę, tak samo jak srebra i złota.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #22 : Niedziela, 11 Lipiec 2010, 12:57 » |
|
siedzenie na forum nie jest jeszcze [jeszcze!!!!] obowiązkowe, a tym bardziej pisanie wymiana informacji i dzielenie się swoim spostrzeżeniami, jest jak najbardziej na miejscu jak mnie się zda, bo tylko sybaryci, "mistycy najwyższych poziomów", albo lenie patentowane [jak mawiała ma ciotka], nie widzą sensu dzielenia się informacją...no chyba, że osiągnęło się nirvane, ale wtedy, to chyba nie ma sensu zabierać głosu ani na tak, ani na nie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #23 : Niedziela, 11 Lipiec 2010, 13:51 » |
|
Jaki człowiek taka mądrość, a pieprzenie bywa dziećmi.
To była zawoalowana wersja innej mądrości "czasem lepiej milczeć i wyjść na idiotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości". Nie masz nic do napisania w danym wątku, to lepiej nie udzielaj się w nim. Ja na razie dzieci nie widzę, tak samo jak srebra i złota.
Z pewnością wśród swoich odpowiedzi również. Trollowanie jest niezgodne z netykietą, dobrym wychowaniem oraz atmosferą panującą na tym forum.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #24 : Środa, 14 Lipiec 2010, 13:55 » |
|
To była zawoalowana wersja innej mądrości "czasem lepiej milczeć i wyjść na idiotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości". Nie masz nic do napisania w danym wątku, to lepiej nie udzielaj się w nim.
Patrzcie państwo, powiem tylko, że moja wypowiedź też była pewną "zaowalowaną mądrością". Z pewnością wśród swoich odpowiedzi również.
O dziwo, twoje wypowiedzi odnoszą się też do twoich wypowiedzi - w tym ta o srebrze i złocie. Trollowanie jest niezgodne z netykietą, dobrym wychowaniem oraz atmosferą panującą na tym forum.
Tak samo jak wyrażanie poglądów niezgodnych z opinią pana/pani/grupy X jest niezgodne z poprawnością polityczną, uczuciami religijnymi i "wolnością słowa" - kolejny sposób na zamykanie ust, któremu o dziwo nie sprzeciwia się otwarcie nikt kto może być brany na poważnie*. Odkąd "trollowaniem" nazywa się wyrażanie opini w sposób bardziej konkretny niż europejsko-masochistyczne owijanie w bawełnę? P.S.: Moja wypowiedź była aktem protestu przeciwko bezpodstawnemu bajdurzeniu zgromadzonych na tym forum. * ciekawe czy ktoś zauważyłby oczywistą auto-ironię tego stwierdzenia, gdybym na nię nie wskazał. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #25 : Środa, 14 Lipiec 2010, 14:27 » |
|
Blorpciu, jednego jestem pewien. Jesteś dyskordianinem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #26 : Środa, 14 Lipiec 2010, 23:50 » |
|
Ja bym raczej powiedziala `niewychowanym gburem` ^^ Mam nadzieje nigdy sie z Blorpciem na piwie nie spotkac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #27 : Czwartek, 15 Lipiec 2010, 08:57 » |
|
pozostań przy nadziei  , a Eris i tak zrobi co zechce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #28 : Czwartek, 15 Lipiec 2010, 09:35 » |
|
Gha, a kysz! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #29 : Czwartek, 15 Lipiec 2010, 19:30 » |
|
siem ziem spodziwał takiej adwości...rozumiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|