Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #30 : Niedziela, 9 Maj 2010, 15:59 » |
|
Lostfreeq, zbierasz autografy?  Ale chyba w nie potem nie wierzysz? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #31 : Niedziela, 9 Maj 2010, 16:51 » |
|
i to jest jedno z moich wcieleń-nie zbieram autografów ani troszkę!!!-kolekcjonuje spotkania,a autografy daje znajomym-i te które sam od kogoś pobrałem jak i te które sam tworzę-heh
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #32 : Niedziela, 9 Maj 2010, 18:39 » |
|
Jednym slowem- jestes dealerem autografow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #33 : Niedziela, 9 Maj 2010, 18:42 » |
|
jak sięgam pamięcią....hmmm myślę że dealer to raczej mało-wydaje się, że mały hurtownik będzie lepszym określeniem
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #34 : Niedziela, 9 Maj 2010, 18:46 » |
|
Ja mam wszyskiego cztery autografy (chyba). Najsmieszniejszy z nich to wziety z przypadku, bo ustawiono mnie w kolejce- od japonskiego zawodnika formuly 1, pono czarnego konia w 2008r  Nie mam pojecia, jak sie nazywal, ale mam zdiecje z jego samochodem  A najcenniejszy- od Pratchetta  Z braku ksiazki nasmarowalam w kalendarzu rysuek Oma (swiete rogi) i tak poszlam. Inni fani byli zgorszeni, ze przyszlam bez ksiazki (staram sie ich juz nie kupowac, pozyczam od znajomych  ), a Pratchett dostal ataku smiechu i bylam chyba jedyna osoba, na ktora podniosl wzrok podczas szalenstwa wpisywania autografow 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #35 : Niedziela, 9 Maj 2010, 18:53 » |
|
jak pisałem ani jednego nie posiadam-no może oprócz tych, które sam wystawiam [ na szczęście nie na rachunkach]-bo wszystkie rozdaje zaraz po tym jak je uzyskam-cholera chyba zboczyliśmy trochę z tematu forum!-nic to Baśka bij łaciate -jak powiada mój kumpel-najwyżej mnie ekskomunikują albo sam to zrobię świat dysku -bardzo urocze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #36 : Niedziela, 9 Maj 2010, 21:22 » |
|
.....Kolekcjonujesz wlasne autografy? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #37 : Niedziela, 9 Maj 2010, 22:11 » |
|
z konieczności-niemiec biega mi po kuchni...hmmm zapomniałem jak się on nazywa jakoś na A [alkazercer czy cuś koło tego] i dlatego jak sobie zapomnę jak się podpisać, to szukam swego dawnego i tak juz leci, a gdy je-powiedzmy-kolekcjonuje , to nie muszę szukać ich długo, bo jest ich dużo wszędzie i łatwo na nie wpadam-gorzej bo gdy już na nie wpadam, to zapominam, po jaką cholerę ich szukałem, ale to drobiazg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #38 : Poniedziałek, 10 Maj 2010, 12:51 » |
|
Aby nie robić off-topu. Polecam wsłuchać się w prawdziwy, ale gorzki tekst. Moim zdaniem oczywiście. Ja się z tym kawałkiem identyfikuję. Żyję w kraju - STRACHY NA LACHY (wersja bez cenzury)
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« Odpowiedz #39 : Wtorek, 18 Maj 2010, 13:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #41 : Wtorek, 18 Maj 2010, 22:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #43 : Wtorek, 18 Maj 2010, 22:46 » |
|
bardzo ciekawe-nie znałem-co do trenta z nin to szkolił się u skinny puppy ale to inna historia jak coś chorego lekko to: http://www.youtube.com/watch?v=AvJiyOPmsJs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|