Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 16:25 » |
|
(Moja obsesja każe mi tworzyć taki wątek na każdym forum xD) Jedna osoba wrzuca link do jakiegoś utworu, w następnym poście następna osoba ocenia go w skali 1-10, najlepiej uzasadnia swoją ocenę, i wrzuca kolejną piosenkę ocenianą później przez kolejną osobę, która również wrzuca kolejny link i tak aż wszyscy zamienią się w guziki. Czy jakoś tak. No to może na początek coś wzniosłego, zmuszającego do zadumy i oczywiście baaardzo normalnego. Focus - Hocus Pocus
|
|
|
|
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wtorek, 20 Październik 2009, 11:22 » |
|
Twoja propozycja ma u mnie dyszkę. Naprawdę znakomity i dowcipny kawałek klasycznego rocka.  Moja kolej, coś odmiennego: Lubię Laski z Małymi Cyckami
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sobota, 24 Październik 2009, 12:38 » |
|
 Bardzo znany kawałek: Mars Napada
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
dobek
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #3 : Sobota, 24 Październik 2009, 15:15 » |
|
Do Kazia mam sentyment, lubię ten kawałek. Conspiracy - Chaos Theory
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sobota, 24 Październik 2009, 18:34 » |
|
Nie jestem fanem muzyki elektronicznej ale to było niezłe.  Coś dla lubiących delikatne rytmy i proste słowa: Radio Friendly Song
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wtorek, 8 Grudzień 2009, 21:45 » |
|
Nie jestem fanem muzyki elektronicznej ale to było niezłe.  Coś dla lubiących delikatne rytmy i proste słowa: Radio Friendly SongTakie sobie, koleś ma śmieszniejsze kawałki. Ja proponuje posłuchać: http://www.youtube.com/watch?v=U0GMWO1b1NU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #6 : Piątek, 25 Grudzień 2009, 14:29 » |
|
Całkiem niezłe, choć nie mój gatunek muzyki.  Moja kolej: Piosenka o zimie... choć w sumie to lubię tę porę roku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Casimir
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #8 : Piątek, 25 Grudzień 2009, 21:22 » |
|
Muzycznie nienajgorsze, jakkolwiek nie gustuję w tego typu muzyce Samael - Slavocracy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wtorek, 29 Grudzień 2009, 23:58 » |
|
Bardzo miło sie słuchało, chyba sobie "kupię" płytkę Samaela  Na telefonie puszczam ten kawałek, jak jade na piwko ze znajomymi, od razu czuję się lepiej http://www.youtube.com/watch?v=eLnNbVvxslo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #12 : Niedziela, 10 Styczeń 2010, 15:48 » |
|
10/10, świetny kawałek  Stray Cats prawdę mówiąc nigdy specjalnie nie słuchałem, Briana Setzera kojarzę prawdę mówiąc głównie z Muddy Water Blues z Paulem Rodgersem, muszę się zainteresować bardziej xD Led Zeppelin - Black Dog
|
|
|
|
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sobota, 13 Marzec 2010, 18:49 » |
|
Led Zeppelin - Black Dog to dla mnie klasyka!  Szkoda, że korporacje szmacą muzykę i teraz kapel tego pokroju jest, jak na lekarstwo. Coś lekkiego: Jacek Kaczmarski - Mufka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Casimir
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #14 : Środa, 31 Marzec 2010, 22:07 » |
|
|
|
|