Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 12:56 » |
|
Jeszcze wczoraj byłem poza miastem, robiłem coś innego, miałem wielką przygodę i wyzwanie. Jeszcze wczoraj toczyłem dysputy filozoficzne oraz małą wojnę z podchodami. Jeszcze wczoraj wszystkie decyzje, które podejmowałem dotyczyły "tu i teraz" i były proste, jak "tak" lub "nie". Jeszcze wczoraj cały dzień był rozpędzonym nurtem chaotycznych wydarzeń... Niestety dzisiaj jest poniedziałek. 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #1 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 21:47 » |
|
Dziś poniedziałek: spotkanie z kumplami ze studiów i piwko w miłym towarzystwie... Lubie Poniedziałki  Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wtorek, 20 Październik 2009, 08:03 » |
|
Wolę wtorki... bliżej do weekendu. 
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #3 : Wtorek, 20 Październik 2009, 13:11 » |
|
Wolę poniedziałki, wtorki mam wolne, czyli sobie można posiedzieć w knajpie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobek
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #4 : Wtorek, 20 Październik 2009, 16:04 » |
|
Heh, u mnie niedziela wieczór jest takim czasem którym chciałbym przeciągnąć w nieskończoność  I świadomość, że jutro poniedziałek i trzeba iść na ósmą jest wielce wkurwiająca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Poniedziałek, 31 Maj 2010, 19:12 » |
|
Chyba odświeżę wątek. Poranna pogoń w deszczu, walka z gałęziami (dwiema dostałem w twarz, trzecia wplątała się w koła), pozostawienie IDFK (Istotnego Dla Firmy Klucza) w domu, skuteczne zabrudzenie czystych spodni, ból zęba, przeziębienie, ponownie niesprawne oprogramowanie w pracy. Poniedziałek...
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Jezebel
Moderator Globalny
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #6 : Poniedziałek, 31 Maj 2010, 19:22 » |
|
Wow! Mocne przeżycia 
|
|
|
|
|
|
Nad ranem wyciągamy siekierę snu. Odrąbujemy głowę myślom. Reszta trzepoce skrzydłami trzepoce skrzydłami - Zasypiamy z krzykiem.
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« Odpowiedz #7 : Poniedziałek, 31 Maj 2010, 22:13 » |
|
zwykle około czwartku [zupełnie nie wiem dlaczego] postanawiam mieć poniedziałek wolny i rozgłaszam to wszem i wobec i...mam wolne, w niedzielę postanawiam, że jeśli poniedziałek mam wolne, to dlaczego nie wtorek, w poniedziałek dociera do mnie, że wolny wtorek to za mało więc przedłużam sobie wolne na środę, jednak już we wtorek rano czwartek wydaje się zbyt blisko, żeby iść do pracy i zbyt blisko weekendu, toteż robię sobie go wolnego, a w środę przypominam sobie, że piątek należy świętować hot-dogiem więc nie ma czasu na pracę i takim sposobem docieram do weekendu, kiedy w końcu mogę odpocząć po pracowitym tygodniu-uff
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« Odpowiedz #8 : Poniedziałek, 7 Czerwiec 2010, 19:31 » |
|
dzisiaj zdałem sobie sprawę z tego dlaczego mógłbym nie lubić poniedziałku, a mianowicie dlatego, że inni go nie lubią i wyładowują swą złość na przygodnie napotkanych ludziach, jakim, jednym z nich mogę być ja
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
WujekSyfon
Bojownik za Eris

Panbuk
|
 |
« Odpowiedz #9 : Poniedziałek, 7 Czerwiec 2010, 21:14 » |
|
Ehh... ludzie nienawidza poniedziałku bo w naszej kulturce jest pierwszy, słabo... Za to piatek jest 5ty  Proste...
|
|
|
|
|
|
"Panowie Chaosu są wrogami Logiki, żonglerami Prawdy, rzeźbiarzami Piękna"
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #10 : Wtorek, 8 Czerwiec 2010, 01:29 » |
|
Jeszcze cztery..no, moze trzy dni...i biba. Gdzies. Albo i nie. I dlatego nie lubie poniedzialkow! Trzeba dopiero czwartku wieczorem- czyly cztery dni stypy- zeby ludzi ogarnal imprezowy nastroj i dali sie wyciagnac na piwko (=piwek wiele), a ja weekendowo-imprezowy nastroj mam praktycznie caly czas =_=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wtorek, 8 Czerwiec 2010, 12:03 » |
|
Ja tam poniedziałek przepiłam:)
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
WujekSyfon
Bojownik za Eris

Panbuk
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wtorek, 8 Czerwiec 2010, 22:43 » |
|
Sarmacko 
|
|
|
|
|
|
"Panowie Chaosu są wrogami Logiki, żonglerami Prawdy, rzeźbiarzami Piękna"
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #13 : Poniedziałek, 5 Lipiec 2010, 08:36 » |
|
Znowu poniedziałek. W weekend zrealizowałem może z połowę planów na czas wolny a tutaj znowu kierat. Nędza...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|