Casimir
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #15 : Czwartek, 6 Maj 2010, 19:26 » |
|
A jak ten spis będzie przeprowadzony? Będzie miał coś wspólnego ze spisą... czy może żydowskim spiskiem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #16 : Czwartek, 6 Maj 2010, 23:38 » |
|
Spiskiem zydowskich illuminatow bojowych, walczacych spisa. Naturalnie, mozemy stawic opor. A takze wystosowac chaotyczna note protestacyjna- ja osobiscie optuje za nota, do koperty zawsze mozna powrzucac roznych bonusow ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #17 : Czwartek, 6 Maj 2010, 23:51 » |
|
Hmmm... Ciekawe, czy podczas spisu powszechnego będzie można wpisać dyskordianizm, jako religię. By było miło 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #18 : Czwartek, 6 Maj 2010, 23:54 » |
|
Zdaje sie, ze punkt `wyznanie` bedzie opcjonalny, z tymze podejrzewam, ze wsadza Cie do worka pt. `inne`  W Polsce jest mozliwosc bycia katolikiem, starowiernym, protestantem- i Innym O_o Hanba, hanba, powiadam. Przedwieczni nie puszcza tego plazem -_-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #19 : Środa, 19 Maj 2010, 22:44 » |
|
zaglądając tutaj [ forum] zauważam dość duży napływ tzw niewiernych może to tylko moje widzenie bowiem krótko jestem ale takowe odnoszę, że zagląda na forum coraz więcej ichnich-niech żyje Eris i ku Jej chwale!
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #20 : Czwartek, 20 Maj 2010, 16:43 » |
|
zaglądając tutaj [ forum] zauważam dość duży napływ tzw niewiernych może to tylko moje widzenie bowiem krótko jestem ale takowe odnoszę, że zagląda na forum coraz więcej ichnich-niech żyje Eris i ku Jej chwale!
Ciekawe czy to zwolennicy Eris czy piraci od Latającego potwora Spaghetti .... Zobaczymy  Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #21 : Czwartek, 20 Maj 2010, 22:32 » |
|
statystyki [tfuuuuuuuuuuu...] jak wyglądają? ignacy mówiąc, ile nas?
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #22 : Sobota, 22 Maj 2010, 00:02 » |
|
Masa mrowie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ponury Jegomość
Neofita

święty, święty, święty...
|
 |
« Odpowiedz #23 : Niedziela, 30 Maj 2010, 01:56 » |
|
włączając niczego nieświadomych chrześcijan, wiccan, ateistów i muzułmanów to dyskordija stanowi potęgę światową.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #24 : Poniedziałek, 31 Maj 2010, 16:14 » |
|
mam za sobą kolejny [który to już nie zliczę] wiec propagujący Dyskordianizm, a zaraz po tym sympozjum dotyczące tegoż tematu. zawsze przy takich okazjach pojawiają się pytania typu: co może mnie przybliżyć? czego powinienem[nam] spróbować? co może mi pomóc? itp pomyślałem sobie, że w tym miejscu należałoby zrobić jakieś kompendium wiedzy, rzeczy i porad dla niewiernych, aby mogli wybrać sobie coś z naszych doświadczeń, aby mogli wejść łatwiej w błogie objęcia i doznać objawienia. co Wy na to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #25 : Poniedziałek, 31 Maj 2010, 16:40 » |
|
U mnie koterii cały czas jest zawieszony projekt "Dyskordianizm dla bystrzaków", przy przypływie czasu skończę. Jest to poradnik dla "niewiernych" po polskim dyskordianiźmie z liźniecie rzeczy z innych krajów.
Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #26 : Środa, 16 Czerwiec 2010, 20:42 » |
|
jak widzę teraz [20-41] tylu [15] niewiernych, to aż muszę napisać:witojcie w imieniu Eris!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #27 : Środa, 16 Czerwiec 2010, 23:04 » |
|
Również witam niewiernych. Przyłączcie się do naszego marszu po przejęcie globu 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
WujekSyfon
Bojownik za Eris

Panbuk
|
 |
« Odpowiedz #28 : Poniedziałek, 21 Czerwiec 2010, 11:25 » |
|
TUP TUP ....
Tararam tararam...
|
|
|
|
|
|
"Panowie Chaosu są wrogami Logiki, żonglerami Prawdy, rzeźbiarzami Piękna"
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #29 : Poniedziałek, 21 Czerwiec 2010, 22:09 » |
|
Niesmiali chyba. Czy to nasze oniesmielajace dzialanie?.. *teatralnym szeptem:*Dawac mi tu szybko awaryjnego Hot-oga Na Oswojenie Niewiernego, w skrocie HNON!..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|