Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« : Sobota, 17 Październik 2009, 15:51 » |
|
Ostatnio na nasze forum zajrzało sporo Niewiernych. W związku z tym chciałbym tychże Niewiernych przywitać i zachęcić do przyjęcia wiary (lub niewiary) w Eris / Dyskordię. Pamiętajcie, że tak naprawdę nie musicie wierzyć nam, wierzyć w to co my, wierzyć w to co inni... Wierzcie sobie. Nie zaszkodzi też pokładanie wiary w Chaosie i Przypadku. Niezależnie od wszystkiego, szanujemy Waszą niewiarę. Pokładamy nadzieję w Waszym sceptycyzmie. Zachęcamy Was do uprawiania Wolności. Nie będziemy tutaj nikogo nawracali na siłę, lecz z pewnością postaramy się nawrócić Wan na żarty. Nie krępujcie się rejestrować na forum i brać udziału w dyskusjach. Nie gryziemy, przynajmniej przez internet. Nie zmienia to faktu, że jesteśmy jedyną prawdziwą i słuszną religią. Inne śmierdzą (z całym szacunkiem albo przy jego braku) całkowitą herezją.  Może jeszcze jakieś "mądre" przekazy dla Niewiernych?
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #1 : Niedziela, 18 Październik 2009, 12:55 » |
|
Pamiętajcie - biurokracja to też forma chaosu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czwartek, 22 Październik 2009, 15:23 » |
|
Pamiętajcie - biurokracja to też forma chaosu!
Jedna z większych 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #3 : Piątek, 23 Październik 2009, 08:48 » |
|
Witam wszystkich Niewiernych. 
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #4 : Piątek, 8 Styczeń 2010, 19:53 » |
|
Proponuje jeszcze raz się przywitać, żeby zobaczyć ilu nas zostało przy życiu po tej pladze nieróbstwa.
Zgłaszam się jako pierwszy! [super zawsze chciałem napisać "pierwszy", teraz czuję się wspaniale] Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Środa, 13 Styczeń 2010, 20:25 » |
|
Wyprzedziłeś mnie. Witam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Proteus
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #6 : Piątek, 5 Marzec 2010, 14:06 » |
|
Witam braci i siostry ( z tego co widzę głównie braci). Chciałem poczekać, aż będę mógł napisać "Piąty!" albo "Dwudziesty trzeci!" ale trwało by to za długo więc objawie się teraz [; Coś jest w tym pytaniu: "Dlaczego w Stowarzyszeniu Dyskordian czczącym kobiece bóstwo jest aż tylu mężczyzn?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sobota, 13 Marzec 2010, 18:32 » |
|
Witam serdecznie! "Dlaczego w Stowarzyszeniu Dyskordian czczącym kobiece bóstwo jest aż tylu mężczyzn?"

|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #8 : Niedziela, 2 Maj 2010, 13:51 » |
|
ależ przecież nie ważne czy to będzie liczba 5 czy też 23-i tak wszystkie inne albo się dzielą albo w jakiś inny sposób łącza się z 5 i 23 więc nie licząc który zaś jestem, powitanie ślę
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #9 : Niedziela, 2 Maj 2010, 22:52 » |
|
Ale jak ktos juz tu jest, to blizej mu do wiernego, nizli do niewiernego, czyli powitanie--wystosowane jest w proznie!! Kolejny dowod bezzasadnosci wszystkiego Poza tym- niewierny, zaraz ze niewierny...to tylko w naszym kregu kulturwym monogamia ma tylu fanow 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #10 : Poniedziałek, 3 Maj 2010, 11:45 » |
|
monogamia jest do wyrzygania
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Bhaat Saab
Administrator
Pożeracz Jabłuszek

Szlifierz Chaosu
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czwartek, 6 Maj 2010, 05:22 » |
|
Proponuje jeszcze raz się przywitać, żeby zobaczyć ilu nas zostało przy życiu po tej pladze nieróbstwa.
Bip bip.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czwartek, 6 Maj 2010, 08:59 » |
|
Bip bip.
Oczom nie wierzę! Good Morning, Vietnam... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czwartek, 6 Maj 2010, 11:35 » |
|
Bip bip.
Oczom nie wierzę! Good Morning, Vietnam...  Co to? Powrót Zombi? Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|