Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #15 : Czwartek, 22 Październik 2009, 19:22 » |
|
O ile znowu mi coś nie wypadnie, to za tydzień powinno być wszystko super.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sobota, 24 Październik 2009, 21:15 » |
|
Wstępnie w piątek 30 mogę się pojawić, lecz zastrzegam możliwość zmiany mojego grafiku i padakę naszych ambitnych planów. 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #17 : Wtorek, 27 Październik 2009, 22:55 » |
|
Piątek trzydziestego się zbliża.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #18 : Środa, 28 Październik 2009, 11:50 » |
|
Piątek trzydziestego się zbliża.
Niestety Ephenoir postanowił odkopać topór wojenny. Jego skandaliczne zachowanie na tym forum, zostało zakończone wraz z usunięciem przez niego całego wątku. Stracił na Chaotycznym konto i liczę, że nowego nie założy - nie potrzebujemy tutaj wandali. Dzieciak uważa, że posiada autorytet, lecz nie może znieść dyskusji i zachowuje się, jak rozwydrzony gówniarz. Nie mam ochoty spotykać się z Waszą koterią tak długo, jak Ephenoir jest jej szefem. Tej nocy, dokonując wandalizmu, wyczerpał mój limit cierpliwości. Liczę, że Wam też się znudzą jego chamskie i aroganckie zagrywki. Wtedy z chęcią spotkam się z Waszymi przedstawicielami na browara. Na ten moment nie mam z Waszą koterią o czym dyskutować. Przykro mi, że tak wyszło i mam nadzieję na wyklarowanie sytuacji w przyszłości... Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
dobek
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #19 : Środa, 28 Październik 2009, 12:00 » |
|
Efenuła zrobił głupią rzecz, nie wiem nawet dlaczego, ale wydaje mi się, że twoja reakcja jest przesadzona. Oboje w sumie zachowaliście się jak rozwydrzone bachory w piaskownicy. Tylko co ma do tego biedny Blorpmag i piwko z nim? Luzuj poślady 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #20 : Środa, 28 Październik 2009, 12:22 » |
|
Na razie poślady mam spięte bo sprawa świeża. Wandalizm na forum jest niedopuszczalny. Eph skasował nie tylko swoje posty, lecz też wypowiedzi innych. Świadczy to o braku szacunku do pozostałych dyskordian. Już rozumiem, jak skończyło Chao.pl i taki sam los przepowiadam Arenie Eryzyjskiej. Będziecie marnowali godziny na pisanie postów a potem Eph przypomni sobie, że jest wielki i forum pójdzie się jebać. Wasz dorobek intelektualny i poświęcony czas pójdzie do piachu. Przecież po Chao.pl nie zostało wiele poza wspomnieniem. A co z dzieciątkami ciekawych wątków i setkami znakomitych wypowiedzi? Epha to nie interesuje, gdyż kompleksy podkręcają ego...
Chcecie mieć gwarancję, że nie marnujecie czasu? Piszcie tutaj. Nie zamierzamy likwidować forum, moderujemy jawnie i bardzo delikatnie. To już wszyscy zainteresowani zauważyli. Jeśli kiedykolwiek będziemy zmuszeni do likwidacji strony (oby nie) to przygotujemy się do reaktywacji aby Wasze wypowiedzi mogły powrócić do sieci. Nie znikniemy bez śladu. Nasza strona pomimo przerw, działa w sieci od początku 2005 roku. Nie zrobimy środowisku dyskordiańskiemu tego, co zrobił Eph z Chao, co pokazał przed chwilą na Chaotycznym i co ostatecznie zrobi z Areną.
Jak zluzuję poślady to pogadamy o piwie, lecz wolę abyś do tego czasu pożegnał się z Ephem. Na razie ciągle mam spięte żyłki bo chamstwa nie znoszę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #21 : Środa, 28 Październik 2009, 15:01 » |
|
Proponuje spotkanie dać na 20 Listopada, piątek. I mam nadzieję, że wszystko do tego dnia się wyjaśni i uspokoi  Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #22 : Środa, 28 Październik 2009, 19:05 » |
|
Wyluzuj, nie jesteśmy jedną osobą. Nie odgryzę ci ręki ani nic.  Naprawdę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #23 : Piątek, 30 Październik 2009, 19:50 » |
|
Dobra, trochę wyluzowałem. Myślę, że piątek trzynastego to dobry termin na spotkanie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #24 : Piątek, 30 Październik 2009, 19:54 » |
|
Z trzynastym może być różnie, mam w planach wtedy coś zorganizować, ale się jeszcze zobaczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny