Czas grzmotów, 37. Chaosu 3178 [Poniedziałek, 6 Luty 2012, 08:03] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalna strona placówki dyplomatycznej Republiki Dyskordiańskiej na terytorium RP

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 1 + 1 = 1 (ale większe)  (Przeczytany 1206 razy)
0 użytkowników i 1 Niewierny przegląda ten wątek.
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« : Piątek, 9 Październik 2009, 02:31 »

Od pewnego czasu decydenci oraz użytkownicy Forum Dyskordian / Discordia Forum rozważają połączenie (lub przejście) na Chaotycznie Prowadzone Forum. Po prostu w naszym regionalnym i niszowym światku obie piaskownice do prowadzenia sporów funkcjonują dość opieszale. Mało osób i mała aktywność to problemy z którymi sami się borykamy.

Ze swej strony mogę zaproponować beesqp'owi przywileje (w ramach łapówki) aby nie czuł się przytłoczony faktem, że połączył się z "obcym" forum.

Co Wy uważacie o pomyśle połączenia (a co za tym idzie ożywienia) tych dwóch for? Ja jestem za. Od początku chcieliśmy stworzyć miejsce dla wszystkich dyskordian w kraju.

Ave Eris!

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
Conte Comico
Dyskordianin
**

Conte Comi©

« Odpowiedz #1 : Piątek, 9 Październik 2009, 11:40 »

Jak dla mnie pomysł jest przedni. Ostatnio mało zaglądałem na nasze forum, gdyż było mocno zaspane. Więcej osób to więcej ciekawych tematów i postów. Może dzięki temu uda się zaktywizować chaotyczne środowisko.

POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #2 : Piątek, 9 Październik 2009, 14:04 »

Jestem za, miło będzie jak na forum wzrośnie aktywność.
Ave Eris!
Ephenoir
Niewierny
« Odpowiedz #3 : Piątek, 9 Październik 2009, 19:13 »

Zgodnie z równaniem 1+1-1=/=1, nasze forum jest najlepsze, bo jest Ambisonifikowane:

http://chao.ayz.pl/forum/

NIECH SPAM SIE SZERZY, O NIEWIERNI!
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #4 : Piątek, 9 Październik 2009, 21:16 »

Zgodnie z równaniem 1+1-1=/=1, nasze forum jest najlepsze, bo jest Ambisonifikowane:

(...)

NIECH SPAM SIE SZERZY, O NIEWIERNI!

Tja... raczyłeś usunąć ze swoich stron linki do dyskordia.pl i tego forum. Zamiast napisać w nowym wątku o swoim "nowym dziecku" spamujesz w wątku, który jest poświęcony innym forom. Mało eleganckie, lecz Twojego postu nie usunę aby nie zostać pomówiony o cenzurowanie. Pozdrawiam

EDIT: Powróćmy do właściwego tematu. Co sądzicie o połączeniu przyjęciu sił, energii i umysłów z Forum Dyskordian? Myślę, że takie połączenie przyniesie korzyści całemu środowisku.

EDIT: Jako ciekawostkę podam, że Twój post został przez jedną osobę z forum zgłoszony do moderacji.
« Ostatnia zmiana: Sobota, 10 Październik 2009, 06:53 wysłane przez Ex Nihilo Nihil » Zapisane

Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #5 : Wtorek, 13 Październik 2009, 18:32 »

Mam nadzieję, że sytuacja z forami  wyjaśni się  szybko.
I będziemy mogli jak normalni biali ludzie dyskutować.
Ave Eris!
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #6 : Wtorek, 13 Październik 2009, 20:54 »

Proponuję dyskutować, jak normalni, różowi w zielone prążki, ludzie.  Język

Conte Comico
Dyskordianin
**

Conte Comi©

« Odpowiedz #7 : Środa, 14 Październik 2009, 03:09 »

Mam nadzieję, że sytuacja z forami  wyjaśni się  szybko.
Też nie mogę się doczekać. Dwa - trzy fora to za dużo.

POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
Ephenoir
Niewierny
« Odpowiedz #8 : Środa, 14 Październik 2009, 10:37 »

Szkoda, że zaczęliście o tym myśleć dopiero teraz. Już wcześniej nawoływałem do połączenia for, ale byłem tylko atakowany przez ich właścicieli...
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #9 : Środa, 14 Październik 2009, 13:09 »

Szkoda, że zaczęliście o tym myśleć dopiero teraz. Już wcześniej nawoływałem do połączenia for, ale byłem tylko atakowany przez ich właścicieli...

Tja... nawoływałeś do połączenia for a gdy pojawiła się taka perspektywa... założyłeś własne. Nie bądź hipokrytą i daruj sobie postawę męczennika.

Założyliśmy dyskordia.pl dla zabawy. Nie ma tutaj jednego, wszechmocnego "właściciela". Jeśli użytkownicy są zaangażowani to coś się dzieje. Jak ludzie nie mają czasu / ochoty to forum odpoczywa przed kolejnym zalewem aktywności. Chaotyczne jest tworzone przez wszystkich, którzy tutaj regularnie piszą. Jeśli ktoś odczuwa silną potrzebę misyjną to faktycznie może być zawiedziony naszym forum. Na szczęście teraz są trzy do wyboru...   Z politowaniem

PS: Jak dotąd starałem się być wyrozumiały dla Ciebie i unikać mieszania się w zatargi, jakie masz z różnymi dyskordianami...
« Ostatnia zmiana: Środa, 14 Październik 2009, 13:14 wysłane przez Ex Nihilo Nihil » Zapisane

Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #10 : Środa, 14 Październik 2009, 14:05 »

Nie ma tutaj jednego, wszechmocnego "właściciela".
Nie przesadzaj, ty jesteś nim.
Dużo można gadać o różnych sprawach, ale tak jak Bękarty Chaosu i Ambisonifikowane Chao ma jednego właściciela- Ephenoir  ,  tak dyskordia.pl i Chaostycnie prowadzone Forum ma Ex Nihilo Nihil, dyskordia.org oraz dyskordia .info Papieża Chaosu, Discordia Forum ma Beesqpa.
To jest proste i zrozumiałe.
Nie wiem dlaczego temu zaprzeczacie.
Ave Eris!
Ephenoir
Niewierny
« Odpowiedz #11 : Środa, 14 Październik 2009, 14:45 »

Ja bym zaprzeczał co do Ambisonifikowanego Chao (co do Bękartów nie) - u nas kasa na serwer pochodzi ze składki, a inni, szczególnie Blorpmag, mają bardzo dużą "władzę" nad formą naszej strony. Mogę się określać najwyżej głównym koordynatorem.
Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #12 : Środa, 14 Październik 2009, 14:55 »

Ja bym zaprzeczał co do Ambisonifikowanego Chao (co do Bękartów nie) - u nas kasa na serwer pochodzi ze składki, a inni, szczególnie Blorpmag, mają bardzo dużą "władzę" nad formą naszej strony. Mogę się określać najwyżej głównym koordynatorem.
Ex Nihilo Nihil  napisał o wszechmogącym właścicielu, ja to rozumiem jako ten kto ma na własne Imię i Nazwisko wykupiony serwer i domenę.
Bo jako przyszły informatyk tak postrzegam wszechmogącego właściciela.
PS. Ciesze się, że Chao swoją aktywnością dąży do potęgi którą już miało!
Ave Eris!
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #13 : Czwartek, 15 Październik 2009, 01:56 »

Ex Nihilo Nihil  napisał o wszechmogącym właścicielu, ja to rozumiem jako ten kto ma na własne Imię i Nazwisko wykupiony serwer i domenę.

W takim rozumieniu faktycznie można każdą z naszych stron do kogoś przypisać i podana przez Ciebie lista jest poprawna (o ile dobrze się orientuję). Ja miałem raczej na myśli sposób tworzenia i podejmowania decyzji dotyczących naszych internetowych tworów.

Ave Eris!

Blorpciu
Dyskordianin
**

« Odpowiedz #14 : Czwartek, 15 Październik 2009, 19:28 »

Nie widzę problemu, teraz powinna nastać zdrowa wolna konkurencja.
Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]