Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #30 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 15:52 » |
|
(Wyszłoby niezręcznie, gdybym teraz napisał, że jestem wyposzczonym świrem... ale nie napiszę.  ) Politycy
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #31 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 16:02 » |
|
Przedszkolaki
|
|
|
|
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #32 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 16:05 » |
|
Przedszkolanki 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #33 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 21:45 » |
|
sex analny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #34 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 21:53 » |
|
dzierganie swetrów
|
|
|
|
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
Cheshire
Neofita

Schowaj te czułki, przyjacielu.
|
 |
« Odpowiedz #35 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 22:07 » |
|
Wzorek w albatrosy?
|
|
|
|
|
|
(Ma Tygrys powody do dumy! I cenę swą dobrze zna! Bo całe ciało ma z gumy - sprężyny na dole ma. Skacze, bryka i wiruje, braknie mu aż tchu. Szaleje bez końca, bo widzi i czuje, że nie ma równych mu. Nie ma równych mu!) "Kubuś Puchatek" * Tak. Jestem kobietą.
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #36 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 22:09 » |
|
gumowe skarpetki w niebieskie flamastry
(jesteśjesteśjesteś! ^^)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #37 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 22:11 » |
|
Lateksowe krawaty w różowe kapibary.
(jesteśmyjesteśmy xD)
|
|
|
|
|
|
(Ma Tygrys powody do dumy! I cenę swą dobrze zna! Bo całe ciało ma z gumy - sprężyny na dole ma. Skacze, bryka i wiruje, braknie mu aż tchu. Szaleje bez końca, bo widzi i czuje, że nie ma równych mu. Nie ma równych mu!) "Kubuś Puchatek" * Tak. Jestem kobietą.
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #38 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 22:12 » |
|
armeński kowal żujący zdechłe papugi w przebraniu krewetki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #39 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 22:14 » |
|
Morskie żółwie okupujące zjazd małosolnych ogórków Atlantyku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #40 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 22:17 » |
|
Żółwie, wiedziałem! One tu są! Zbliżają się! Przygotujmy bumerangi! xD No, już mi lepiej.
Stereotypowy morświn z dredami dyskutujący podczas wykładu o malezyjskich stonogach w śmiesznych czapeczkach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #41 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 22:20 » |
|
Stado sterylnych pawianów raczących się zespołową grą w skaczące czapeczki przy wytrawnym winie, sączonym z wykałaczki w żółto-czerwone groszki.
Mam przykre wrażenie, że nie nadążam za Twoimi skojarzeniami... xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #42 : Wtorek, 20 Październik 2009, 00:06 » |
|
Ex Nihilo Nihil przygniatający laptopa podczas tarzania się po podłodze ze śmiechu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #43 : Wtorek, 20 Październik 2009, 11:42 » |
|
My się dopiero rozkręcamy xD
Stado pędzących w przestworzach imadeł wcinających szczękoczułkami niezliczone stojaki na kapelusze (to bardzo częste skojarzenie, kojarzy się też z drzewem, kiśćmi winogron i flamandzkimi fletami)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #44 : Wtorek, 20 Październik 2009, 13:14 » |
|
Prezerwatywy spływające w ściekach.
|
|