rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek

Ten co wie co jest po śmierci/Frater Krater
|
 |
« Odpowiedz #15 : Piątek, 14 Sierpień 2009, 15:14 » |
|
Minusy: * Admini Wiki mogą się wkurzyć.
eeeeeee a to czemu?
|
|
|
|
|
|
Liczne są oblicza bogini....
G(enerating) O(perating) D(escending)
Podpis: Podpisy są wyświetlane na dole każdej normalnej i prywatnej wiadomości. W podpisie może być użyty kod BBC, jak i uśmieszki.
Maksymalnie 300; pozostało znaków: 60
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #16 : Piątek, 14 Sierpień 2009, 17:21 » |
|
Git majonez. Proponuję już tylko wstawienie Ⓚ zamiast ©. A. I jeszcze błąd w tytule "Polskie Stowarzyszenie Dyskordiańskie", a nie "Polskie Stowarzyszenie Dyskordian".
Hm... - Jeżeli strona ma być neutralna, to strony powinny być ułożone alfabetycznie, nie wg. schematu "najpiew moje, potem reszta"
- Wyróżniłbym napis "AKTYWNA", np. przy użyciu <strong>
- Czepiam się, wiem, ale jeżeli używana jest deklaracja XHTML Strict, to niech kod też będzie w Strict. Validator mówi: 11 błędów
- W związku z przeniesieniem wątku prosiłbym o poprawę linku i opisu.
W kolejności: 1@ Dużo osób mówi , że chce K to będzie K, już to zmieniam! 2@ TO NIE ŻADEN BŁĄD, NIE WIEM KTO WAM TAKICH GŁUPOT NAOPOWIADAŁ, STRONA OD POCZĄTKU NAZYWAŁA SIĘ Polskie Stowarzyszenie Dyskordian, zamienię WŁAŚCIWĄ nazwę na waszą czyli na Polskie Stowarzyszenie Dyskordiańskie , jak Ex jeszcze się wypowie3@ To wy mieliście tą stronkę zrobić, i miała być na waszej domenie, czekałem..czekałem...nikomu się nie chciało jej zrobić to ja zrobiłem. Zostało ustalone, że najpierw principia ->Ephenoir to zasugerował i tak dałem, czemu moja akurat? Ponieważ ma prostą nawigacje i aktywny spis treści, łatwo się czyta i ma własną domenę. Co do reszty czyli, że dyskordia.org jest na 1 miejscu... To jest oczywiste - najszybciej rozwijający się portal i często aktualizowany - wy macie monopol jako Coterie Joker na ludzi którzy chcą zaktualizować stronę [PSD] lub się więcej dowiedzieć o PSD (pogadajcie sobie najpierw w koterii) - Moja strona zawiera wszystkie linki do stron dyskordiańskich przez co dana osoba będzie mogła z mojej strony sobie przejść na Bękarty Chaosu czy na Coterie Joker a dyskordia.pl nie ma żadnych linków do stron dyskordiańskich -> schematu "Wy macie nasze linki powstawiać na swoje strony, a my nie damy do waszych stron żadnych odsyłaczy" 4@ Tak wiem o tym, Walidatory są dla początkujących. Nie patrze czy strona się waliduje czy nie, robię tak, żeby wyglądała identycznie [jeśli są kłopoty to z minimalnymi zmianami] w każdej przeglądarce, i to jest najważniejsze. Ave EriS!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ephenoir
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #17 : Piątek, 14 Sierpień 2009, 20:23 » |
|
@2@: Widocznie w naszym rozumieniu to błąd. Założenia, a nawet nazwa tematu od samego początku mówiły o "Polskim Stowarzyszeniu Dyskordiańskim", na wzór "Stowarzyszenia Dyskordiańskiego", założonego przez Malaklipsę i Omara. Wygląda, jakbyś podchwycił pomysł, zmienił jego nazwę i założenia oraz go sobie po prostu przywłaszczył. Jesteśmy rzecz jasna z Ciebie zadowoleni, że podjąłeś się projektu, ale czy zmienianie jego podstawowych założeń nie jest pewnego rodzaju małym krętactwem..?
Jeśli chodzi o kolejność stron - mi osobiście ona nie przeszkadza. Jednocześnie Twoje argumenty, dlaczego Twoja strona jest pierwsza na liście wydają mi się naciągane, bo równie dobrze można wysunąć taki argument, że Bękarty Chaosu i dyskordia.pl mają o wiele więcej artykułów na temat dyskordianizmu, gdy strona Dragon Coterie pod tym względem jest uboga. Nie uważam tego jednak za jakiekolwiek porównanie. Najlepiej nie porównywać.
Niemniej jednak dla konsensusu proponowałbym po prostu kolejność losową - o ile autorowi strony się chce i potrafi php na tyle, by stworzyć taki skrypt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #18 : Sobota, 15 Sierpień 2009, 12:06 » |
|
Niemniej jednak dla konsensusu proponowałbym po prostu kolejność losową - o ile autorowi strony się chce i potrafi php na tyle, by stworzyć taki skrypt. Przychoisz sobie na stronę, klikasz linkacza. Przychodzisz na następny dzień i musisz szukać od nowa. Sadysta. :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #19 : Środa, 19 Sierpień 2009, 08:15 » |
|
podajcie kod tego znaczka K w kole bo jakoś nie przypominam sobie takiego znaku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ephenoir
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #20 : Środa, 19 Sierpień 2009, 10:05 » |
|
U+24C0 Z alfanumerycznych otoczonych znaków unicode.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #21 : Środa, 19 Sierpień 2009, 19:52 » |
|
Witam! Stronka poprawiona! Coś jeszcze chcecie zmienić? Czy już taka jaka jest może zostać?
Dla tych co chcą sobie wstawić znak k w kółeczku:
Wstawiamy numer 9408 tam gdzie jest napisane bubu :
&#bubu;
Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bhaat Saab
Administrator
Pożeracz Jabłuszek

Szlifierz Chaosu
|
 |
« Odpowiedz #22 : Czwartek, 20 Sierpień 2009, 16:51 » |
|
- wy macie monopol jako Coterie Joker na ludzi którzy chcą zaktualizować stronę [PSD] lub się więcej dowiedzieć o PSD (pogadajcie sobie najpierw w koterii) Nie mamy i raczej nieprędko będziemy mieć monopolu na cokolwiek... Jakby nie było to jasne, wyjaśniam - na chwilę obecną skupiamy się na tym, aby móc utrzymać to forum dla osób zainteresowanych tematyką (oraz wchodzących tu z nadmiaru czasu). Każdy ma swoje zadania; niektórzy zajmują się przeszukiwaniem bibliotek/internetu w poszukiwaniu interesujących materiałów, my jedynie oferujemy miejsce, gdzie można o nich porozmawiać. Nic ponad to. (...) dyskordia.pl nie ma żadnych linków do stron dyskordiańskich -> schematu "Wy macie nasze linki powstawiać na swoje strony, a my nie damy do waszych stron żadnych odsyłaczy" Czytam swój post chyba piąty raz i nie widzę nigdzie, abym pisał coś takiego. Prosiłem jedynie o aktualizację [zamieszczonego przez Ciebie wcześniej] opisu, gdzie można znaleźć niniejszy wątek. (Założyłem że jest tam link, widać się pomyliłem). Jedyna prośba o umieszczenie linku pojawiła się - z tego co pamiętam - na początku istnienia obu naszych serwisów. A linków nie ma, bo nie ma komu zająć się stroną, ot cała tajemnica... To właściwie tyle wyjaśnienia, nie będę zaświecał wątku.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czwartek, 20 Sierpień 2009, 16:54 wysłane przez Bhaat Saab »
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #23 : Wtorek, 1 Wrzesień 2009, 15:06 » |
|
Ave Eris! W związku z tym, że na stronie jest opcja aktywna/nieaktywna trzeba tego jakoś pilnować. 2 strony według mnie nadają się do przejścia do stanu "nieaktywna": www.dyskordia.pl Chaotyczny Portal Dyskordiański Coterie Joker http://kaemic.wordpress.com/ Kaemic z Koviru 13 Dywizja Obrońców Eris Blog Zgadzacie się na to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #24 : Czwartek, 8 Październik 2009, 13:29 » |
|
Nie.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czwartek, 8 Październik 2009, 21:16 » |
|
Nie.
Obie osoby coś ruszyły więc odwołuje kwestie zmiany stanu na PSD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #26 : Środa, 14 Październik 2009, 13:59 » |
|
Ave Eris! Ambisonifikowane Chao im. Ho Szi Zena ma zamiar wypuszczać księgi dyskordiańskie. Proponuje je na stronie umieszczać w dziale Święte Księgi Dyskordian, poniżej Principi Discordii Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ephenoir
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #27 : Środa, 14 Październik 2009, 14:47 » |
|
Byłbym za, argumentując to tym, że IV Principia Discordia to nie jedyna oficjalna księga dyskordian. Pozostaje też Księga Szczerej Prawdy, inne edycje Principii oraz inne księgi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #28 : Piątek, 25 Grudzień 2009, 02:22 » |
|
Bardzo proszę o wpisanie Republiki Dyskordiańskiej a listę PSD. Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #29 : Wtorek, 29 Grudzień 2009, 23:51 » |
|
Zaktualizowałem stronkę: http://www.psd.dyskordia.orgWitrynę wpasowałem do "Polskie Projekty Dyskordiańskie" Odpowiedni dział? Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|