Cierpki dzień, 70. Niezgody 3178 [Wtorek, 22 Maj 2012, 11:44] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: King Kong umarł za wasze grzechy

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: pieśni i poezje  (Przeczytany 2013 razy)
0 użytkowników i 2 Niewiernych przegląda ten wątek.
siarkofrut
Neofita
*

« : Wtorek, 23 Czerwiec 2009, 04:24 »

Opowiem krótko historię Maldorora dobrego, w pierwszych latach życia, kiedy był szczęśliwy; już opowiedziałem. Następnie Maldoror zrozumiał, że urodził się człowiekiem złym - fatalność niesłychana! Przez długie lata ukrywał swój charakter, jak tylko mógł, ale wskutek tej nienaturalnej u niego koncentracji krew uderzała mu co dzień do głowy; wreszcie, nie mogąc dłużej wytrzymać takiego życia, stanowczym krokiem wszedł na drogę zła... Miłe uczucie! Kto by pomyślał, że kiedy całował małe dziecko o różowej twarzyczce, miał ochotę odciąć mu policzki brzytwą, i nie raz tak by postąpił, gdyby Sprawiedliwość i jej długi orszak kar zawsze mu nie przeszkadzały. Nie miał zwyczaju kłamać, mówił prawdę i przyznawał, że jest okrutny. Ludzkości, czy słyszałaś? I ośmiela się powtórzyć swe wyznanie tym piórem, które drży! Istnieje więc potęga silniejsza od woli.... Przekleństwo! Kamień chciałby uchylić się od praw ciążenia? Rzecz niemożliwa. Niemożliwe, gdyby zło tego chciało, jego pojednanie z dobrem. To właśnie powiedziałem wyżej.
dobek
Pożeracz Jabłuszek
*

« Odpowiedz #1 : Sobota, 22 Sierpień 2009, 23:33 »

A oto moje pieśni i poezje:
Tomik 1: Poezja z Dupy
Tomik 2:Poezje naskalne

Komenty mile widziane Uśmiech
Beesqp
Moderator Globalny
Neofita
*

Szybkomularz

« Odpowiedz #2 : Środa, 9 Wrzesień 2009, 23:26 »

Pragnę wszystkim zakomunikować, że właśnie ukazał się pierwszy w galaktyce Psałterz Dyskordiański.

jest to unikalny zbiór Psalmów na cześć naszej Eris, które można śpiewać w każdy czwartek od godziny 12.30 do 14.15 z pięciominutową przerwą na papierosa. W celu rezerwacji innego terminu, prosimy o kontakt via PW.

Aby go zdobyć wystarczy wysłać mi 23 zł i 23 grosze na moje konto bez jakiejkolwiek pewności, że cokolwiek dostaniecie... Można też ściągnąć z tej masońskiej strony;
http://odsiebie.com/pokaz/5410897---2080.html

... choć ostatni synod , jak wiemy, mocno to potępił!

"Grajmy Eris na harmoszce,
Śpiewajmy Bogini przeponą!"

SMACZNEGO!

Autor niniejszego posta pragnie wyjaśnić, iż wcale tak nie myśli...
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #3 : Niedziela, 15 Listopad 2009, 22:21 »

Pragnę wszystkim zakomunikować, że właśnie ukazał się pierwszy w galaktyce Psałterz Dyskordiański.

Hmmm... był ostatnio mały problem z pobraniem pliku. Jak podaje serwis NAPiSY.info:

Serwis OdSiebie.com przestał istnieć!!! Blamaż funkcjonariuszy Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu - czy tylko ich? A może także Prokuratury?

W związku z tym "Psalterium Discordiana" Psałterz Dyskordiański (ilustrowany) spisany przez Beesqpa, Szybkomularza Loży Discordia Forum Wiernego Sługi Najwyższej można teraz pobrać w naszym dziale plików. Uśmiech

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

i don't need sex, my government fucks me everyday!

« Odpowiedz #4 : Niedziela, 9 Maj 2010, 00:33 »

pieprzyć przeznaczenie-nie lubię myśleć, że coś lub ktoś-oprócz chaotycznego[ i każdego innego] mojego postępowania-ma jakikolwiek wpływ na mnie

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #5 : Niedziela, 9 Maj 2010, 00:40 »

pieprzyć przeznaczenie-nie lubię myśleć, że coś lub ktoś-oprócz chaotycznego[ i każdego innego] mojego postępowania-ma jakikolwiek wpływ na mnie
Zdradzę

Tobie tajemnice, tym kimś jestem Ja!

Ave Eris!
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #6 : Niedziela, 9 Maj 2010, 00:41 »

I ja, i ja, jeszcze ja!  Mrugnięcie

Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #7 : Niedziela, 9 Maj 2010, 00:44 »

I ja, i ja, jeszcze ja!  Mrugnięcie
Czyżby święty Joker mówił przez Ciebie?
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #8 : Niedziela, 9 Maj 2010, 00:52 »

Oczywiście. Dzięki piwnej miksturze Joker przemawia moimi ustami (i klawiaturą).

* Ostrzeżenie: Konsumpcja alkoholu może powodować, ze niezależnie od narodowości wszystkim będzie się wydawało, iż biegle władasz tajskim i to w rzadko spotykanym dialekcie.

Beesqp
Moderator Globalny
Neofita
*

Szybkomularz

« Odpowiedz #9 : Niedziela, 9 Maj 2010, 02:30 »

Ponieważ portal odsiebie to jakaś prowokacja wolnomularzy, wszystkich zainteresowanych Psałterzem proszę o kontakt na priv

Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #10 : Niedziela, 9 Maj 2010, 12:38 »

Ponieważ portal odsiebie to jakaś prowokacja wolnomularzy, wszystkich zainteresowanych Psałterzem proszę o kontakt na priv

Czy w takim razie to źle, że Psałterz pobrało z działu eBooki | Dowload już 11 osób?

Beesqp
Moderator Globalny
Neofita
*

Szybkomularz

« Odpowiedz #11 : Niedziela, 9 Maj 2010, 18:10 »

Zapomniałem...  Z politowaniem

LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #12 : Środa, 19 Maj 2010, 23:16 »

zupełnie nie wiem skąd i na ten czas też nie wiem w jakim celu, ale przyszedł mi do głowy pewien zwrot, którego przeznaczenia nie znam jednak brzmi ładnie bardzo nawet: Discordia Paschalia

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #13 : Czwartek, 20 Maj 2010, 16:50 »

zupełnie nie wiem skąd i na ten czas też nie wiem w jakim celu, ale przyszedł mi do głowy pewien zwrot, którego przeznaczenia nie znam jednak brzmi ładnie bardzo nawet: Discordia Paschalia

Pewnie mówisz o książce która ma dopiero wyjść, przyjaciółka  Kerry'ego Thornley'a (Sara London)teraz ją wydaje: Discordia Prophetica

Ave Eris!
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #14 : Czwartek, 20 Maj 2010, 22:35 »

chyba nie-choć nie wiem ale jakby to oszywiście......choć zwrot ten lepciejszy abo powewprostu godny uwagi[hmmmm mej] jest

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]