Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #15 : Piątek, 16 Październik 2009, 21:20 » |
|
Przykra choroba jelit jest formą objawienia. To i tak nic w porównaniu z objawieniem poprzez złamanie nogi.
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #16 : Niedziela, 18 Październik 2009, 13:00 » |
|
Ja zjadłem trzy. niestety moja szyszynka zbuntowała się na myśl o czwartym, a żołądek wziął wątrobę jako zakładnika, zdarza się. Może w przyszły piątek lepiej pójdzie, trzeba chyba nie jeść nic oprócz hot-dogów, a dozna się objawienia, ewentualnie jakiejś przykrej choroby jelit...
Jest trik, dzięki któremu można oszukać świat i zjeść pięć hot-dogów naraz. Otóz w ikei sprzedają takie tyci-tyci hot-doczki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #18 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 15:19 » |
|
Oczywiście, że rozmiar ma znaczenie! Nie można, jednak zapominać o tym, że rozmiar musi iść w parze z wykonaniem. Nie ma innej możliwości. Piszę tutaj oczywiście o hot-dogach, czyli parówce w ciepłej bułeczce. 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #19 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 15:38 » |
|
Krótko mówiąc najlepiej solidnych rozmiarów hot-dog, używany przez wprawionego w tym dyskordianina, który nie spieszy się z jedzeniem i nie wychlapie za wcześnie ketchupu gwarantuje Jej Rozpustności Eris satysfakcję z rytuału, szczególnie gdy zrobi to pięć razy xD
|
|
|
|
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #20 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 16:02 » |
|
Wszystkim podejrzliwym paranoikom przypominam, że rozmowa toczy się na temat hot-dogów. Nawiązując do niepoprawnej gry w skojarzenia (oczywiście mam na myśli wątek na forum, nie doszukujcie się podtekstów), wyposzczony dyskordianin bez problemu zje pięć hot-dogów, jeśli będzie miał pomiędzy nimi przerwę na papierosa. Swoją drogą, jeśli do hot-doga dodajemy sałatę to powinniśmy na bułce umieścić jej małą ilość - wystarczy cienki powabny paseczek. Inne dodatki, które niektórzy wkładają do hot-dogowych bułek, jak na przykład grzyby są niedopuszczalne. Hot-dog jest najsmaczniejszy, jeśli z parówki możemy zdjąć folię przed umieszczeniem jej w bułce. 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #21 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 16:20 » |
|
Też racja, chociaż różne udziwnione rodzaje folii mogą dawać oryginalne doznania bułce, w końcu w hot-dogach trzeba próbować wszystkiego... No, prawie, jak ustaliliśmy wkładanie grzybów jest niedopuszczalne, a co dopiero ich wyjadanie. Oczywiście przed spożyciem warto sprawdzić językiem świeżość produktów... Tak, hot-dogi to fascynujący temat xD Tylko jednak folia się przydaje, podobno w niektórych przypadkach po kilku miesiącach (chyba dziewięciu?) zdarzało się, że z bułki wychodziło jakieś wrzeszczące paskudztwo, a ubijanie go młotkiem jest rzekomo nieetyczne i trzeba się nim opiekować... To dosyć osobliwe, skoro bułka została zjedzona...hmm... chyba się zaplątałem, zdarza się. Hej ho. xD
...Jakich podtekstów? xD
|
|
|
|
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #22 : Poniedziałek, 19 Październik 2009, 16:32 » |
|
O ile mi wiadomo są różne preparaty zapobiegające zalęganiu się szkodników w bułce. Słyszałem, że Fachowcy Narodowej Organizacji Rozwoju Degustacji opracowali technikę z drucikiem, który zawija się w kształt spirali dzięki czemu bułka jest świeża przez długi czas i to bez korzystania z folii. Pomijam milczeniem techniki wypijania szklanki wody zamiast konsumpcji hot-doga, gdyż jest to metoda pozostawiająca głód i niedosyt prowadzący do psychozy i autodestrukcji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #23 : Wtorek, 20 Październik 2009, 08:01 » |
|
Podobno konkurencyjna religia, która nie docenia ważności hot-doga w codziennym życiu, sugeruje spożywanie tylko w niektóre dni jakiegoś dziwnego kalendarza. Ma to zapobiegać zalęgnięciu się czegoś w bułce. Metoda mało skuteczna a na dodatek pomijająca fakt, że normalni i zdrowi ludzie są głodni codziennie...
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #24 : Piątek, 23 Październik 2009, 10:42 » |
|
W piątek 23 dnia miesiąca nie odmówię sobie hot-doga. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #25 : Piątek, 23 Październik 2009, 18:55 » |
|
Ja czekam z tym do 23...
btw te hot-dogi w prawym górnym rogu się wyświetlają tylko w piątki? xD
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Piątek, 23 Październik 2009, 19:04 wysłane przez Ianus »
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #26 : Piątek, 23 Październik 2009, 19:03 » |
|
Ja przed chwilą zjadłem (niestety o 23 nie będę miał sposobności). Pycha!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #27 : Piątek, 23 Październik 2009, 20:06 » |
|
Jakbyście czytali forum chao, to byście wiedzieli, że chodzi tu o religijny akt seksu, bez poważnej waginy. Początkowe fazy oświecenia to magowie xaosu i sygile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #28 : Piątek, 23 Październik 2009, 20:29 » |
|
Jakbyście czytali forum chao, to byście wiedzieli, że chodzi tu o religijny akt seksu, bez poważnej waginy. Początkowe fazy oświecenia to magowie xaosu i sygile.
Tak wszyscy czytali, ale jakoś się z taka nadinterpretacją nie zgadzają! Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #29 : Sobota, 24 Październik 2009, 10:26 » |
|
Jakbyście czytali forum chao... Tak wszyscy czytali, ale jakoś się z taka nadinterpretacją nie zgadzają! Nie wszyscy czytali. Mi wystarcza jedno forum... Wolę turlać się ze śmiechu czytając ten watek, niż zawracać sobie dupę magami. Ave Eris! Ave Bezmagia Fnord!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sobota, 24 Październik 2009, 10:29 wysłane przez Conte Comico »
|
|
|
|
|
|