Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« : Piątek, 12 Czerwiec 2009, 21:01 » |
|
Ja dzisiaj zjadłem.  Korzystając z bycia "na mieście" spożyłem prostego, wręcz klasycznego hot-doga. Bułka, niestety z mikrofalówki, parówka, ketchup i musztarda. Był przeciętny (jak a hot-doga oczywiście), lecz spełniłem swój religijny obowiązek. A Wy?
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #1 : Piątek, 12 Czerwiec 2009, 21:12 » |
|
Ja Hot-Dogi wcinałem w tygodniu (3 pożarłem) więc dzisiaj symbolicznie 5 piw wypije! (Piast Niepasteryzowany-Butelka-Schłodzony) Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siarkofrut
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #2 : Sobota, 13 Czerwiec 2009, 16:22 » |
|
A ja jestem grzesznikiem i odstępcą - w piątek zjadłem kebaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek

Ten co wie co jest po śmierci/Frater Krater
|
 |
« Odpowiedz #3 : Środa, 17 Czerwiec 2009, 21:11 » |
|
jak miecho to tylko "DIY"........ ;p
|
|
|
|
|
|
Liczne są oblicza bogini....
G(enerating) O(perating) D(escending)
Podpis: Podpisy są wyświetlane na dole każdej normalnej i prywatnej wiadomości. W podpisie może być użyty kod BBC, jak i uśmieszki.
Maksymalnie 300; pozostało znaków: 60
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #4 : Piątek, 3 Lipiec 2009, 20:41 » |
|
Zjadłem dzisiaj pysznego hot-doga i lody. Czyż może być bardziej dyskordiański obiad?
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Piątek, 17 Lipiec 2009, 01:48 » |
|
A kto dzisiaj skosztuje świętego jedzenia?
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #6 : Piątek, 7 Sierpień 2009, 10:54 » |
|
oj dziś chyba 2 sobie walne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sobota, 8 Sierpień 2009, 18:35 » |
|
Ja wczoraj tylko jednego, lecz za to przepysznego... z piecyka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #8 : Piątek, 9 Październik 2009, 22:19 » |
|
Zjadłem dzisiaj dwa hot-dogi. Czy zostanę zbawiony dwukrotnie? 
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #9 : Piątek, 9 Październik 2009, 22:24 » |
|
Zjadłem dzisiaj dwa hot-dogi. Czy zostanę zbawiony dwukrotnie?  To zależy, ja dzisiaj zjadłem kijowego ze stacji paliw i jakoś leży mi na wnętrznościach. Coś mi się zdaje, że Eris preferuje pełnowartościowe z surówką. Czy Cibie zbawi? Kto to wie...chyba tylko Eris! Chybaby było lepiej, żebyś zjadł 3 hot dogi na wszelki wypadek, taka dyskordiańska liczba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #10 : Piątek, 9 Październik 2009, 22:26 » |
|
W ten piątek zjadłem dwa. W przyszły zjem trzy. Może to mnie uratuje przed piekłem ładu i porządku?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #11 : Piątek, 16 Październik 2009, 21:08 » |
|
Hm, można by się wycwanić i jeść hot-doga w piątek, jednocześnie nie łamiąc przykazania o niejedzeniu bułek od hot-dogów wcinając go w zwykłej bułce, ale czy wtedy byłby prawdziwym hot-dogiem? I czy byłby smaczny? To skomplikowany problem teologiczny! Proponuję spróbować go rozwiązać spożywając święty złocisty jak Jabłko trunek, a następnie ignorując problem i jedząc hot-doga. Albo rzucić monetą. Myślę, że to pytanie to dobry powód do przyszłych wojen religijnych między poszczególnymi odłamami dyskordianizmu, kłopot w tym, że chyba nie mamy nikogo na tyle zidiociałego, żeby taką wojnę wszcząć... To przykre. Jesteśmy gorsi od innych religii?
|
|
|
|
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #12 : Piątek, 16 Październik 2009, 21:13 » |
|
Ktoś by się znalazł do rozpoczynania wojenek.  Myślę, że inna forma hot-doga jest dopuszczalna. W dyskordianizmie liczy się znaczenie symboliczne... może poza orgiami i popijawami, które traktujemy bardzo dosłownie. Zjadłem dzisiaj hot-doga i muszę przyznać, że był pyszny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #13 : Piątek, 16 Październik 2009, 21:14 » |
|
Hm, można by się wycwanić i jeść hot-doga w piątek, jednocześnie nie łamiąc przykazania o niejedzeniu bułek od hot-dogów wcinając go w zwykłej bułce, ale czy wtedy byłby prawdziwym hot-dogiem? I czy byłby smaczny? To skomplikowany problem teologiczny! Proponuję spróbować go rozwiązać spożywając święty złocisty jak Jabłko trunek, a następnie ignorując problem i jedząc hot-doga. Albo rzucić monetą. Myślę, że to pytanie to dobry powód do przyszłych wojen religijnych między poszczególnymi odłamami dyskordianizmu, kłopot w tym, że chyba nie mamy nikogo na tyle zidiociałego, żeby taką wojnę wszcząć... To przykre. Jesteśmy gorsi od innych religii?
Poczytaj trochę newsów na stronie Dragon Coterie www.dyskordia.org i do wiesz się coś o wojnach  Co do hot-doga to staram się użyć Matrix'owej porady i wmawiam sobie: "ta bułka tak na prawdę nie istnieje" Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #14 : Piątek, 16 Październik 2009, 21:16 » |
|
A poczytam przy okazji, czemu nie  Ja zjadłem trzy. niestety moja szyszynka zbuntowała się na myśl o czwartym, a żołądek wziął wątrobę jako zakładnika, zdarza się. Może w przyszły piątek lepiej pójdzie, trzeba chyba nie jeść nic oprócz hot-dogów, a dozna się objawienia, ewentualnie jakiejś przykrej choroby jelit...
|
|
|
|
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
|