Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« : Środa, 10 Czerwiec 2009, 11:46 » |
|
Trafiłem na ciekawą, głupawą, grę online Menelgame. Warto się w niej pokazać "ku chwale Eris". Już utworzyłem w grze bandę Dyskordianie. Zapraszam wszystkich do zabawy! Oto linki do wspierania dyskordiańskich meneli (alfabetycznie): Conte ComicoEx Nihilo NihilGorzka_TochaJezebelPapiezChaosuSzusza_wombad 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sobota, 18 Lipiec 2009, 13:01 wysłane przez Ex Nihilo Nihil »
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Ephenoir
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #1 : Środa, 10 Czerwiec 2009, 12:05 » |
|
Zajebiste Obciąganie Mózgu na najwyższym poziomie. Myślę, że rozpierdolisz tym rząd, iluminatów bawarskich, szare twarze i całą resztę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Środa, 10 Czerwiec 2009, 12:44 » |
|
Zajebiste Obciąganie Mózgu na najwyższym poziomie. Myślę, że rozpierdolisz tym rząd, iluminatów bawarskich, szare twarze i całą resztę...
Też tak myślę  Jak, już napisałem to bardziej for fun. Nie wszystkie akcje OM muszą być poważne 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #3 : Środa, 10 Czerwiec 2009, 17:22 » |
|
Zapomniałem o jednym drobiazgu. Osoby chcące pobawić się tą gierką i wstąpić do bandy "Dyskordianie" muszą znać hasło "dupciaEris". 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #4 : Środa, 10 Czerwiec 2009, 17:33 » |
|
Zapomniałem o jednym drobiazgu. Osoby chcące pobawić się tą gierką i wstąpić do bandy "Dyskordianie" muszą znać hasło "dupciaEris".  To teraz wszystko rozumiem i już jestem w bandzie. Niech się szerzy propaganda!
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czwartek, 11 Czerwiec 2009, 07:59 » |
|
Już się dopisałem do bandy! Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #6 : Piątek, 12 Czerwiec 2009, 20:57 » |
|
To nasza propaganda się rozwija. już cztery osoby są w bandzie "Dyskordianie". Jutro poprawię literówki w opisie. Wszystkich, którzy chcą sobie w wolnych chwilach pograć w tę wesołą strategię ekonomiczną i szukają pomocy zapraszam do źródeł: FAQ MenelgameForum MenelgamePoradnik MenelgameNieoficjalne Forum MenelgameAby wszystko było jasne- nie chodzi tutaj o obrażanie bezdomnych alkoholików. Są to ludzie, który z pewnością spotkało w życiu wiele niemiłych rzeczy. Po prostu realia tej gry ekonomicznej są ciekawe i oryginalne. Jest to pretekst aby pokazać dyskordian nowej publice. Może ktoś się nawróci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #7 : Niedziela, 21 Czerwiec 2009, 13:08 » |
|
Oto linki do wspierania dyskordiańskich meneli (alfabetycznie): Conte ComicoEx Nihilo NihilJezebelPapiezChaosuwombad 
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #8 : Środa, 1 Lipiec 2009, 10:38 » |
|
Odpadam z gry, konto usunąłem i całą kasę dałem "bandzie"
Pozdro
PS. Nie zostawiłem konta Ex z prostej przyczyny - jakby chciał ktoś do mnie napisać przez ta grę to wiadomość by dotarła do Ex nie do mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #9 : Środa, 1 Lipiec 2009, 21:30 » |
|
Szkoda, że zlikwidowałeś konto. Akurat " Dyskordianie, czyli my, zakupili siedzibę bandy - podwyższa DEF wszystkich członków o 5% za każdy stopień." - również dzięki Twoim "datkom na tacę". 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Casimir
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #10 : Czwartek, 24 Wrzesień 2009, 18:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #11 : Piątek, 9 Październik 2009, 22:24 » |
|
Ponieważ w grze bierze udział ponad dwadzieścia osób (zdarza się, że niektórzy są wyrzucani) nie będę aktualizował listy datków. Chętni za przykładem Casimira sami o tym wspomną w tym wątku. Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wtorek, 13 Październik 2009, 18:30 » |
|
Możecie mnie wykasować z listy, już od pewnego czasu nie gram. Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wtorek, 13 Październik 2009, 20:58 » |
|
Na razie nie ma potrzeby "zwalniania miejsc" i jesteś na liście honorowo. Jeśli faktycznie chcesz wykasowania z listy to mogę to zrobić 23 dnia miesiąca (według kalendarza gregoriańskiego). 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #14 : Piątek, 30 Kwiecień 2010, 12:48 » |
|
Ja jak tam?
Dzięki tej gierce udało się kogoś zwerbować?
Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|