Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #15 : Niedziela, 30 Maj 2010, 01:18 » |
|
17 Caly czas na to czekales, przyznaj sie  (16, no i co  ) Od początku istnienia forum 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #16 : Niedziela, 30 Maj 2010, 01:49 » |
|
I tak niezle, ze dodales `forum` na koncu zdania  A- dozwolone od lat 18 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« Odpowiedz #17 : Niedziela, 30 Maj 2010, 09:35 » |
|
19 to w senniku liczba niezależności i to mnie także odpowiada
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #18 : Niedziela, 30 Maj 2010, 09:51 » |
|
20, jak ANT-20 "Maksym Gorki", radziecki samolot transportowo-propagandowy (na pokładzie znajdowała się drukarnia do powielania ulotek zrzucanych podczas lotu, projektor do wyświetlania przezroczy i filmów na chmurach lub zasłonie dymnej, laboratorium fotograficzne oraz olbrzymi głośnik do przekazywania treści propagandowych na dużym obszarze). Może sobie taki zbudujemy?
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #19 : Niedziela, 30 Maj 2010, 10:48 » |
|
21-film-Historia Semyona Dukacha jest wyjątkowa. Wybitnie zdolny student wraz z grupą przyjaciół z renomowanej amerykańskiej uczelni Massachusetts Institute of Technology - słynnego MIT - rzuca wyzwanie domom gry i wkrótce tysiące dolarów zaczynają spływać na konta pomysłowych hazardzistów. Black Jack stał się polem fascynującej, ale też niebezpiecznej gry.
trza by zatem samolot-jw-oraz takiego gościa, żeby budżet nasz rósł w siłę także-po krótkim czasie panowanie nad światem zapewnione...ewentualnie betonowe skarpetki i piękny widok na dno jakiegoś jeziora
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #20 : Niedziela, 30 Maj 2010, 12:54 » |
|
22 paragraf 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #21 : Niedziela, 30 Maj 2010, 13:38 » |
|
23 - bez komentarza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #22 : Poniedziałek, 29 Sierpień 2011, 21:35 » |
|
komenta nie ma, ale spostrzeżenie moje i owszem- w tym roku zaprzejechałem ok 5[!]tyś kilometrów rowerkiem i..........................................................średnia prędkość z jaką to robiłem wyniosła................................................23km/h jest to miażdżący dowód...hmmm...na wszystko co chciałbym udowodnić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris

Frater Profanum
|
 |
« Odpowiedz #23 : Wtorek, 30 Sierpień 2011, 18:21 » |
|
198 = moje posty, nie jestem SPAMEREM !!! choć czasem moje wypowiedzi nie mają sensu,to przekaz i tak jest CHAOTYCZNY. To nie zalicza się do spamu  .Pozdrawiam ALL... 
|
|
|
|
|
|
Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #24 : Wtorek, 30 Sierpień 2011, 20:18 » |
|
199 już i myślę, że jesteś na najlepszej drodze...no przynajmniej ścieżce, ale całkiem ciekawej-odrobina chęci i może być całkiem nie najgorzej- pamiętać należy jednak, że łatwo się coś psuje i bardzo trudno to coś odbudować
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|