Cierpki dzień, 70. Niezgody 3178 [Wtorek, 22 Maj 2012, 11:31] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: 2 + 3 = 5

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: opowieści z życia, fakty i fikcje  (Przeczytany 116 razy)
0 użytkowników i 1 Niewierny przegląda ten wątek.
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

i don't need sex, my government fucks me everyday!

« : Sobota, 10 Wrzesień 2011, 18:14 »

zupełnie nie wiem w jakim celu napocząłem ten wątek i jakie są jego powody, ale opowieść poniższa może komuś dać choćby namiastkę odpowiedzi [ zupełnie nie mam przekonania do tego, ale skoro już się zdecydowałem, to niechaj będzie ]

...siedzieliśmy z kolegami nad Wisłą, pijąc pifko jak to zwykle bywa i zaobserwowalim dość dziwne zjawisko: mała główka poruszała się tuż nad wodą- w różne strony, choć nieco schematycznie...
...po chwili zaobserwowaliśmy kilka podobnych "obiektów" i...nastąpiła długa dyskusja, na temat, co to było...
...jak to zwykle bywa, wytłumaczeń było więcej niż biesiadników, jednak po ok. godzinie doszliśmy do wniosku, że są to polinezyjskie bobry miniaturki...
...ponieważ jesteśmy miłośnikami przyrody postanowiłem zasięgnąć rady zaprzyjaźnionego sklepu zoologicznego, czym się karmi rzekome polinezyjskie bobry miniaturki...niestety, nikt z obsługi sklepu nie mógł mi udzielić odpowiedzi, ale...wracając z owego sklepu, zahaczyłem o zaznajomiony sklep monopolowy i ekspedientka [ również zaprzyjaźniona ] poinformowała mnie [ bez zmrużenia oka ], że polinezyjskie bobry miniaturki, karmi się młodymi szczurami...
...kilka dni później nabylim dość dużą ilość nowonarodzonych szczurów w celach karmienia...
...polinezyjskie bobry miniaturki nie wykazywały zupełnie zainteresowania pokarmem, który wobec wykazanego braku, postanowił łączyć się w pary i grać, z naprędce zaimprowizowanych z przybrzeżnych traw, karty- żeby tego było mało, młodociane szczury poczęły łączyć się parami z innymi parami, tworząc zespoły poczwórne, czyli brydżowe czwórki...
...poziom rozgrywek rósłby zapewne w stronę nieskończoności, gdyby nie potwór z Loch Ness zwany Nessie [ w innych krajach Mesi lub Lessi ], który wyłonił się zupełnie znikąd i rozproszył cały nasz "pokarm", ale co najgorsze obserwowane "obiekty"...
...fala poszła taka, że zalało nam żółcią oczy i w tym momencie straciliśmy z oczu całą niezwykłą panoramę oraz obserwowaną sytuację...
...nigdy później [ jak do tej pory ] nie zaobserwowaliśmy polinezyjskich bobrów miniaturek...
...mniemamy, że przeniosły się w inne, bezpieczniejsze miejsce, z dala od szkotów i szkodników...

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]