ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris

Frater Profanum
|
 |
« : Poniedziałek, 1 Sierpień 2011, 20:20 » |
|
Że tak to ujmę-czuję kurwa cholerną pustkę w sobie... Dosłownie stoję na skraju...by skoczyć ;-/
|
|
|
|
|
|
Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wtorek, 2 Sierpień 2011, 23:32 » |
|
jam raz skoczył, ale przeżyłem [ złamanie miednicy ] i to mnie wcale nie cieszy...cokolwiek to miałoby znaczyć
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czwartek, 4 Sierpień 2011, 13:43 » |
|
Gdy naczynie jest puste nieraz lepiej jest je ponownie napełnić, niż tłuc. A że trochę czasu i poświęcenia to wymaga... Chyba warto.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
ten co niesie swiatlo
Spamer

Frater Profanum
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czwartek, 4 Sierpień 2011, 19:17 » |
|
Nie mam czym napełnić :-/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czwartek, 4 Sierpień 2011, 20:10 » |
|
Nie mam czym napełnić :-/
Dlatego właśnie potrzeba na to czasu. Dzisiaj możesz nie mieć czym napełnić, ale to się zmieni. Wcześniej, czy później. Wierz mi.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #5 : Piątek, 5 Sierpień 2011, 00:40 » |
|
całe życie się czegoś szuka, czy to naczynia, czy też czegoś żeby go wypełnić- nie cenię życia, a tym bardziej tego co go wypełnia, ale bez poznania tego nie warto rezygnować z samego życia...choć marnym jest...ale to my sami go sobie takim zaplanowaliśmy
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
ten co niesie swiatlo
Spamer

Frater Profanum
|
 |
« Odpowiedz #6 : Poniedziałek, 22 Sierpień 2011, 18:39 » |
|
Nie wiem co sprawiło,ale jestem pusty, i nie mogę się odnaleźć w to co mam wierzyć,w czym żyć... Czuję się jak wypalona kostka węgla, dosłownie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #7 : Wtorek, 23 Sierpień 2011, 20:32 » |
|
taki pieprzony frazes: skoro już dno, to nie ma gdzie spadać i jest się skąd odbić nie przepadam za frazesami, ale ten jest dość popularny i jednocześnie stosunkowo prawdziwy co więcej zaskakujące jest to, że na forum się tym dzielisz- co może oznaczać tylko tyle, że wśród SWOICH nie znalazłeś zrozumienia, albo ich już nie ma- kanapowy Joe mówi za wizytę godzinną 7 stów, ale ta diagnoza jest darmowa-heh najważniejsze konkluzja- nikt i nigdy, nie wywróci Twego świata na tą stronę, którą sobie życzysz, a nawet nie wiesz o niej nic- ja jestem panem swego życia, tak jaki i Ty jesteś swego z zacnym ALOHA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czwartek, 25 Sierpień 2011, 20:16 » |
|
Mądrze napisane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|