rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek

Ten co wie co jest po śmierci/Frater Krater
|
 |
« : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 16:48 » |
|
deryy35 erg35 ygrgdrte5 df223safasfvds sasza Konwersja: Dyskordianskie forum i nikt mi nic o tym nie powiedzial!?! nieładnie nieładnie....... Czuje sie pominięty wiecie? nie liczycie sie z moimi odczuciami.... Poskarże sie memu karpiu... Wstydzicie się? Drżycie z przerażenia prawda? *wyciąga swój mystyczny nocnik do spamowania*
|
|
|
|
|
|
Liczne są oblicza bogini....
G(enerating) O(perating) D(escending)
Podpis: Podpisy są wyświetlane na dole każdej normalnej i prywatnej wiadomości. W podpisie może być użyty kod BBC, jak i uśmieszki.
Maksymalnie 300; pozostało znaków: 60
|
|
|
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #1 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:18 » |
|
ASDfwerw23535y756u 5ty35 y6ju35 gdf hdfgd 334 23 waar53w4ty dfvsdf2 43 szcsw!! Konwersja: Odpowiadać KUR**! niecierpliwie się!
|
|
|
|
|
|
Podpis: Podpisy są wyświetlane na dole każdej normalnej i prywatnej wiadomości. W podpisie może być użyty kod BBC, jak i uśmieszki.
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:20 » |
|
Schowaj swój mystyczny nocnik do spamowania  Tak, masz rację, nie zgadzam się, lecz nie ma sprawy, choć to będzie problem 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Bhaat Saab
Administrator
Pożeracz Jabłuszek

Szlifierz Chaosu
|
 |
« Odpowiedz #3 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:22 » |
|
Dyskordianskie forum i nikt mi nic o tym nie powiedzial!?! nieładnie nieładnie....... Czuje sie pominięty wiecie? nie liczycie sie z moimi odczuciami.... A co z naszymi uczuciami? Wiesz jak się czuliśmy nie wiedząc, że trafisz tu tak późno?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #4 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:23 » |
|
Dyskordianskie forum i nikt mi nic o tym nie powiedzial!?! nieładnie nieładnie....... Czuje sie pominięty wiecie? nie liczycie sie z moimi odczuciami.... A co z naszymi uczuciami? Wiesz jak się czuliśmy nie wiedząc, że trafisz tu tak późno? ;( kolejne koło wzajemnego ranienia się.... no nie... Schowaj swój mystyczny nocnik do spamowania  Tak, masz rację, nie zgadzam się, lecz nie ma sprawy, choć to będzie problem  A KTO PYTA CIE O ZDANIE!! ZŁY NACZELNY ZŁY!! *okłada nocnikiem*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:30 » |
|
A KTO PYTA CIE O ZDANIE!! ZŁY NACZELNY ZŁY!! *okłada nocnikiem*
Nie zmuszaj mnie do kontrataku chińskim resorakiem!
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Ephenoir
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #6 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 19:51 » |
|
Witaj mroczny, rozjechany przez walec drogowy prawie 100 lat temu, aortograficzny, dyskordianinie, czczący Eris głównie pod postacią Kali. Jak miło Cię znowu widzieć, pomimo Twego odrażającego wyglądu. Buziaczki ;*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #7 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 20:55 » |
|
aortograficzny Tym mnie prawie wgoniłeś spowrotem do grobu xD podoba mi sie..... Eris głównie pod postacią Kali. Liczne są oblicza bogini..... ]:-> Jak miło Cię znowu widzieć, pomimo Twego odrażającego wyglądu. Buziaczki ;*
:*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #8 : Poniedziałek, 8 Czerwiec 2009, 17:49 » |
|
Awr....... brakowało mi takiego forum wiecie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #9 : Poniedziałek, 8 Czerwiec 2009, 19:41 » |
|
Awr....... brakowało mi takiego forum wiecie?
Wiemy albowiem jedynie Złote Jabłko zawiera Złote Pestki, którymi można pluć w niewiernych...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|