LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« : Niedziela, 8 Maj 2011, 12:31 » |
|
...programy [ tv, radiowe ], czasopisma lub ludziska [ nie koniecznie polskiego pochodzenia ] na pierwszy rzut trzy moje typy: 1. prognoza pogody [ każda, z wyszczególnieniem prognozy w tvn ] 2. Kiszczak 3. Kościół
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #1 : Niedziela, 8 Maj 2011, 15:34 » |
|
1. Gazeta Wyborcza 2. Gazeta NIE! 3. Prognoza pogody  4. Kuba Wojewódzki 5. TVN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #2 : Niedziela, 8 Maj 2011, 19:55 » |
|
1. Eris 2. Ja 3. Reszta
|
|
|
|
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sobota, 14 Maj 2011, 00:01 » |
|
1) Prognoza pogody 2) Wypowiedzi polityków 3) Wszystkie gazety (z podziałem na Wyborczą liberalnie, NIE lewicowo, Nasz Dziennik prawicowo etc) 4) Kościół (w zasadzie to wszystkie kościoły) 5) Historia (zawsze przepuszczona przez sito polityczno-narodowe)
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris

Frater Profanum
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wtorek, 17 Maj 2011, 16:36 » |
|
człowiek(ogólnie)bo taka natura 
|
|
|
|
|
|
Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #5 : Wtorek, 17 Maj 2011, 19:11 » |
|
człowiek(ogólnie)bo taka natura  ...którą można modyfikować, bo to zakres, który mamy pod ręką i tylko od nas zależy
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #6 : Środa, 28 Grudzień 2011, 01:00 » |
|
przeklejam bardzo słabo zredagowaną wiadomość- chodzi jednak o treść
Sześć osób zostało zastrzelonych podczas celebrowania świąt Bożego Narodzenia w Teksasie przez krewnego ubranego w strój Świętego Mikołaja, który popełnił samobójstwo. Ofiary zostały znalezione pośród zamkniętych prezentów w mieszkaniu na przedmieściach Dallas. Mieszkańcy miasta są oszołomieni.
czy aby św.Mikołaj nie powinien zaliczać się do najbardziej zakłamanych postaci? jak tu teraz dziecku opowiadać o dobroci Mikołaja?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Niedziela, 1 Styczeń 2012, 12:45 » |
|
Fakt. Na dodatek wizerunek św. Mikołaja wyewoluował w dziwnym, całkowicie zakłamanym kierunku. A kit o tym "brodatym grubasku" kultywują również ateiści. Dzięki temu dzieci ateistów wierzą w świętego Mikołaja. oryginalny:  masowy:  realny: 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #8 : Niedziela, 1 Styczeń 2012, 12:50 » |
|
 wiedźmikołaj , a właściwie jego zastępca bardziej przypadł mi do gustu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #9 : Niedziela, 1 Styczeń 2012, 13:02 » |
|
Stanowczo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|