siarkofrut
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #15 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 12:47 » |
|
Oj nieładnie sam zaprzeczasz sobie. Chyba trudno być ateistą i dyskordianinem. Eris by się to nie spodobało. Ave Eris! Jestem jednocześnie ateistą, dyskordianinem i pastafarianinem. Ateistą od poniedziałku do soboty, pastafarianinem w niedziele i święta, a dyskordianinem od czasu do czasu. Cholera, zapomniałem o googlismie... Pewnie dlatego rss'y na koncie w Google nie chcą mi działać. Ephenoir, nie odpowiedziałeś mi, a wielce ciekawi mnie twój pogląd na sprawy, o których dyskutowaliśmy. Wróćmy do pytania o jednorożce. Podałeś odpowiedzi, które w twoim mniemaniu mogliby udzielić ateiści, lecz myliłeś się co do tej kwestii [przynajmniej, jeśli chodzi o ateistów-racjonalistów]. Mógłbyś odnieść się do racjonalistycznych (racjonalnych?) odpowiedzi, które ci podałem? Jestem otwarty na rzeczowe argumenty, naprawdę nie lubię dyskutować w takim stylu, do jakiego zmusił mnie dobek... Cóż, he was asking for it. Chciałbym wiedzieć, co macie do Racjonalisty.pl, ale odnoszę wrażenie, że sami nie bardzo wiecie  Heil Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #16 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 15:58 » |
|
Jestem jednocześnie ateistą, dyskordianinem i pastafarianinem. Ateistą od poniedziałku do soboty, pastafarianinem w niedziele i święta, a dyskordianinem od czasu do czasu. Cholera, zapomniałem o googlismie... Pewnie dlatego rss'y na koncie w Google nie chcą mi działać. Heil Eris!
Chrześcijaninem jesteś w niedziele palmowe i wigilię a judaizm wyznajesz tylko w Rosz ha-Szana? Nigdy nie sądziłem, że uda mi się pogadać z Transformersem... Pozdrawiam Haill Dyskordia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siarkofrut
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #17 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 16:12 » |
|
Chrześcijaninem jesteś w niedziele palmowe i wigilię a judaizm wyznajesz tylko w Rosz ha-Szana? Nie. Widzę, że rozumienie tekstu pisanego jest zdolnością, której jeszcze nie posiadłeś. Z tego oto powodu obkładam cię ekskomuniką!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek

Ten co wie co jest po śmierci/Frater Krater
|
 |
« Odpowiedz #18 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 16:56 » |
|
Męczy cie racjonalista.pl? Dołącz do "POR".... POR? Czy to nie dumne warzywo? czy to nie dumnie przmi? *oklaski lewitującej singularnej dłoni* 
|
|
|
|
|
|
Liczne są oblicza bogini....
G(enerating) O(perating) D(escending)
Podpis: Podpisy są wyświetlane na dole każdej normalnej i prywatnej wiadomości. W podpisie może być użyty kod BBC, jak i uśmieszki.
Maksymalnie 300; pozostało znaków: 60
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #19 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:24 » |
|
Męczy cie racjonalista.pl? Dołącz do "POR".... POR? Czy to nie dumne warzywo? czy to nie dumnie przmi? *oklaski lewitującej singularnej dłoni*
Opłatę za przestrzeń reklamową prosimy przelać w ciągu pięciu dni na konto naszej koterii. Dziękuję za uwagę. Teraz powróćmy do dyskusji o racjonalizmie.
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #20 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:26 » |
|
Opłatę za przestrzeń reklamową prosimy przelać w ciągu pięciu dni na konto naszej koterii. Dziękuję za uwagę. Teraz powróćmy do dyskusji o racjonalizmie. Ale ja wlasnie wyrazilem co o nim mysle!!
|
|
|
|
|
|
Podpis: Podpisy są wyświetlane na dole każdej normalnej i prywatnej wiadomości. W podpisie może być użyty kod BBC, jak i uśmieszki.
|
|
|
siarkofrut
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #21 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:29 » |
|
Szczerze mówiąc, zastanawiałem się nad zapisaniem się do PSR, ale POR ma fajniejsze logo. Pozostaje jedna kwestia - czy jeśli się zapiszę to dostanę wreszcie swoją oskrobaną marchewkę? Por też może być.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #22 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:33 » |
|
Chrześcijaninem jesteś w niedziele palmowe i wigilię a judaizm wyznajesz tylko w Rosz ha-Szana? Nie. Widzę, że rozumienie tekstu pisanego jest zdolnością, której jeszcze nie posiadłeś. Z tego oto powodu obkładam cię ekskomuniką! Ja nie rozumiem jak można wierzyć w boga (dyskordianizm) oraz być ateistą jednocześnie... PS. tylko papież może nałożyć ekskomunikę, a nim nie jesteś  Ave Eis!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #23 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:37 » |
|
Ja nie rozumiem jak można wierzyć w boga (dyskordianizm) oraz być ateistą jednocześnie...
Eris to bogini! Nie lekceważ jej płci, zwłaszcza, że ma fajne piersi  PS. tylko papież może nałożyć ekskomunikę, a nim nie jesteś  Ave Eis! No cóż. W zasadzie wielu jest Papieży i Mamieży POEE...
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
siarkofrut
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #24 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:40 » |
|
Ja nie rozumiem jak można wierzyć w boga (dyskordianizm) oraz być ateistą jednocześnie... Widocznie nie osiągnąłeś jeszcze odpowiednio wysokiego poziomu wtajemniczenia, by to zrozumieć. Poza tym, wyraziłeś się o naszej Pani w formie męskiej ("bóg"). Czyżbyś zmierzał ku herezji?! PS. tylko papież może nałożyć ekskomunikę, a nim nie jesteś Język Kto ci powiedział, że nim nie jestem?  Dam ci jeszcze jedną szansę - niniejszym zostajesz deekskomunikowany! Heil Eris! Ale ja wlasnie wyrazilem co o nim mysle!! Zawsze, gdy widzę, że ktoś w jednym zdaniu używa słowa "myślę" i jednocześnie robi błędy ortograficzne, mam wrażenie, że ludzie to cholerni kłamcy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #25 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:42 » |
|
Szczerze mówiąc, zastanawiałem się nad zapisaniem się do PSR, ale POR ma fajniejsze logo. Pozostaje jedna kwestia - czy jeśli się zapiszę to dostanę wreszcie swoją oskrobaną marchewkę? Por też może być.
Już to omówiliśmy. Oskrobaną marchewkę można odebrać w każdy piątek o godz 23 w TMOOM (Tajnym Miejscu Odbierania Oskrobanych Marchewek). Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #26 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 18:03 » |
|
Poza tym, wyraziłeś się o naszej Pani w formie męskiej ("bóg"). Czyżbyś zmierzał ku herezji?!
Eris to bogini! Nie lekceważ jej płci, zwłaszcza, że ma fajne piersi
Święta racja, zgrzeszyłem.. Na pokutę dziś wypiję 5 piw po czym odśpiewam 3 razy Hymn Eryzyjski! Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #27 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 18:14 » |
|
Święta racja, zgrzeszyłem.. Na pokutę dziś wypiję 5 piw po czym odśpiewam 3 razy Hymn Eryzyjski! Ave Eris!
Jeśli to zrobisz będzie Ci wybaczone 
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #28 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 21:01 » |
|
A bedziesz psioczył na "racjonalista.pl"? Pewnie że mamy fajniejsze logo... bo czerwone!! A marchewke... hm.... da sie załatwic.... tylko musimy umówic sie w jakies specjalne miejsce.... tak żeby illuminaci i technokracja nie zauwarzyła że sie kontaktujemy i nie rozpoznała nas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|