Cierpki dzień, 70. Niezgody 3178 [Wtorek, 22 Maj 2012, 11:16] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Chaos drogą do oślepienia

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Racjonalista.pl i okolice  (Przeczytany 1344 razy)
0 użytkowników i 3 Niewiernych przegląda ten wątek.
siarkofrut
Neofita
*

« Odpowiedz #15 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 12:47 »

Oj nieładnie sam  zaprzeczasz sobie.
Chyba trudno być ateistą i dyskordianinem. Eris by się to nie spodobało.
Ave Eris!

Jestem jednocześnie ateistą, dyskordianinem i pastafarianinem. Ateistą od poniedziałku do soboty, pastafarianinem w niedziele i święta, a dyskordianinem od czasu do czasu.
Cholera, zapomniałem o googlismie... Pewnie dlatego rss'y na koncie w Google nie chcą mi działać.

Ephenoir, nie odpowiedziałeś mi, a wielce ciekawi mnie twój pogląd na sprawy, o których dyskutowaliśmy. Wróćmy do pytania o jednorożce. Podałeś odpowiedzi, które w twoim mniemaniu mogliby udzielić ateiści, lecz myliłeś się co do tej kwestii [przynajmniej, jeśli chodzi o ateistów-racjonalistów]. Mógłbyś odnieść się do racjonalistycznych (racjonalnych?) odpowiedzi, które ci podałem?
Jestem otwarty na rzeczowe argumenty, naprawdę nie lubię dyskutować w takim stylu, do jakiego zmusił mnie dobek... Cóż, he was asking for it.
Chciałbym wiedzieć, co macie do Racjonalisty.pl, ale odnoszę wrażenie, że sami nie bardzo wiecie Uśmiech

Heil Eris!
Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #16 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 15:58 »

Jestem jednocześnie ateistą, dyskordianinem i pastafarianinem. Ateistą od poniedziałku do soboty, pastafarianinem w niedziele i święta, a dyskordianinem od czasu do czasu.
Cholera, zapomniałem o googlismie... Pewnie dlatego rss'y na koncie w Google nie chcą mi działać.
Heil Eris!
Chrześcijaninem jesteś w niedziele palmowe i wigilię a judaizm wyznajesz tylko w Rosz ha-Szana?
Nigdy nie sądziłem, że uda mi się pogadać z Transformersem...
Pozdrawiam
Haill Dyskordia!
siarkofrut
Neofita
*

« Odpowiedz #17 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 16:12 »

Chrześcijaninem jesteś w niedziele palmowe i wigilię a judaizm wyznajesz tylko w Rosz ha-Szana?

Nie. Widzę, że rozumienie tekstu pisanego jest zdolnością, której jeszcze nie posiadłeś. Z tego oto powodu obkładam cię ekskomuniką!
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek
*

Ten co wie co jest po śmierci/Frater Krater

« Odpowiedz #18 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 16:56 »

Poprzyj akcje destabilizującą! Towarzyszu! Poprzyj akcje destabilizującą! Towarzyszu! Poprzyj akcje destabilizującą! Towarzyszu! Poprzyj akcje destabilizującą! Towarzyszu!

Męczy cie racjonalista.pl? Dołącz do "POR".... POR? Czy to nie dumne warzywo? czy to nie dumnie przmi? *oklaski lewitującej singularnej dłoni*

Liczne są oblicza bogini....

G(enerating)
O(perating)
D(escending)

Podpis:
Podpisy są wyświetlane na dole każdej normalnej i prywatnej wiadomości. W podpisie może być użyty kod BBC, jak i uśmieszki.

Maksymalnie 300; pozostało znaków: 60
Conte Comico
Dyskordianin
**

Conte Comi©

« Odpowiedz #19 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:24 »

Męczy cie racjonalista.pl? Dołącz do "POR".... POR? Czy to nie dumne warzywo? czy to nie dumnie przmi? *oklaski lewitującej singularnej dłoni*

Opłatę za przestrzeń reklamową prosimy przelać w ciągu pięciu dni na konto naszej koterii. Dziękuję za uwagę.

Teraz powróćmy do dyskusji o racjonalizmie.

POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek
*

« Odpowiedz #20 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:26 »

Opłatę za przestrzeń reklamową prosimy przelać w ciągu pięciu dni na konto naszej koterii. Dziękuję za uwagę.

Teraz powróćmy do dyskusji o racjonalizmie.

Ale ja wlasnie wyrazilem co o nim mysle!!

G(enerating)
O(perating)
D(escending)

Podpis:
Podpisy są wyświetlane na dole każdej normalnej i prywatnej wiadomości. W podpisie może być użyty kod BBC, jak i uśmieszki.

siarkofrut
Neofita
*

« Odpowiedz #21 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:29 »

Szczerze mówiąc, zastanawiałem się nad zapisaniem się do PSR, ale POR ma fajniejsze logo. Pozostaje jedna kwestia - czy jeśli się zapiszę to dostanę wreszcie swoją oskrobaną marchewkę? Por też może być.
Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #22 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:33 »

Nie. Widzę, że rozumienie tekstu pisanego jest zdolnością, której jeszcze nie posiadłeś. Z tego oto powodu obkładam cię ekskomuniką!
Ja nie rozumiem jak można wierzyć w boga (dyskordianizm) oraz być ateistą jednocześnie...
PS. tylko papież może nałożyć ekskomunikę, a nim nie jesteś Język
Ave Eis!
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #23 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:37 »

Ja nie rozumiem jak można wierzyć w boga (dyskordianizm) oraz być ateistą jednocześnie...

Eris to bogini! Nie lekceważ jej płci, zwłaszcza, że ma fajne piersi Uśmiech

Ave Eis!

No cóż. W zasadzie wielu jest Papieży i Mamieży POEE...

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
siarkofrut
Neofita
*

« Odpowiedz #24 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:40 »

Widocznie nie osiągnąłeś jeszcze odpowiednio wysokiego poziomu wtajemniczenia, by to zrozumieć.
Poza tym, wyraziłeś się o naszej Pani w formie męskiej ("bóg"). Czyżbyś zmierzał ku herezji?!

Kto ci powiedział, że nim nie jestem? Uśmiech
Dam ci jeszcze jedną szansę - niniejszym zostajesz deekskomunikowany! Heil Eris!

Ale ja wlasnie wyrazilem co o nim mysle!!

Zawsze, gdy widzę, że ktoś w jednym zdaniu używa słowa "myślę" i jednocześnie robi błędy ortograficzne, mam wrażenie, że ludzie to cholerni kłamcy.
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #25 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 17:42 »

Szczerze mówiąc, zastanawiałem się nad zapisaniem się do PSR, ale POR ma fajniejsze logo. Pozostaje jedna kwestia - czy jeśli się zapiszę to dostanę wreszcie swoją oskrobaną marchewkę? Por też może być.

Już to omówiliśmy. Oskrobaną marchewkę można odebrać w każdy piątek o godz 23 w TMOOM (Tajnym Miejscu Odbierania Oskrobanych Marchewek). Ave Eris!

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #26 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 18:03 »

Cytat: siarkofrut
Poza tym, wyraziłeś się o naszej Pani w formie męskiej ("bóg"). Czyżbyś zmierzał ku herezji?!
Cytat: Ex Nihilo Nihil
Eris to bogini! Nie lekceważ jej płci, zwłaszcza, że ma fajne piersi
Święta racja, zgrzeszyłem..
Na pokutę dziś wypiję 5 piw po czym odśpiewam 3 razy Hymn Eryzyjski!
Ave Eris!
Conte Comico
Dyskordianin
**

Conte Comi©

« Odpowiedz #27 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 18:14 »

Święta racja, zgrzeszyłem..
Na pokutę dziś wypiję 5 piw po czym odśpiewam 3 razy Hymn Eryzyjski!
Ave Eris!

Jeśli to zrobisz będzie Ci wybaczone Uśmiech

POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
rIgor_Mortis
Pożeracz Jabłuszek
*

« Odpowiedz #28 : Niedziela, 7 Czerwiec 2009, 21:01 »

A bedziesz psioczył na "racjonalista.pl"?

Pewnie że mamy fajniejsze logo... bo czerwone!!

A marchewke... hm.... da sie załatwic.... tylko musimy umówic sie w jakies specjalne miejsce.... tak żeby illuminaci i technokracja nie zauwarzyła że sie kontaktujemy i nie rozpoznała nas

G(enerating)
O(perating)
D(escending)

Podpis:

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]