Czas grzmotów, 69. Niezgody 3178 [Poniedziałek, 21 Maj 2012, 06:16] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: 2 + 3 = 5

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: koniec świata  (Przeczytany 2321 razy)
0 użytkowników i 3 Niewiernych przegląda ten wątek.
ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris
*

Frater Profanum

« Odpowiedz #30 : Piątek, 6 Maj 2011, 18:57 »

Nie rozważnie pisze posty za co bardzo przepraszam,Lostferqq miałaś racje i dzięki za tolerancje.
Przepraszam za spamy,Pozdrawiam resztę ekipy.

Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

i don't need sex, my government fucks me everyday!

« Odpowiedz #31 : Piątek, 6 Maj 2011, 21:31 »

Zakładam, że pole superstrun to część teorii superstrun. Wstyd się przyznać, ale nie zrozumiałem z tej teorii zbyt wiele. Teoretyczne udowadnianie rozciągłości cząstek oraz istnienia 10 i 26 wymiarów (jednocześnie?) to zbyt wiele, jak na dyskordianina o bardzo małym rozumku. Starałem się, ale poległem.
o wiele łatwiej i przyjemniej rozmawia się o tym przy piwie [ o czym nie rozmawia się łatwiej przy piwie!- sic ]
bezpośredni kuntakt i możliwość obrazowego przedstawienia zawsze jest lepsza, niż forma pisemna, ale spróbuję cuś jeszcze nakreślić...
otóż pole superstrun nie jest częścią teorii, a raczej próbą [ to zawsze wygodne określenie gdy nie ma się całkowitej pewności- ja mam takowe przeświadczenie- może to mało, ale podle niego żyję i idzie to coraz lepiej ] scalenia najnowszych osiągnięć fizyki [ nie tylko kwantowej ], z całokształtem oglądu życiowego, uwzględniając dokonania na tym polu wierzeń i wszystkich postulatów ponadludzkich [ patrz wszelkie "duchowe" dokonania ludzkości- to słabo brzmi, ale słowa innego nie umiem znaleźć ].
wymiary...hmmm
ilość ich nie jest istotna, choć skłaniam się do 26, chodzi raczej o istotę świadomości, która je stwarza, tylko po to, aby być właścicielem ich, choć nie świadomym, a przynajmniej, nieświadomym w trakcie życia ludzkiego.
może filmik krótki?
http://www.youtube.com/watch?v=yFkb_kpTiiU
też proszę nie bierzcie tego aż nadto, bo to gość naukowiec, ale nieco nawiedzony, choć w dużej mierze ma rację
miłego, świadomego życia

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #32 : Wtorek, 31 Maj 2011, 23:50 »

wybaczcie, ale znów donoszę:
"Ranny w kolizji z samochodem łoś został zatrzymany przez Straż Miejską na ulicy Miedzianej w Krakowie."

oszykurkawiście, nie piszą jak został "zatrzymany"
nie jest to ścisłe centrum ale miasto- wyobrażam sobie [ choć to nie łatwe, jak mnie się zda ] zatrzymać łosia, a tym bardziej przez czarnych debili

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #33 : Czwartek, 2 Czerwiec 2011, 18:27 »

Ponoć taki łoś to jest ktoś... czy jakoś tak to szło...  Z politowaniem

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris
*

Frater Profanum

« Odpowiedz #34 : Wtorek, 7 Czerwiec 2011, 17:33 »

I.Świadomość jest gównem suwerennym.

II.Zesranie się jest morderstwem, niezależnie od tego, w jaki sposób i z czego zbudowany jest stwór ( istota ) będący nosicielem gówna.

III.Jeżeli istota żywa jest nosicielem gówna, dupa ta, jako gwarantka ciągłości srania, podlega szczególnej ochronie. Dupa jest wyłączną właścicielką gówna , oraz posiada niezbywalne i wyłączne prawo decydowania we wszystkich sprawach tyczących defekacji.

IV.Dupa nie będąca nosicielem gówna ( aktualnie lub w przyszłości ), posiada przeliczalną wartość rynkową i jest dobrem ( gównem ), które może zostać zakupione przez lucypierdzianina lub zawłaszczone przez jakąś gówność. Gówność nie posiada wartości handlowej, a jej zbywanie, zakup, oraz wszelkie ingerencje mające na celu ograniczenie ( aktualnie lub w przyszłości ) ogarnianego przez nią obszaru srania, są przestępstwami jak ch.uj.

V. Fakt posiadania gówna upoważnia do tworzenia hierarchii wartości, dokonywania ocen i rozstrzygnięć w każdej sprawie dotyczącej srania. Jedynym miernikiem trafności działań istoty świadomej, jest brak możliwości wysrania się. Krzywdy dokonuje się wyłącznie na dupie. Istota ( stwór ) nie posiadająca dupy, nie może zostać skrzywdzona bo nie można jej spuścić lania na gołą dupę.

Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #35 : Piątek, 23 Wrzesień 2011, 10:25 »

przy odrobinie szczęścia, dzisiaj wieczorem, będziemy mogli oglądać na niebie spalające się, spadające szczątki amerykańskiego satelity.
obszar południowego nieba [ jak mniemam ] powinien być brany pod uwagę w okolicach 21.30, a 22
przypomniało mi się hasło ze starej reklamy : one zawsze wracają.
po drugie: kiedy jak nie dziś [ 23 piątek ] mają się dziać takie rzeczy!!!
polecam zatem wieczorne pifko z hot-dogiem pod chmurką jeśli tylko aura nam dopisze.

Strony: 1 2 [3]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]