Pomarańczka, 40. Chaosu 3178 [Czwartek, 9 Luty 2012, 11:39] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalna strona placówki dyplomatycznej Republiki Dyskordiańskiej na terytorium RP

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Rosyjscy naukowcy odkryli nerw łączący oko z dupą.  (Przeczytany 1212 razy)
0 użytkowników i 1 Niewierny przegląda ten wątek.
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« : Poniedziałek, 26 Lipiec 2010, 23:49 »

Choć jest to forum religijne a nie naukowe, nie wypadało pominąć milczeniem tego wspaniałego odkrycia radz... rosyjskiej nauki. Chichot

Filmik: Rosyjscy naukowcy odkryli nerw łączący oko z dupą. Chichot
« Ostatnia zmiana: Wtorek, 27 Lipiec 2010, 16:19 wysłane przez Ex Nihilo Nihil » Zapisane

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une

« Odpowiedz #1 : Wtorek, 27 Lipiec 2010, 00:08 »

i tu się nie mogę zgodzić, bowiem nauka, to także forma religii, tyle, że oparta na logice [ tu muszę nadmienić jednak, a nawet dać pewnego rodzaju przykład, że logika jest zależna od środowiska w jakim przychodzi nam żyć, a oto zwykły przykład: mucha-gdyby potrafiła logicznie myśleć, a była zamknięta-zupełnie przypadkowo-w lodówce, co mogłaby powiedzieć o otaczającym ją świecie? z całą pewnością, gdyby żyła wystarczająco długo, to poznałaby dość dobrze całą jej zawartość i potrafiłaby to jakoś logicznie wytłumaczyć, a mimo to nic, ale to zupełnie nic, nie mogłaby wydedukować na temat tego co jest poza samą lodówką, a takowa mogłaby znajdować się w knajpie na plaży w pełni lata]
może to niezbyt zgrabne i wydumane, ale chciałem tylko zdyskryminować logikę samą w sobie [ a może chodziło mi o lodówkę?]-ament!!!

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #2 : Wtorek, 27 Lipiec 2010, 07:18 »

Zdyskryminowałeś lodówkę. Wpadło mi do głowy (aczkolwiek już się z niej wyturlało), że w ten sam sposób można zdyskredytować piekarnik z muchą w środku...

Cóż to jednak! Szaleni! Czy fakt istnienia nerwu, tak skutecznie scalającego nasze oczy z dupami, nie wywarł na Was żadnego wrażenia? To wspaniałe odkrycie rzuca światło na wiele zachowań ludzkich! Czy nie będzie Wam łatwiej zrozumieć ludzi widzących świat w "czarnych barwach", którzy mówią iż życie jest do dupy? Po cichu, bez fajerwerków, u naszych wschodnich sąsiadów dokonuje się rewolucja w poznaniu homo sapiens...

LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #3 : Wtorek, 27 Lipiec 2010, 09:08 »

no cóż! już starożytni szwajcarzy mawiali umawiając się na wspólne posiłki [nawet gdy jeść mieli hot-dogi]: i tak gówno z tego będzie!

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #4 : Wtorek, 27 Lipiec 2010, 10:50 »

Jak mawiają młode góralki, "wyżej dupy nie podskoczysz". Choć z drugiej strony można podjąć krytykę tego poglądu na podstawie transmisji z olimpiad lekkoatletycznych...

LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #5 : Poniedziałek, 16 Maj 2011, 19:20 »

oko okiem, dupa dupą, a szyszynki szyszynkami
oto jak można ją pobudzić [ gdy się ma uśpioną ], ale radzę uważać gdy zacznie się poważnie do tego podchodzić

http://www.youtube.com/watch?v=3h2mJnvRbZ8&feature=share

usiądź wygodnie, patrz i słuchaj, a potem...przestań robić cokolwiek-heh

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]