Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« : Poniedziałek, 26 Lipiec 2010, 23:49 » |
|
Choć jest to forum religijne a nie naukowe, nie wypadało pominąć milczeniem tego wspaniałego odkrycia radz... rosyjskiej nauki.  Filmik: Rosyjscy naukowcy odkryli nerw łączący oko z dupą. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wtorek, 27 Lipiec 2010, 16:19 wysłane przez Ex Nihilo Nihil »
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wtorek, 27 Lipiec 2010, 00:08 » |
|
i tu się nie mogę zgodzić, bowiem nauka, to także forma religii, tyle, że oparta na logice [ tu muszę nadmienić jednak, a nawet dać pewnego rodzaju przykład, że logika jest zależna od środowiska w jakim przychodzi nam żyć, a oto zwykły przykład: mucha-gdyby potrafiła logicznie myśleć, a była zamknięta-zupełnie przypadkowo-w lodówce, co mogłaby powiedzieć o otaczającym ją świecie? z całą pewnością, gdyby żyła wystarczająco długo, to poznałaby dość dobrze całą jej zawartość i potrafiłaby to jakoś logicznie wytłumaczyć, a mimo to nic, ale to zupełnie nic, nie mogłaby wydedukować na temat tego co jest poza samą lodówką, a takowa mogłaby znajdować się w knajpie na plaży w pełni lata] może to niezbyt zgrabne i wydumane, ale chciałem tylko zdyskryminować logikę samą w sobie [ a może chodziło mi o lodówkę?]-ament!!!
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wtorek, 27 Lipiec 2010, 07:18 » |
|
Zdyskryminowałeś lodówkę. Wpadło mi do głowy (aczkolwiek już się z niej wyturlało), że w ten sam sposób można zdyskredytować piekarnik z muchą w środku...
Cóż to jednak! Szaleni! Czy fakt istnienia nerwu, tak skutecznie scalającego nasze oczy z dupami, nie wywarł na Was żadnego wrażenia? To wspaniałe odkrycie rzuca światło na wiele zachowań ludzkich! Czy nie będzie Wam łatwiej zrozumieć ludzi widzących świat w "czarnych barwach", którzy mówią iż życie jest do dupy? Po cichu, bez fajerwerków, u naszych wschodnich sąsiadów dokonuje się rewolucja w poznaniu homo sapiens...
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #3 : Wtorek, 27 Lipiec 2010, 09:08 » |
|
no cóż! już starożytni szwajcarzy mawiali umawiając się na wspólne posiłki [nawet gdy jeść mieli hot-dogi]: i tak gówno z tego będzie!
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wtorek, 27 Lipiec 2010, 10:50 » |
|
Jak mawiają młode góralki, "wyżej dupy nie podskoczysz". Choć z drugiej strony można podjąć krytykę tego poglądu na podstawie transmisji z olimpiad lekkoatletycznych...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #5 : Poniedziałek, 16 Maj 2011, 19:20 » |
|
oko okiem, dupa dupą, a szyszynki szyszynkami oto jak można ją pobudzić [ gdy się ma uśpioną ], ale radzę uważać gdy zacznie się poważnie do tego podchodzić http://www.youtube.com/watch?v=3h2mJnvRbZ8&feature=shareusiądź wygodnie, patrz i słuchaj, a potem...przestań robić cokolwiek-heh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|