Kota
Neofita

We all mad here
|
 |
« : Piątek, 23 Lipiec 2010, 02:12 » |
|
Kochani! Najświętsza mateczka Eris wita w piątek 23-go, w największe święto jej błogosławionych na umyśle wyznawców i przypomina o orgiastycznym spożyciu hot-doga w tym radosnym dniu. Kolejna okazja dopiero za 14 miesięcy więc nie zawiedźcie swojej boginii! 
|
|
|
|
|
|
Your problem is not my problem, for god's sake!
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Piątek, 23 Lipiec 2010, 08:39 » |
|
Oczywiście, że nie zawiodę Eris! Dzisiaj skonsumuję hot-doga z lubieżnym uśmiechem na twarzy... 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #2 : Piątek, 23 Lipiec 2010, 10:17 » |
|
Wybieram się rowerowo 50km za Kraka aby tam w ciszy i skupieniu, w leśnych głuszach dokonać ablucji, a wracając będę pożywał gdzie tylko napotkam-liczę na pięć!!!
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #3 : Piątek, 23 Lipiec 2010, 16:22 » |
|
Konsumpcja hot-doga już została rytualnie dokonana. Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #4 : Piątek, 23 Lipiec 2010, 20:36 » |
|
wyszło kmów w jedną stronę 40 kilka ale za to po góreczkach i lasem-hot-dogów 3 i była ochota na czwartego, ale wiedziałem, ze 5 nie dam radulca więc zaniechałem-za to w ramach pokutnictwa zezjem zara czisburgera własnej roboty-so cheessssssssssssssssssssssssssssssssss
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Piątek, 23 Lipiec 2010, 22:41 » |
|
Zjadłem dzisiaj dwa, czyli razem mamy pięć (2+3). 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #6 : Piątek, 23 Lipiec 2010, 23:10 » |
|
Eris zatem nade mną czuwała [myślałem sobie tak : 4 to beznadziejnie, a pięć nie dam radulca] i oto już wiem czemu-dopełnienie dyskordiańskie zadziałało-i o to chodzi!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maseu
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #7 : Środa, 1 Wrzesień 2010, 11:43 » |
|
zjadlbym hot doga, ale zapomnialem. jakos tak to wyszlo=]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maseu
Neofita

|
 |
« Odpowiedz #8 : Wtorek, 14 Wrzesień 2010, 15:20 » |
|
odnośnie hot dogów płacąc za 4 dostajesz teraz 5! na tych stacjach benzynowych to jednak wiedzą co robią. Albo ropa jest wynalazkiem Bogini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« Odpowiedz #9 : Poniedziałek, 27 Wrzesień 2010, 13:20 » |
|
Ja zjadłam w piątek hotdoga:)
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
|