Pomarańczka, 40. Chaosu 3178 [Czwartek, 9 Luty 2012, 11:42] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Odnajdź boginię ERIS w swojej szyszynce POEE!

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Życie seksualne kościoła...  (Przeczytany 404 razy)
0 użytkowników i 1 Niewierny przegląda ten wątek.
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 19:49 »

Trafiłem na taki artykulik.

Mnóstwo księży ma kochanki, dzieci. Ja osobiście nie mogę się z tym pogodzić i dlatego tu dziś rozmawiamy. Co któryś uwodzi nieletnich. Zdarzają się tacy, którzy kradną. Mnie to wścieka, gdy słyszę od sekretarza arcybiskupa, wrażliwego i wierzącego człowieka: "Musiałem jechać na imieniny do Krystyny". Pytam go: "A po co?". Wkurzony odpowiada: "On jechał. Sam bym nigdy nie pojechał". On - to biskup. Krysia jest od wielu lat kochanką jednego z księży. Formalnie jego gospodynią, jednak wszyscy wiedzą, co się dzieje. Biskup zaprasza ją, żeby urządzała mu przyjęcia, bo kapitalnie robi krewetki. Zgroza.

Więcej tutaj: Życie seksualne kościoła

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une

« Odpowiedz #1 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 20:11 »

znowu ta "gazeta"-tfuu nie lubię i już
co do samej treści, to jasnym jest, że księża, to też kapusty-dziwi mnie tylko, że nie ma schizmy kolejnej-wielu jest księży, którzy chcą pozostawić celibat, a skoro im dobrze z tym, niechaj mają co wybrali, pozostali zaś powinni natentychmiast wyjść z kościoła i utworzyć własny, abo przyłączyć się do już istniejących gdzie nie ma celibatu
twierdzę, że kościół jeśli chce być wierny swym ideałom, powinien pozostać konserwatywny [inaczej przestanie być kościołem], za to skostniała hierarchia jest nie do przyjęcia...tylko, że to coraz bardziej ich wewnętrzna tylko sprawa-kolos pada na kolana, ale tym razem swoje, a nie każe padać swoim wiernym, bo wierni przestają być wierni

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #2 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 20:23 »

Celibat to w kościele spraw zachowania majątku. O kasę chodzi. Wymyślili sposób, aby księża nie mgli dziedziczyć. W końcu w instytucjonalnych kościołach od wieków chodzi o pieniądze i władzę. Ale tuszowanie pedofilii to już inna sprawa...

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
Kota
Neofita
*

We all mad here

« Odpowiedz #3 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 22:42 »

Oni albo celowo przyjmują głównie tych z zapędami, albo po tylu latach kiszenia się mózgu w spermie coś się z nim jednak robi, bez kitu. Poza tym mówimy o organizacji gdzie im wyżej jesteś, tym bardziej kolorowe kiecki nosisz, a to już jest patologia w świecie katolików Język

Your problem is not my problem, for god's sake!
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #4 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 23:35 »

a gdzie nie chodzi!!!!!?Co?...o kasę-nie ma co o nich gawędzić-pedofilia to rzecz, która dotyczy wsiech kultur, patałachów i innych-na pohybel skurwielom

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris
*

Frater Profanum

« Odpowiedz #5 : Niedziela, 13 Marzec 2011, 10:35 »

Oni albo celowo przyjmują głównie tych z zapędami, albo po tylu latach kiszenia się mózgu w spermie coś się z nim jednak robi, bez kitu. Poza tym mówimy o organizacji gdzie im wyżej jesteś, tym bardziej kolorowe kiecki nosisz, a to już jest patologia w świecie katolików Język

Przynajmniej z czego pośmiać się mamy.
ja kiedyś jak  jeździłem po Polsce z kumplem to żeśmy podpierdalali stuły z konfesjonałów.Jak się później okazało ponad setkę mieliśmy,
wszystkie poszły jak świeże bułki na allegro.
I tak się zastanawiam co za świry to kupowały. Mrugnięcie

Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #6 : Niedziela, 13 Marzec 2011, 11:56 »

to takie same pojeby [ przynajmniej z zasady ], jak ci, co szalikami się bawią nawet w lecie, bo mają barwy jakiś klubów
co zaś do śmiechu, to wcale mi nie jest, zwłaszcza gdy coraz częściej słyszy się o pedofilii w tym gronie [ mam Córkę 12-lat  więc nie może być mi do śmiechu].

ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris
*

Frater Profanum

« Odpowiedz #7 : Niedziela, 13 Marzec 2011, 13:32 »

to takie same pojeby [ przynajmniej z zasady ], jak ci, co szalikami się bawią nawet w lecie, bo mają barwy jakiś klubów
co zaś do śmiechu, to wcale mi nie jest, zwłaszcza gdy coraz częściej słyszy się o pedofilii w tym gronie [ mam Córkę 12-lat  więc nie może być mi do śmiechu].
Ja miałem na myśli te ich  stroje,z wyższą rangą bardziej kolorowe.
A co  do tej chorej pedofilii powinni skurwysynów kastrować,przed wstąpieniem do tego katolickiego shitu.
Też mam córkę i mam zamiar ją trzymać z dala od tych chorych zjebów.

Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]