Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 19:49 » |
|
Trafiłem na taki artykulik. Mnóstwo księży ma kochanki, dzieci. Ja osobiście nie mogę się z tym pogodzić i dlatego tu dziś rozmawiamy. Co któryś uwodzi nieletnich. Zdarzają się tacy, którzy kradną. Mnie to wścieka, gdy słyszę od sekretarza arcybiskupa, wrażliwego i wierzącego człowieka: "Musiałem jechać na imieniny do Krystyny". Pytam go: "A po co?". Wkurzony odpowiada: "On jechał. Sam bym nigdy nie pojechał". On - to biskup. Krysia jest od wielu lat kochanką jednego z księży. Formalnie jego gospodynią, jednak wszyscy wiedzą, co się dzieje. Biskup zaprasza ją, żeby urządzała mu przyjęcia, bo kapitalnie robi krewetki. Zgroza.
Więcej tutaj: Życie seksualne kościoła
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #1 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 20:11 » |
|
znowu ta "gazeta"-tfuu nie lubię i już co do samej treści, to jasnym jest, że księża, to też kapusty-dziwi mnie tylko, że nie ma schizmy kolejnej-wielu jest księży, którzy chcą pozostawić celibat, a skoro im dobrze z tym, niechaj mają co wybrali, pozostali zaś powinni natentychmiast wyjść z kościoła i utworzyć własny, abo przyłączyć się do już istniejących gdzie nie ma celibatu twierdzę, że kościół jeśli chce być wierny swym ideałom, powinien pozostać konserwatywny [inaczej przestanie być kościołem], za to skostniała hierarchia jest nie do przyjęcia...tylko, że to coraz bardziej ich wewnętrzna tylko sprawa-kolos pada na kolana, ale tym razem swoje, a nie każe padać swoim wiernym, bo wierni przestają być wierni
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 20:23 » |
|
Celibat to w kościele spraw zachowania majątku. O kasę chodzi. Wymyślili sposób, aby księża nie mgli dziedziczyć. W końcu w instytucjonalnych kościołach od wieków chodzi o pieniądze i władzę. Ale tuszowanie pedofilii to już inna sprawa...
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Kota
Neofita

We all mad here
|
 |
« Odpowiedz #3 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 22:42 » |
|
Oni albo celowo przyjmują głównie tych z zapędami, albo po tylu latach kiszenia się mózgu w spermie coś się z nim jednak robi, bez kitu. Poza tym mówimy o organizacji gdzie im wyżej jesteś, tym bardziej kolorowe kiecki nosisz, a to już jest patologia w świecie katolików 
|
|
|
|
|
|
Your problem is not my problem, for god's sake!
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #4 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 23:35 » |
|
a gdzie nie chodzi!!!!!?  ...o kasę-nie ma co o nich gawędzić-pedofilia to rzecz, która dotyczy wsiech kultur, patałachów i innych-na pohybel skurwielom
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris

Frater Profanum
|
 |
« Odpowiedz #5 : Niedziela, 13 Marzec 2011, 10:35 » |
|
Oni albo celowo przyjmują głównie tych z zapędami, albo po tylu latach kiszenia się mózgu w spermie coś się z nim jednak robi, bez kitu. Poza tym mówimy o organizacji gdzie im wyżej jesteś, tym bardziej kolorowe kiecki nosisz, a to już jest patologia w świecie katolików  Przynajmniej z czego pośmiać się mamy. ja kiedyś jak jeździłem po Polsce z kumplem to żeśmy podpierdalali stuły z konfesjonałów.Jak się później okazało ponad setkę mieliśmy, wszystkie poszły jak świeże bułki na allegro. I tak się zastanawiam co za świry to kupowały. 
|
|
|
|
|
|
Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #6 : Niedziela, 13 Marzec 2011, 11:56 » |
|
to takie same pojeby [ przynajmniej z zasady ], jak ci, co szalikami się bawią nawet w lecie, bo mają barwy jakiś klubów co zaś do śmiechu, to wcale mi nie jest, zwłaszcza gdy coraz częściej słyszy się o pedofilii w tym gronie [ mam Córkę 12-lat więc nie może być mi do śmiechu].
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris

Frater Profanum
|
 |
« Odpowiedz #7 : Niedziela, 13 Marzec 2011, 13:32 » |
|
to takie same pojeby [ przynajmniej z zasady ], jak ci, co szalikami się bawią nawet w lecie, bo mają barwy jakiś klubów co zaś do śmiechu, to wcale mi nie jest, zwłaszcza gdy coraz częściej słyszy się o pedofilii w tym gronie [ mam Córkę 12-lat więc nie może być mi do śmiechu].
Ja miałem na myśli te ich stroje,z wyższą rangą bardziej kolorowe. A co do tej chorej pedofilii powinni skurwysynów kastrować,przed wstąpieniem do tego katolickiego shitu. Też mam córkę i mam zamiar ją trzymać z dala od tych chorych zjebów.
|
|
|
|
|
|
Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
|
|
|
|