Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« : Sobota, 10 Lipiec 2010, 20:51 » |
|
Ufff, jak gorąco. Forum przymarło, gdyż stanowczo zbyt dobra / zła* pogoda na siedzenie przed komputerem. Czy lubicie takie upały?
*niepotrzebne skreślić.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sobota, 10 Lipiec 2010, 22:29 » |
|
mój osobisty i niewzruszony masochizm wręcz ubóstwia taką pogodę-to najlepszy czas na wycieczki rowerowe-dużo spalam i wypacam [w moim wieku i z lekkim balastem przednim, to wskazane] a tak na marginesie, przy okazji powodzi coś tam wspominałem na temat suszy -angole już zaznają jej uroku
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #2 : Niedziela, 11 Lipiec 2010, 08:55 » |
|
Za sucho na taki upal. Moge przezyc i wieksze temperatury kiedy jest jakas wilgotnosc w powietrzu, a tak? Pustynia...pustynia...XD Dobrze, ze pracuje w podziemiu, zero slonca przez 8 godzin i rozwalajaca mi uszy klima 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #3 : Niedziela, 11 Lipiec 2010, 10:59 » |
|
Ja pracuję bez klimy. Można pierdolca dostać. Jeśli chodzi o słońce to regularny jego brak wywołuje u mnie stany depresyjne, więc cieszę się z okien, pomimo upału.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Kota
Neofita

We all mad here
|
 |
« Odpowiedz #4 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 00:34 » |
|
U mnie najgorzej upały znosi komputer i trochę koty, ale w ich przypadku sprawę załatwia głaskanie mokrą ręką (zawsze uważałam, że są jakimś mixem gatunkowym m.in. z szopem praczem). Ja takie upały uwielbiam, ale pod warunkiem, że jest sucho - wilgoć mnie rozkłada (w zwiazku z czym lansuję wyprawy w rejony pustynne zamiast lasów deszczowych... no i zawsze marzyłam o własnym wielbłądzie).
|
|
|
|
|
|
Your problem is not my problem, for god's sake!
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 09:00 » |
|
Ja wielbłąda posiadać nie mogę. Problemem jest mała ilość miejsc parkingowych przed blokiem. Nie mogę przecie zostawiać wielbłąda, ani nawet osiołka daleko od bloku narażając go na porysowanie futra, kradzież uszu albo zaczepki młodocianych. Słyszałem też, że pewien dyskordiański mędrzec, podczas próby przymocowania do tylnej części wielbłądziego ciała tablicy rejestracyjnej otrzymał jednoznacznego kopniaka po którym przesiadł się na hulajnogę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #6 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 10:27 » |
|
Ja caly czas biegam po lepiance, i stosujac metody Adama Slodowego, probuje sprokurowac jakies przeciagi. Cos slabo mi idzie  A kot w dodatku dostal choroby sierocej i strasznie sie zrobil przytulacki XD Rozgrzana kulka futra...przytulajaca sie do czlowieka znienacka....Ghyyy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #7 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 10:31 » |
|
Słyszałem też, że pewien dyskordiański mędrzec, podczas próby przymocowania do tylnej części wielbłądziego ciała tablicy rejestracyjnej otrzymał jednoznacznego kopniaka po którym przesiadł się na hulajnogę.
http://www.foundshit.com/pictures/animals/no-service-horse.jpg
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #8 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 12:27 » |
|
Faktycznie. Przyczepienie tablicy klipsami jest zapewne lepszym pomysłem, niż blachowkręty. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kota
Neofita

We all mad here
|
 |
« Odpowiedz #9 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 17:00 » |
|
Zawsze można kupić wielbłąda mini, łatwo mieści się pod łóżkiem albo w szafie. I jest bardziej ekologiczny niż pojazdy mechaniczne, pod warunkiem zachowania odpowiedniej diety
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #10 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 18:45 » |
|
Ale czy taki wielbłąd mini jest alternatywą dla dużego i silnego bernardyna? też można pojeździć a mniej się rzuca w oczy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #11 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 19:19 » |
|
znałem jednego wielbłąda, ale wcale nie był ekologiczny-żywił się reklamówkami plastik, a wydalał pierwiastki promieniotwórcze, palił jak smok-co popadło [nawet gdy wypalali trawy nad wisłą, to chodził i wdychał], wokół siebie budował atmosferę, ze siekierą ciąć i mało, a do tego gdy się zmęczył [co bywało rzadko], zza pazuchy wystrzelał sztucznymi ogniami napędzanymi karbidem ...i jedyne co można mu zaliczyć na plus, to to, że rzeczywiście mieścił się w szafie, a raz nawet w fortepianie, ale to nie z własnej woli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kota
Neofita

We all mad here
|
 |
« Odpowiedz #12 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 22:32 » |
|
I dlatego trzeba pilnować jego diety  I nie wiem czy bernardyn ucieszył by się z prób jeżdżenia na nim po pustyni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #13 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 23:32 » |
|
moja Córka jeździła na bernardynie, ale nie po pustyni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #14 : Poniedziałek, 12 Lipiec 2010, 23:46 » |
|
moja Córka jeździła na bernardynie, ale nie po pustyni
Też kiedyś jeździłem na bernardynie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|