Akp. Baarthus
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 13:31 » |
|
Niniejszym oświadczamy, że ów konto, jest kontem ambasadorskim z wysłannictwa Koterii Ambisonifikowanego Chao. W zamierzeniu pełnić ma funkcję porozumienia, głoszenia, informowania, lecz w żadnym wypadku głoszenia opinii osobistych poszczególnych członków naszej koterii. Dostęp do konta otrzyma trzon naszej koterii, który zajmuje się takimi sprawami. Proszę o uszanowanie naszej decyzji w stworzeniu tego typu konta.
Hail Eris!
|
|
|
|
|
|
Hail Eris!
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 13:45 » |
|
Nie będzie na tym forum żadnych kont "ambasadorskich" ani innych za które ktoś personalnie nie bierze odpowiedzialności. Poza jedną osobą pozostali członkowie A. Chao mogą tutaj spokojnie pisać. Nie interesuje mnie, czy Eph stoi za tym trefnym kontem. Proszę o usunięcie konta do godz 18:40.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Akp. Baarthus
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #2 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 14:00 » |
|
Ależ ktoś bierze personalną opowiedzialność za to konto. Nawet pięć osób, jak już wspomnieliśmy. Trzon jest wymieniony na naszej stronie. Jeśli to niedopuszczalne, proponuję zmianę nazwy konta na Baarthus (gdyż to ja obecnie pełnię funkcję ambasadora i piszę tego posta). Nie rozumiem po co ta cała agresja...
|
|
|
|
|
|
Hail Eris!
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 14:51 » |
|
Ależ ktoś bierze personalną opowiedzialność za to konto. Nawet pięć osób, jak już wspomnieliśmy. Trzon jest wymieniony na naszej stronie. Mylisz odpowiedzialność personalną z grupową. Ta druga jest niedopuszczalna w przypadku kont na tym forum. Jeśli to niedopuszczalne, proponuję zmianę nazwy konta na Baarthus (gdyż to ja obecnie pełnię funkcję ambasadora i piszę tego posta).
Oczywiście, jeśli tylko zadeklarujesz iż nie będziesz dopuszczał innych osób do tego konta (wystarczy takie info w tym wątku). Pamiętaj też, że na forum reprezentujesz siebie a organizację tylko przez przynależność do niej. Jeśli chcesz coś napisać oficjalnie to po prostu zaznaczasz, że przedstawiasz jakieś konkretne stanowisko. Nie staraj się też nadmiernie prowadzić tutaj jakiejś kampanii reklamowej. A. Chao nie będzie tutaj promowane ze względu na naszą krótką i burzliwą historię. Podejrzewam też, że większości osób tutaj całkowicie nie interesuje Wasze ambasadorstwo oraz oficjalne stanowiska (jeśli kogoś interesują to z góry przepraszam za "wrzucenie do jednego worka"). Nie rozumiem po co ta cała agresja...
Zdaje Ci się. Gdybym był agresywny to bym zablokował Ci możliwość pisania tak, jak mam zablokowaną ją na pewnym upadającym forum.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Akp. Baarthus
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #4 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 15:10 » |
|
Jeszcze nie dopuściłem nikogo do tego konta, więc może być. Tak czy inaczej, skoro już piszę tylko za siebie, to mogę wyrazić własną opinię: nie dziwię się już niektórym niechęci do tego forum, skoro jest tak restrykcyjne i antywolnościowe. Nie chcę oceniać zrozumienia dyskordianizmu przez administrację tego forum, ale moim zdaniem takie podejście jest nawet antydyskordiańskie.
Nick proszę zmienić na: Akp. Baarthus
|
|
|
|
|
|
Hail Eris!
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 16:05 » |
|
nic [ a przynajmniej nic nie przychodzi mi do głowy-zaściankowiec zapewne ze mnie] nie może być bardziej dyskordiańskie niż antydyskordianizm
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 16:42 » |
|
Jeszcze nie dopuściłem nikogo do tego konta, więc może być. Tak czy inaczej, skoro już piszę tylko za siebie, to mogę wyrazić własną opinię: nie dziwię się już niektórym niechęci do tego forum, skoro jest tak restrykcyjne i antywolnościowe. Nie chcę oceniać zrozumienia dyskordianizmu przez administrację tego forum, ale moim zdaniem takie podejście jest nawet antydyskordiańskie.
Wiesz... pewien czas temu przedstawiciel Waszej koterii wymusił na nas swoim zachowaniem takie restrykcje. Okazało się, że nie można, nawet na dyskordiańskim forum, traktować wszystkich, jako ludzi dorosłych, wychowanych i znających podstawy netykiety. Po tym wydarzeniu zaostrzyliśmy zasady bezpieczeństwa na forum. Mimo to, przynajmniej w mojej opinii, wolnościowa atmosfera nie ucierpiała na tym zbytnio. Ingerencje moderatorskie są bardzo rzadkie i jawne. Co do niechęci do tego forum... kiedyś nie było podziałów, ani niechęci. Nick proszę zmienić na: Akp. Baarthus
Nick został zmieniony. Procedura skryptu wymusiła jednocześnie wygenerowanie nowego hasła, które zostało przesłane na podany adres e-mail. Mam nadzieję, że pomimo marnego początku naszej wirtualnej znajomości, będziesz się czuł tutaj dobrze i przekonasz się do tego forum. Kłótnia jest nieodzownym elementem dyskordianizmu (podobnie, jak nadużywanie alkoholu i szalone orgie). Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 19:02 » |
|
Wolalabym nadużywanie alkoholu i orgię.
Kłótnia jest bardziej katolicka:]
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #8 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 19:42 » |
|
a nie mogłoby być w innej nieco kolejności? lub jakoś przeplatane przynajmniej?
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Akp. Baarthus
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #9 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 20:15 » |
|
Nadużywanie alkoholu? Ciekawe... A kłótnie są dobre o ile są konstruktywne. Nie widzę w tym konstruktywności, ani po jednej, ani po drugiej stronie. Wybaczcie 
|
|
|
|
|
|
Hail Eris!
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #10 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 21:12 » |
|
wsio zależy o jaki konstruktywizm chodzi? matematyczny, społeczny, filozoficzny, w stosunkach [eh jak ja lubię to słowo!] międzynarodowych,w architekturze, czy może o sztukę biega? tak czy owak, każdy z nich kojarzy się z ładem i porządkiem, co na tym forum jest dość specyficznie widziane i o ile mieć zastosowanie, ma, to o tyle...eh, jak do kogoś wchodzę do domu, to ściągam buty i mówię dzień dobry-jakiś, choćby mały, ale szacunek dla gospodarza się mieć powinno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 21:25 » |
|
Teraz rządzi relatywizm, wszak zyjemy w epoce postmodernizmu, kochani  Wybaczcie- sesja  Co wy się tak najeżyliście wszyscy? Co post to żaluzja, mniej lub bardziej subtelna, jakieś zaowalowane pretensje, jakieś fochy... Niby lato, piękna pogoda, na ulicach porozbierane ciacha płaci dowolnej (mniej lub bardziej), słoneczko, muzułmanie prohibicji nie wprowadzili, na raka żaden z was chyba też nie schodzi (?) Jako papieżysko jestem wstżonsnietna. edit: A, już wiem, dziadek Freud się kłania. Do orgii żaden nie nawiązał. Wydało się. 
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #12 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 21:30 » |
|
OBJECTION! U nas od TRZECH dni nie ma slonca =_= Kto zabral? Co z nim zrobil?? Do czasu odzyskania blasku- przychylnym okiem patrze na chaos i pozoge wszedzie indziej =_= Oddawac mi Slonceeeee.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #13 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 22:25 » |
|
a ja sobie wypraszam! pisałem właśnie w tej sprawie, że orgia i owszem i pijaństwo też jeno kolejność a i towarzysz Winnicki już w tej sprawie interpelował
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 22:32 » |
|
Fakt. Kolejność, przez roztargnienie, pomyliłem. Dzisiaj się, w związku z tym wątkiem, zrobiło a forum ostrzej. I dobrze. Przyprawy są potrzebne nawet najlepszym potrawom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|