Czas grzmotów, 69. Niezgody 3178 [Poniedziałek, 21 Maj 2012, 05:31] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Pokochaj swoją szyszynkę

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Chemitrails  (Przeczytany 714 razy)
0 użytkowników i 1 Niewierny przegląda ten wątek.
Jezebel
Moderator Globalny
Bojownik za Eris
*

« : Piątek, 11 Czerwiec 2010, 11:15 »

Uwielbiam teorie spiskowe  Chichot Jak się okazuje, nasze aktualne powodzie spowodowane są przez Obce samoloty, które zostawiają za sobą dziwne smugi, a smugi te powodują gwałtowne zmiany pogody!  Szok Zjawisko znane pod nazwą chemitrails... zainteresowała się tym nawet jasna góra, zamieszczając artykuł na swojej stronie, temat podchwyciła Wyborcza. Artykuły jak artykuły, ale dyskusje pod.. uwielbiam te klimaty, ludzie filmują, fotografują, przerzucają się linkami do tajnych dokumentów i wypowiedzi specjalistów Duży uśmiech Chemitrails istnieje!  Mrugnięcie

- Z wielu rejonów Polski, a zwłaszcza z miejsc na terenach dotkniętych w ostatnim okresie ulewnymi deszczami i burzami, otrzymujemy od licznych osób niepokojące sygnały. Według tych - pokrywających się ze sobą informacji - wszystkie one mówią o pojawianiu się co pewien czas samolotów pozostawiających za sobą dziwne smugi na niebie. Według naocznych świadków samoloty te widoczne były w tych rejonach polskiej przestrzeni powietrznej, w których - wkrótce po ich przelocie - powstawały niespodziewanie potężne chmury deszczowe i niebawem występowały nadzwyczaj obfite opady - pisze na stronie internetowej biura prasowego Jasnej Góry o. Stanisław Tomoń,

- We wszystkich przypadkach obecność takich samolotów została odnotowana przez naocznych świadków jako szybko przemieszczających się, na dużych wysokościach, i w kolejnych sektorach powietrznych. Samoloty te zostały zauważone wielokrotnie, o różnych porach dnia, i przez wiele osób.(...) Na pierwszy rzut oka wydawałoby się, że owe "ślady" na niebie to normalne smugi kondensacyjne powstające po przelotach samolotów odrzutowych. Jednak obserwujący zauważyli, że wszystkie te długie na kilometry smugi, w przeciwieństwie do smug kondensacyjnych powstających po wielu innych przelatujących samolotach odrzutowych, ani - w takim samym czasie - nie znikają z nieba, ani nie wydają się być dla obserwujących takie same. Zdaniem oglądających smugi te swoim wyglądem różnią się od innych! Utrzymują się, stopniowo rozrastają i w widoczny sposób coraz bardziej rozpraszając się, wkrótce pokrywają sobą coraz większe połacie nieba - pisze paulin.

Według ojca Tomonia na zdjęciach wykonywanych w maksymalnych zbliżeniach przez teleobiektywy a nawet astroteleobiektyw widać, że "powstające smugi nie są normalnym efektem pracy działania silników samolotowych". Paulin domaga się od " kompetentnych służb państwowych" odpowiedzi: czyje to są samoloty i do kogo one należą? Kto za taki stan rzeczy ponosi odpowiedzialność? I jak to w ogóle możliwe, by ktoś latał w polskiej przestrzeni powietrznej i rozpowszechniał jakiekolwiek środki bez powszechnego i publicznego informowania o tym wszystkich mieszkańców na danym obszarze?

W końcu radzi: "Patrzmy więc w niebo! Warto częściej i z większą uwagą spoglądać... w niebo! I to nad własną głową! Zwłaszcza, że któregoś pięknego poranka lub popołudnia na własne oczy moglibyśmy na nim zaobserwować coś tak niewiarygodnie oczywistego jak np. sztuczne wywoływanie przy użyciu samolotów zmian pogodowych. Jak planowe wzbudzanie różnych zjawisk atmosferycznych o czasowo późniejszych - i jednak już możliwych do przewidzenia - skutkach. Zjawisk, o wywoływaniu których na tak szeroką skalę nie tylko, że dotąd mogliśmy nie mieć najmniejszego pojęcia, ale i o których wciąż nie możemy mieć prawie żadnej głębszej wiedzy". I ubolewa, że w mediach nie ma na ten temat żadnych informacji

Źródło: Gazeta Wyborcza Częstochowa

Nad ranem
wyciągamy siekierę snu.
Odrąbujemy głowę myślom.
Reszta trzepoce skrzydłami
trzepoce skrzydłami -
Zasypiamy z krzykiem.
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!

« Odpowiedz #1 : Piątek, 11 Czerwiec 2010, 11:38 »

Ja myślę, że to Ufo.

If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space!
Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
Ianus
Bojownik za Eris

Jesteś Fendersonem!

« Odpowiedz #2 : Piątek, 11 Czerwiec 2010, 13:47 »

Bolszewickie UFO.

Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia.
- Kurt Vonnegut
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

i don't need sex, my government fucks me everyday!

« Odpowiedz #3 : Piątek, 11 Czerwiec 2010, 22:27 »

od lutego mówiłem, że el ninio-jeno pomyliłem się co do rozpoczęcia o 2 tyg ale całość się zgadza

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
Mari
Obrońca Eris
**

« Odpowiedz #4 : Sobota, 12 Czerwiec 2010, 02:53 »

A więc to PAN!...za to odpowiada   Duży uśmiech
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!

« Odpowiedz #5 : Sobota, 12 Czerwiec 2010, 09:38 »

Podejrzewam jeszcze chupacabre.

If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space!
Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #6 : Sobota, 12 Czerwiec 2010, 10:00 »

Mogliby rozpylać gaz rozweselający... Mrugnięcie

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #7 : Sobota, 12 Czerwiec 2010, 10:50 »

myślę, że to robią, bowiem gdyby nie, to patrząc obiektywnie...jesteśmy w dupie, a mimo to humory dopisują

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #8 : Poniedziałek, 14 Czerwiec 2010, 11:28 »

myślę, że to robią, bowiem gdyby nie, to patrząc obiektywnie...jesteśmy w dupie, a mimo to humory dopisują

Oj. Myślę, że tak naprawdę to większość społeczeństwa czuje się zmęczona, sfrustrowana i nie widzi perspektyw. Do tego dochodzi stres i lęk przed przyszłością (niepewność pracy, brak rezerwy finansowej, rosnące koszty życia i malejąca siła nabywcza zarabianych pieniędzy). Potem się mówi, ze nie jesteśmy uśmiechniętym narodem, gdyż za mało u nas słonecznych i ciepłych dni.

LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #9 : Poniedziałek, 14 Czerwiec 2010, 21:33 »

no to pomyśl, co działo by się gdyby tego gazu nie rozpuszczali???!!!!

Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #10 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 00:34 »

no to pomyśl, co działo by się gdyby tego gazu nie rozpuszczali???!!!!

Też fakt. Problem w tym, że jeśli zabraknie tego gazu to zacznie się III wojna światowa... o jedzenie.

LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #11 : Wtorek, 15 Czerwiec 2010, 08:40 »

ja tam nie mam nic przeciw wojnom, byle były niesprawiedliwe, krwawe i okrutne, a do tego jak najbardziej powszechne i wyniszczające

Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #12 : Środa, 16 Czerwiec 2010, 23:09 »

Tak serio. Teoria ciekawa, ale nie trzyma się przysłowiowej "kupy". Rozmawiałem o smugach ze znajomym emerytowanym pilotem wojskowym. To, co w tych teoriach przedstawiają, jako odkrycie było dla niego czymś normalnym. Nie miało też związku z rozpylaniem chemii (latał n myśliwcach przechwytujących).

Film poświęcony temu tematowi nosi tytuł "Nie rozmawiaj o pogodzie". Jakoś mnie nie przekonał...

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]