Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« Odpowiedz #45 : Sobota, 19 Czerwiec 2010, 00:39 » |
|
Ja wybieram orgie zamiast wyborów, sorry, ale prezydent jaki by nie był, zwyczajnie mnie jebie  Wybaczcie łacinę 
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #46 : Sobota, 19 Czerwiec 2010, 12:46 » |
|
Ja wybieram orgie zamiast wyborów, sorry, ale prezydent jaki by nie był, zwyczajnie mnie jebie  To już coś wiemy o Twoim życiu seksualnym  Wybaczcie łacinę  Jeśli czytałaś Regulamin / zasady / bzdury tego forum to z pewnością wiesz, że łacina jest tutaj dopuszczalna. 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #47 : Sobota, 19 Czerwiec 2010, 13:26 » |
|
A tak z innej beczki - dlaczego rodzice dają synom na drugie imię "Maria"? To gorsze niż Marian
Od razu mi sie skojarzylo http://www.youtube.com/watch?v=M89c3hWx3RQ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #48 : Sobota, 19 Czerwiec 2010, 13:40 » |
|
To już coś wiemy o Twoim życiu seksualnym  Wybaczcie łacinę  Teraz z trzeźwej perspektywy przyznam, wczorajsze wyznania zabrzmiały co najmniej dwuznacznie, a poza tym wolałabym uniknąć bliższych kontaktów z przyszłym/ byłym preziem, ktokolwiek by nie wygrał. Brak wąsów i ogona dyskwalifikuje u Kaczora, a poza tym zdecydowanie nie jestem w kategorii wagowej upodobań Komorowskiego. Moje życie seksualne powróci jak wyjedzie chiński mistrz "latający tygrys i przyczajony smok". Nie wiem, czy nie powinnam być zazdrosna. 
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #49 : Sobota, 19 Czerwiec 2010, 16:22 » |
|
Ja nic nie chciałem sugerować... ... ...dobra... ... ...chciałem 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« Odpowiedz #50 : Sobota, 19 Czerwiec 2010, 17:04 » |
|
św.Mikołaj odchodzi i wraca, chęć na żarcie i vice versa też, miliony rzeczy i ochotek, ale żeby życie seksualne odchodziło...no chyba, że całkiem w niepamięć, ale to nas jeszcze nie dotyczy... ...my kosmici, tu na ziemi zatem musimy się jeszcze wiele nauczyć, zatem zostaje jeszcze na tej planecie
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #51 : Sobota, 19 Czerwiec 2010, 17:30 » |
|
Konsternacja, nie  ? Już nie brnę, bo mam wrażenie, że tylko się pogrążam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #52 : Sobota, 19 Czerwiec 2010, 18:07 » |
|
ależ pogrążaj się-tak pięknie Ci to wychodzi i takie to urocze, więc pogrążaj się
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #53 : Niedziela, 20 Czerwiec 2010, 12:22 » |
|
widzę, że cisza na forum przed i wyborcza normalnie oszaleć można ale ale dostałem mailem wieść o akcji [może to nie OM ale zawsze ] w związku z rosnącymi cenami paliw, ktuś wymyślił aby nie tankować na stacjach BP i STADOIL, co ma na celu obniżenie sprzedaży paliw w tych dwóch największych korporacjach, a w następstwie, obniżenie przez nie cen paliw, co zaś skutkować ma obniżką paliw w pozostałych korporacjach-nie wiem, nie znam się, ale ja osobiści obiecuje nie tankować na tych stacjach do końca tego roku, a jeśli zajdzie potrzeba, to nawet do 14 kwietnia roku przyszłego... ...mój rower ma te stacje w głębokim poważaniu-woli piwo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #54 : Niedziela, 20 Czerwiec 2010, 15:52 » |
|
Ale czy orgia z udziałem kandydatów na prezydenta oraz jednym nieżywym nie byłaby doświadczeniem klifotycznym, mrocznym jak penetrowanie jungowskiego cienia? Porównywalnym jedynie z jedzeniem grzybów w domu strachów w wesołym miasteczku.
Hę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #55 : Niedziela, 20 Czerwiec 2010, 16:14 » |
|
no myślałem, że to już ustaliliśmy-OSZYWIŚCIE!!!!!!!!! TAAAAK!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #56 : Niedziela, 20 Czerwiec 2010, 19:33 » |
|
Może uwzględnią taką "debatę" podczas kolejnej kampanii wyborczej. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #57 : Niedziela, 20 Czerwiec 2010, 19:51 » |
|
eeeeeee tam, nie codziennie jest św. mikołaja czy mateczki boskiej pieniężnej, ale czemu nie mielibyśmy sobie takich właśnie debatek wyborczych nie zrobić samemu, no! niech będzie raz na tydzień [strzelałem, ale jeśli są inne propozycje, to się dostosuje]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #58 : Niedziela, 20 Czerwiec 2010, 22:58 » |
|
Byłem na wyborach i głosowałem na Jarosława Kaczyńskiego. I jak zawsze uważałem, kto nie głosował ten nie ma prawa się wypowiadać o polskim rządzie  Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #59 : Niedziela, 20 Czerwiec 2010, 23:17 » |
|
czy to znaczy, że gdy nie produkuje np. chleba, nie mam prawa wypowiadać się na temat jego jakości?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|