LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #135 : Piątek, 25 Czerwiec 2010, 19:38 » |
|
i znowu się wtrącę...choć zapewne nie powinienem: tok rozumowania był jedynie przedstawiany, a nie była to żadna agitacja-wyłuszczenie swych racji, a nie próba przekonywania-...się mogę mylić ...
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #136 : Piątek, 25 Czerwiec 2010, 23:12 » |
|
To jest forum, tu sie kazdy moze wypowiadac  To nie jest prywatna rozmowa miedzy mna a Arcybiskupem. I nie bardzo wiem, o czym w ostatnim poscie piszesz* `nie proba przekonywania`- kogo? Do czego? O co cho? ^^`
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #137 : Sobota, 26 Czerwiec 2010, 00:39 » |
|
to w sprawie "oczekiwania abyś szła tym torem myślenia" a tak poza tym to głupio mi nie dlatego, że rozmowa na forum czy prywatna, tylko dlatego, że nie znam człowieka, a wypowiadam się niejako tłumacząc, ale to dlatego, że wydaje mi się, że coś niecoś rozumiem...zapewne mi się tak tylko wydaje, ale jeśli nie, to w jakimś stopniu podzielam poglądy
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #138 : Sobota, 26 Czerwiec 2010, 10:41 » |
|
A wlasnie: moze zaczniesz pisac, co Ty uwazasz, zamiast sie bawic w adwokata z urzedu? Jestem pewna, ze Arcybiskup bedzie w stanie sam sprostowac, jesli sie wybitnie nie zrozumiemy, natomiast Twoje `wydawanie sie`, ze ja nie rozumiem, o czym on pisze, zaczyna byc irytujace. Ja wiem o czym ja pisze. Wiem, co chce mu odpowiedziec na to, co on pisze. Wiec Ty, piszacy mi, co Twoim zdaniem on pisze- jest juz naprawde zbedne (nie mowiac o tym, ze obrazliwe...), natomiast Twoje wlasne zdanie moze byc interesujace.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #139 : Sobota, 26 Czerwiec 2010, 12:54 » |
|
ups! przepraszam jeśli zapędziłem się za daleko [zawsze zapominam, że skoro nikt nie może mnie obrazić-tak już mam, że się nie obrażam-to inni wcale nie muszą tak się czuć] co do moich własnych poglądów, to wydawało mi się, że dość jasno je sprecyzowałem wcześniej, więc nie będę się powtarzał powtarzał, bo nie lubię się powtarzać powtarzać, a gdybym zaczął teraz tłumaczyć siebie, to wyszłoby jeszcze gorzej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #140 : Sobota, 26 Czerwiec 2010, 12:58 » |
|
ups! przepraszam jeśli zapędziłem się za daleko [zawsze zapominam, że skoro nikt nie może mnie obrazić-tak już mam, że się nie obrażam-to inni wcale nie muszą tak się czuć]
Ja sie nie obrazam; to Ty mnie obrazasz  Po prostu moze wnies cos do dyskusji, zamiast robic za tlumacza, hm? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #141 : Sobota, 26 Czerwiec 2010, 13:02 » |
|
no widzę, że tera bez goździka się nie obejdzie-dobre wychowanie [być może sobie pochlebiam zbytnio?] mi to nakazuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #142 : Sobota, 26 Czerwiec 2010, 13:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #143 : Sobota, 26 Czerwiec 2010, 14:02 » |
|
Ach, coz za gozdzik! Platki ma rozowe! A na nich perly rosy krysztalowe!...  Senkju, senkju 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« Odpowiedz #144 : Poniedziałek, 28 Czerwiec 2010, 09:25 » |
|
to dość niefortunne określenie "polityczna wolność" -wydaje się [myślę, że nie tylko mnie] , że to wewnętrznie sprzeczne, choć rozumiem co miałeś na myśli
Dokładnie. Polityczna czy społeczna wolność jest możliwa tylko na bezludnej wyspie  O, ciekawe, jak napisałam to samo kilka stron temu, to zalecałeś mi medytacje. Czyżby nie była tak zajebiście skuteczna?
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #145 : Piątek, 2 Lipiec 2010, 23:41 » |
|
Druga tura wyborów. Znakomici kandydaci ubiegają się o to prestiżowe stanowisko. Naród potrafi rozpoznać prawdziwe diamenty wśród "najlepszych z najlepszych. Bronisław Komorowski Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do Bałtyku. Jarosław Kaczyński Nie jesteśmy zbyt radykalni, aczkolwiek w pewnym stopniu jesteśmy radykalni, bo Polska pewnego radykalizmu, jeżeli chodzi o zmiany i oczyszczenie, potrzebuje. ----- To tyle, jeśli chodzi o moją opinię na ten drażliwy temat.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #146 : Piątek, 2 Lipiec 2010, 23:44 » |
|
nie ma wolności dla wrogów wolności!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blorpciu
Dyskordianin

|
 |
« Odpowiedz #147 : Sobota, 3 Lipiec 2010, 17:11 » |
|
JK na 100%
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #148 : Wtorek, 6 Lipiec 2010, 12:29 » |
|
Po wyborach. Znów nic się nie zmieni 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #149 : Wtorek, 6 Lipiec 2010, 20:56 » |
|
cuda są tak dziwaczne, że raz są smaczne, a raz nie smaczne, i kto je lubi ten wie, żeby miały skutek, żadko się je je-oj potarzam się powtarzam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|