Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« : Åšroda, 9 Czerwiec 2010, 22:29 » |
|
Taka myśl mnie naszła, że dopiszę na dole karty Cthulhu. A co:]
Muszę opić ten pomysł.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: PiÄ…tek, 2 Lipiec 2010, 23:37 wysÅ‚ane przez Ex Nihilo Nihil »
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
WujekSyfon
Bojownik za Eris

Panbuk
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 01:41 » |
|
W ktorys wyborach Cthulhu padlo prawie 0,8 procent głosów, tylko nie moge juz znalesc strony z tym info...
|
|
|
|
|
|
"Panowie Chaosu są wrogami Logiki, żonglerami Prawdy, rzeźbiarzami Piękna"
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #2 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 09:46 » |
|
Taaaak! W tym oku trzeba przebić ten wynik!
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 10:24 » |
|
nie pomyliłaś się? chodziło o przebić czy przepić?-mnie bardziej odpowiada ten drugi wariant
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 13:47 » |
|
Ja głosuję normalnie.
W końcu to nasz obowiązek.
Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

JesteÅ› Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 15:18 » |
|
Ja nie mam nikogo, kto reprezentowałby moje poglądy, a Cthulhu brzmi bardzo sympatycznie... xD
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 15:39 wysÅ‚ane przez Ianus »
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #6 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 15:39 » |
|
Obczaiłam kandydatów i tylko ten młody z SLD spełnia podstawowy warunek: dobrze wygląda w płaszczu, a dodatkowo nie wstyd pokazać żonę. Reszta albo pojebana jak chińskie scrabble, albo wąsata i zaopatrzona w pancernika w domu albo szkaradna jak dzwonnik z Notre Dame.
Masakra jakaÅ›.
Cthulhu odpowiada mi zdecydowanie najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ianus
Bojownik za Eris

JesteÅ› Fendersonem!
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 15:45 » |
|
Ten młody jest siwawy i łysiejący, ale może to ta polityka, taki ciężki zawód... xD Ale i tak chyba najprędzej na niego z oficjalnych kandydatów, chociaż nie jestem zbytnim entuzjastą post-komunistów, jest też opcja przeciw Kaczyńskiemu, czyli Komorowski, ale Cthulhu byłby z tego towarzystwa najuczciwszy - no i w spocie wyborczym leciałaby Metallica xD
|
|
|
|
|
|
Człowiek musi coś mówić, żeby nie wyjść z wprawy. Trzeba mieć sprawnie funkcjonujące narządy głosowe, na wypadek, gdyby się miało coś naprawdę ważnego do powiedzenia. - Kurt Vonnegut
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #8 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 18:24 » |
|
I będzie mógł pożreć resztę kandydatów!
A mówiłam, że z kopii zapasowej prezydenta wynikną same kłopoty:/!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #9 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 18:34 » |
|
w 1989roku, kiedy to mogÅ‚em pierwszy raz gÅ‚osowaÄ
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 21:35 » |
|
Nie ma na kogo głosować. Same świnie u koryta. Cthulhu staje się powoli najrozsądniejszą propozycją...
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #11 : PiÄ…tek, 11 Czerwiec 2010, 10:35 » |
|
Mnie ekscytuje myśl, że Cthulhu mógłby zeżreć pozostałych kandydatów, zakąsić (p)osłami i resztą tej hołoty. Z drugiej strony żona Komorowskiego też mogłaby to zrobić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #12 : PiÄ…tek, 11 Czerwiec 2010, 18:57 » |
|
Mnie ekscytuje myśl, że Cthulhu mógłby zeżreć pozostałych kandydatów, zakąsić (p)osłami i resztą tej hołoty.
Chcesz aby Cthulhu dostał biegunki? Oj, nieładnie...
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #13 : PiÄ…tek, 11 Czerwiec 2010, 22:39 » |
|
no więc ja-o kuna jak głupio- w sprawie Dnia Wiatru-to myślę, że pomimo obcinania wieści mych-które zapewne nie bardzo znaczące są i pewnikiem latemu tak właśnie jest, że obcinka-to w wyborach wiatry mniemam mieć-im większe tym lepsze, a skoro beznadziejne te wybory-jak każde, które miałem osobiście okazję prze-żuwać , to będę je[bonczurki!!!] puszczał na wsiech-oj jak pięknie będzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #14 : PiÄ…tek, 11 Czerwiec 2010, 23:03 » |
|
Podkreślił, że lepsze są "współpraca od awantury, wspólnota od dzielenia, ład niż nieład i chaos, prawda niż kłamstwo i pokój niż wojna".-Komorowski czy jakoś m u tak powiedział-dla dyskordianina jest poza cymkolwiek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|