LOSTFREEQ
Stuletnia Jabłoń

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #45 : Niedziela, 6 Czerwiec 2010, 00:14 » |
|
nawet jeśli chodzi o alkohol we krwi, to one [komary] za krótko żyją aby móc poznać jego zbawienny wpływ wiadomo też że każda matka przed nim przestrzega i dlatego unikają go jak...alkoholu, za to lgną do lub się w okolicach wody-brrrrrrrrr obrzydliwstwo
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
|
Mari
|
 |
« Odpowiedz #46 : Niedziela, 6 Czerwiec 2010, 01:18 » |
|
Ponoc palenie pomaga. Ale wciaz jeszcze nie ustalilam, czego: fajek? Komarow? Obszarow, na ktorych grasuja?..Lista jest dluga  A pochodnia mi sie lada dzien dopali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Jabłkowa Pantera

Newer World Order
|
 |
« Odpowiedz #47 : Poniedziałek, 7 Czerwiec 2010, 00:39 » |
|
Ponoc palenie pomaga. Ale wciaz jeszcze nie ustalilam, czego: fajek? Komarow? Obszarow, na ktorych grasuja?..Lista jest dluga  A pochodnia mi sie lada dzien dopali. Palenie pomaga,. ale by musiała być fajka za fajką. Na Kozanowie jest teraz masakra komarów => powódź. dlatego nie wychodzę z domu trzeźwy =>profilaktyka  Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Stuletnia Jabłoń

|
 |
« Odpowiedz #48 : Środa, 9 Czerwiec 2010, 00:20 » |
|
komary i muszki już, a przed nami jeszcze susza...ale to jeszcze kwilkę,no i oczywiście wzrost cen żywności, ale to oczywiste
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #49 : Środa, 9 Czerwiec 2010, 22:30 » |
|
Pogoda koszmarna. Wilgoć i upał. Rendez-Vous wraz z chodnym browarkiem pomogło odreagować dzień. komary nie chciały, mimo wszystko, dać za wygraną.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Mari
|
 |
« Odpowiedz #50 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 01:24 » |
|
Mi tam sie podobalo :] Cieplo i przyjemnie, a pod wieczor- chlodne piwko :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WujekSyfon
Bojownik za Eris

Panbuk
|
 |
« Odpowiedz #51 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 01:39 » |
|
Nie przelewa sie wam czasem 
|
|
|
|
|
|
"Panowie Chaosu są wrogami Logiki, żonglerami Prawdy, rzeźbiarzami Piękna"
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« Odpowiedz #52 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 09:46 » |
|
Klimacik tropikalny, może czas więc pójść z duchem czasu i zainwestować w plantację kokainy:]?
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
LOSTFREEQ
Stuletnia Jabłoń

|
 |
« Odpowiedz #53 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 10:23 » |
|
pomysł świetny, tylko trzeba ją założyć na terenie kościelnym-tam nikt nie zaglądnie-znam kilka takich ogrodów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
|
 |
« Odpowiedz #54 : Czwartek, 10 Czerwiec 2010, 11:11 » |
|
Nie przelewa sie wam czasem  U nas prawie w ogole nie padalo podczas szalejacej w Polsce powodzi  Nasze Mzimu zrobilo tak, zeby wszystkie wieksze deszcze poszly w interior 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #55 : Piątek, 11 Czerwiec 2010, 09:15 » |
|
Woda opada a w kraju ciągle się nie przelewa... :/
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Stuletnia Jabłoń

|
 |
« Odpowiedz #56 : Piątek, 11 Czerwiec 2010, 22:29 » |
|
ja[?] nie tylko liczę na jutrzejsze nad!, więcej wiem, że jutro mnie się przeleje nadwyraz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Stuletnia Jabłoń

|
 |
« Odpowiedz #57 : Środa, 28 Lipiec 2010, 14:01 » |
|
na taką pogodę polecam "Pora Deszczów' Strugackich-atmosfera mroczna, ale jaka przyszłość!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #58 : Środa, 28 Lipiec 2010, 15:18 » |
|
Jeśli bracia Strugaccy, to musi być dobre 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|