Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #30 : Środa, 26 Maj 2010, 19:54 » |
|
Problem w tym, że we Wrocławiu duża część terenu jest zagrożona zalaniem. Dotyczy to zarówno terenów zurbanizowanych, jak i tych dopiero oczekujących na zagospodarowanie. Po prostu rejony, gdzie Niemcy pobudowali system wałów są względnie bezpieczne a obszary na których rozwijali miasto Polacy... o nich mówi się przy okazji powodzi. Kozanów jest jednym z bardziej jaskrawych przykładów.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une
|
 |
« Odpowiedz #31 : Środa, 26 Maj 2010, 21:29 » |
|
Najbardziej mnie rozwali artykul w gazecie.pl, gdzie za powodz winiono ekologow.
Nie jestem ekologiem i raczej mam ich w poważaniu za to jeśli już trza mnie szufladkować, to jestem rusofobem [ w sensie państwa-rządu tamtejszego] co jedno z drugim ma wspólnego? powiem tak: ekologiczne ruchy różnej maści rozwijać się będą w niedługim czasie bardzo mocno i rosnąć w siłę dlaczego? z powodu elektrowni atomowej, którą to nasi "POmazańcy" chcą zbudować, ale nie zbudują w naszym kraju a gdzie? w obwodzie kalinigradzkim wraz z ruskimi, którzy szczodrze zaproponowali nam współpracę [ nie więcej niż 49% udziału w elektrowni-a jakże!] ruskie wiedzą doskonale, że nawet na tylko 49% nas nie stać więc w swej łasce zgodzą się abyśmy byli jakimś małym udziałowcem[tj do 10%] ale za to żebyśmy zbudowali linie przesyłowe nie kcem uchodzić za jakiegoś wernychore czy pytię ale stawiam, że tak będzie ekolodzy będą dobrą wymówką na brak kasy i miłość braterską z zaprzyjaźnionym narodem ze wschodu eh-obiecuję, że o polityce po raz...no...przedostatni
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #32 : Środa, 26 Maj 2010, 21:55 » |
|
Nawet nie dołuj. Już jesteśmy skutecznie uzależnieni energetycznie od wielkiego brata. Teraz mamy dopłacać aby ponownie schylać się po mydło? Nawet w naszym rządzie nie ma takich idiotów, aby się na to zgodzili!
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #33 : Środa, 26 Maj 2010, 22:11 » |
|
najzabawniejsze, że aby tak się stało, to na taką inwestycję musi udzielić zgody ue-i to jest dopiero jakiś mały ogląd sytuacyjny od czego/kogo i jak jesteśmy uzależnieni
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #34 : Piątek, 28 Maj 2010, 08:30 » |
|
Rozmowa o fabryce w Kokoszkach została wydzielona do wątku Idiotyczne pomysły w woj. Pomorskim . Wracając do tematu. Zbliża się czas "rozliczenia" włodarzy ze zdarzeń podczas powodzi i działań mających zapobiegać takim sytuacjom. Ciekawe kto dostanie po dupie. Z pewnością zaistniała we Wro sytuacja jest wspólną pracą kilku ekip.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #35 : Piątek, 28 Maj 2010, 18:56 » |
|
jak znam życie[możliwe, że wcale a wcale], to stanie się tak, że jeden pan z drugim zamienią się stołkami dyrektorskimi lub podobnymi i na tym się skończy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #36 : Piątek, 4 Czerwiec 2010, 11:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #37 : Piątek, 4 Czerwiec 2010, 22:17 » |
|
najbardziej rozbawił mnie dzisiaj z rana pan "derektor" czyli prezio Wrocka-z miną zabawną i radosną obwieszczał, ze właśnie rozpoczął dni jakiejś wyżerki{europejskiej] we Wrocku-zupełnie jakby nigdy nic-co zaplanowane , nie moze nie być-to idealna recepta biórwokracji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #38 : Piątek, 4 Czerwiec 2010, 23:01 » |
|
ah-polecam uwadze...komary zabawne? zupełnie poważnie mówię-u nas we wsi Krak właśnie odsłoniło się słoniątko zwane słońcem, czyli nasza pierworodna gadzina zwana gwiazdą i...natentychmiast pojawiły się komary[pierwsze ale nie najważniejsze i wcale nie najgroźniejsze żyjątka które skorzystały z powodzi]-dokuczliwe jak skurczypasikonik-doświadczyłem tego dzisiaj czyszcząc moją chabetę czyli rower w okolicach wisły rzeki wiedzcie, ze pojawi się ichnich więcej i znacznie bardziej groźnych-to tylko tak ku uwadze, ze po powodzi dzieją się jeszcze fajniejsze rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #39 : Piątek, 4 Czerwiec 2010, 23:26 » |
|
Dobrze gada, dać mu muchozol.
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #40 : Piątek, 4 Czerwiec 2010, 23:37 » |
|
o ile procentowy to z przyjemnością-nawet chętnie się podzielę, bo w samotności zawsze jakoś tak głupawo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #41 : Piątek, 4 Czerwiec 2010, 23:46 » |
|
Muchozol się przyda. Krwiopijców będzie z pewnością na kilogramy (jako zagrycha?).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #42 : Sobota, 5 Czerwiec 2010, 02:19 » |
|
Juz sie pojawily  Jak ide z psem po lesie, nie wolno mi sie nawet na chwile zatrzymac (w nizej polozonych czesciach lasu), bo natychmiast mnie obsiadaja XD Nigdy do tej pory nie przezylam moskit-atakow w TAKIEJ skali, a to dopiero- jak rzekliscie- poczatek...XD Wszyscy zginiemyyy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #43 : Sobota, 5 Czerwiec 2010, 06:48 » |
|
Dzisiaj w nocy pogryzł mnie komar. Jak go (a raczej ją, to ponoć samice są złe i zjadliwe) to też pogryzę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #44 : Sobota, 5 Czerwiec 2010, 23:56 » |
|
Juz sie pojawily  Jak ide z psem po lesie, nie wolno mi sie nawet na chwile zatrzymac (w nizej polozonych czesciach lasu), bo natychmiast mnie obsiadaja XD Nigdy do tej pory nie przezylam moskit-atakow w TAKIEJ skali, a to dopiero- jak rzekliscie- poczatek...XD Wszyscy zginiemyyy... Będąc kaznodzieją mówiłem " Będą gryzły komary tych o mego głosu nie słuchają". Jest tajemniczy sposób na pozbycie się komarów, a mianowicie trzeba kilka piwek wypić : 6-7.c Mogą być też inne trunki. Wtedy komary wiedzą , ze mieliście do czynienia z moim kazaniem i was nie atakują!!! Niewierni mówią, że to chodzi o alkohol w krwi, ale kto by słuchał niewiernych  Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|