Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« : Sobota, 15 Maj 2010, 16:06 » |
|
Badania terenowe oraz basen sprawiły, że nie mogę szerzyć chaosu, bo siedzę chora w domu. Od razu uprzedzam, że wysyłanie do lekarza nic nie da, bo i tak nie pójdę. W związku z tym czekam na kreatywne pomysły:) Wypróbowałam już: wódkę z sokiem pomarańczowym (witamina C!), wódkę z wódką, a także rosół z wódką (gorący). Poza tym fervex (bez wódki) i jakiś syfiasty syrop, który nawet nie jest na alkoholu. Any ideas? Kurwa, nie ten dział, ślepa jestem. Miało być we fnordzie. Jakiś miły mod przeniesie, bo nie chcę robić syfu? 
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sobota, 15 Maj 2010, 16:48 » |
|
Mam wytatuowane na dupie "miły mod". Zdrowia życzę 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sobota, 15 Maj 2010, 17:26 » |
|
Mi zawsze pomaga jedno: Kupuje piwko (no 2 piwka ) - najlepiej porter np. Żywca. czyli jest jego 1 litr, wlewasz na oko 0,7 litra i podgrzewasz. Do kufla dużego lejesz dobry miód. Zalewasz to gorącym piwem i czekasz aż się rozpuści miód, następnie zalewa się to 0,3 zimnego piwa. Odpalasz film, pod kocyk się kładziesz i pijesz. Efekt doskonały  Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #3 : Sobota, 15 Maj 2010, 20:01 » |
|
Dzięki Ex Nihilo:) Wypróbuję ten przepis- zawiera alkohol, więc nawet jak nie pomoże, to przynajmniej będę weselsza:) Mam jeszcze asa w rękawie- na balkonie stoi przywieziony zza Buga nemiroff na miodzie i chilli:] Miał doczekać do urodzin, ale w tych wyjątkowych okolicznościach... 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sobota, 15 Maj 2010, 20:09 wysłane przez Pajret »
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sobota, 15 Maj 2010, 20:57 » |
|
Dzięki Ex Nihilo:) Wypróbuję ten przepis- zawiera alkohol, więc nawet jak nie pomoże, to przynajmniej będę weselsza:) Mam jeszcze asa w rękawie- na balkonie stoi przywieziony zza Buga nemiroff na miodzie i chilli:] Miał doczekać do urodzin, ale w tych wyjątkowych okolicznościach...  o na miodzie i chili to musi być coś  Przypomniało mi się coś teraz. Totalnie skacowany po imprezie z kumplem oglądałem w TV (nie oglądam normalnie telepatora) . Leciała rodzina zastępcza a my właśnie mieliśmy walnąć klina ale jakoś nie mogliśmy podejść do sprawy wypicia kielonka wódki. A tu nagle w tym serialu pan doktor daje jarzębiaku {na % rzecz jasna } swojemu synowi na chorobę. Synek mówi : "To niedobre" Lekarz : " To nie ma być dobre, to ma być skuteczne" I od wtedy się kieruję to zasadą lekarską  A mówią , że telenowele nie edukują. Ps. Zdrowiej Zdrowiej! Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #5 : Niedziela, 16 Maj 2010, 11:08 » |
|
No więc teraz relacja z wczorajszych terapii alternatywnych:) Najpierw zrobiłam to cudo z browarem i miodem i było bardzo dobre, dorzuciłam sobie jeszcze imbiru.
Potem, jak oglądałam jakiś wybitny horror o zmutowanych karaluchach wpadła odsiecz z 70% cytrynówką. Dziś czuję się wyśmienicie i przestałam rzęzić przy oddychaniu:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #6 : Niedziela, 16 Maj 2010, 13:15 » |
|
Czyli terapia skuteczna, smaczna i wprawiająca w dobry humor.  *Przed użyciem zapoznaj się z naklejką, która zawiera wskazania, informacje o procentach oraz przepis na drinka. W razie wątpliwości konsultuj się z lekarzem, wróżbitą lub barmanem.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Jezebel
Moderator Globalny
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #7 : Niedziela, 16 Maj 2010, 13:40 » |
|
W razie nawrotu polecam papryczki jalapeno, są w stanie wypalić wszelkie bakterie i wirusy Tylko trzeba dużo popijać.. oj dużo.. bo gardło też wypalają 
|
|
|
|
|
|
Nad ranem wyciągamy siekierę snu. Odrąbujemy głowę myślom. Reszta trzepoce skrzydłami trzepoce skrzydłami - Zasypiamy z krzykiem.
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #8 : Poniedziałek, 17 Maj 2010, 15:04 » |
|
Jak moje curry:) Istnieje w trzech odsłonach "ostre/ kur*** ostre/ samo przeżera się przez stół. Wersja 3 dzisiaj oraz 70% wóda niewiadomego pochodzenia dostarczona przez bratnie siły zua i chaosu, powinna postawić mnie na nogi:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« Odpowiedz #9 : Poniedziałek, 17 Maj 2010, 15:19 » |
|
polecam jakiś wysiłek[ ja preferuje rower-gdy nie ma odpowiedniej partnerki w zasięgu ręki], a następnie gorącą kąpiel popartą dwoma szklankami gorącej herbaty z odpowiednią wkładką [wersja normalna 1 do 1, wersja dla zaawansowanych 1 do 2], a potem pod kołderkę [trza mieć zaopatrzenie w dwa lub nawet trzy podkoszulki do zmiany]-mnie pomaga, a jeśli nie to na kolejny wieczór powtarzam zabieg [czasem rezygnuję wtedy z herbaty na korzyść samej wódeczki]-miłego kurowania!
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Jezebel
Moderator Globalny
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #10 : Poniedziałek, 17 Maj 2010, 17:04 » |
|
A może by tak absynt? Kolor ma odpowiedni - jak syropek.. 
|
|
|
|
|
|
Nad ranem wyciągamy siekierę snu. Odrąbujemy głowę myślom. Reszta trzepoce skrzydłami trzepoce skrzydłami - Zasypiamy z krzykiem.
|
|
|
|