LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sobota, 21 Sierpień 2010, 09:35 » |
|
te bałwany najprawdopodobniej pomyliły adresy więc....
Witam serdecznie i już na wstępie chcę poinformować Państwa, że albo macie u siebie niesamowity bałagan [czego nie należałoby się spodziewać po Takiej instytucji ], bowiem odpowiedź, którą otrzymałem, z całą pewnością nie miała trafić do mnie, bowiem w żadnym razie nie tyczy problemu, który poruszyłem w moim zapytaniu. Chcę podkreślić bardzo znacząco, że ja w swym liście, który pozwolę przytoczyć sobie raz jeszcze pod koniec tej korespondencji, zapytywałem jedynie. Zaniepokojenie moje budzi jednak fakt, że tak poważne instytucje państwowe, mogą popełniać tak absurdalne pomyłki, które w innym wypadku, mogłoby zaowocować czyjąś tragedią. Zatem przytaczam raz jeszcze, w całym brzmieniu, moje poprzednie zapytanie i noszę się z nadzieją, że tym razem trafi do odpowiedniej osoby, która będzie umiała i chciała udzielić mi odpowiedzi:
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #16 : Piątek, 1 Kwiecień 2011, 22:54 » |
|
Odezwa do wtajemniczonych i wierzących albo innych -ych, do kluczowych i tych pozbawionych klucza, do papieży i niepapieskich, którzy swoją postawą potrafią manifestować brak, lub nawet zanik wiary, oraz tych co mają mieć, choć im nie dane...[ cokolwiek byłoby to ]
Za prawdę powiadam Wam zwróćcie uwagę, lub jej nie zwracajcie [ jeśli tylko ukradliście ją w dobrej wierze ] na stan lub błogostan, albo też inny stan [ nie borys ], bo gdy to uczynicie lub tegoż właśnie nie, widzenie wasze umocni się [ taki wiersz lub rym dla wiadomości pokrewieństwa z mistrzami romantyzmu naszego lub waszego ] i aby moc w was trwała, zmyślcie sporadycznie w swych szyszynkach, lub nawet zasiejcie tą oto myśl: czyż nie lepszym jest być w stanie i stanowo myśl swą obrócić- jako rzecze prorok- aby czynić cuda wiele nie trza, a jeno pokalać pokalane i zaszczycić nieco wiedzą swe jestestwo, niźli kapustą być wieczną? czyż wiedza swoistą macierzą i odnogą wiary naszej być nie powinna, a jeśli zaś taką być winna, czyż nie lepiej zachować ją w sobie i nie szastać nią po wsze czasy lepiej? czyż manifestów takowych brak powinien i należałoby je zakopać na wie[trz]ność? zatem niechaj płynie ostracyzm powolnego rozkładu takowych wynurzeń...ku chwale nie chwalebnych postępków, występnie maglowanych i roboczo zwanych kapustą... na cześć i przeciw godności honornego OM.
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris

Frater Profanum
|
 |
« Odpowiedz #17 : Wtorek, 5 Kwiecień 2011, 10:43 » |
|
Mój avatar,jak widać dalej go nie widać,mam de rzawi ?
|
|
|
|
|
|
Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #18 : Wtorek, 5 Kwiecień 2011, 13:03 » |
|
To raczej ja mam deja vu. Wydaje mi się, że już pisałeś o tym w innym wątku i dostałeś odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
ten co niesie swiatlo
Spamer

Frater Profanum
|
 |
« Odpowiedz #19 : Wtorek, 5 Kwiecień 2011, 13:31 » |
|
To raczej ja mam deja vu. Wydaje mi się, że już pisałeś o tym w innym wątku i dostałeś odpowiedź. Masz rację,no to zdrowie :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ten co niesie swiatlo
Spamer

Frater Profanum
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sobota, 16 Kwiecień 2011, 19:45 » |
|
Jakoś nie wyszło mi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #22 : Poniedziałek, 8 Sierpień 2011, 21:00 » |
|
nie tworzę nowego wątku, bo właściwie, to ten sam rodzaj dopominania się o własne, choć trzeba przyznać, że o inne wartości, a już z całą pewnością, o inne metody tu chodzi... ...to, co dzieje się obecnie w Londynie, a wcześniej w Holandii i Francji, powoli narasta- przykładów "samoistnych" punktów zapalnych jest więcej w nowożytnej historii, ale wcześniej nie nagłaśniano tego w ten sposób. większość medialnych przekazów jest negatywna, lub stoicko negatywna wobec ludzi, którzy uczestniczą w zamieszkach- nie mnie oceniać i daleki od tego jestem. ani Pytią, ani też inną Sybillą nie jestem, choć mniemałem, że takie zamieszki [ z różnych powodów ] będą miały miejsce co raz częściej, ich częstotliwość będzie narastać, a rozmiar powiększać. powoli system, niczym Uroboros, zaczyna połykać swój ogon, i jest to pierwsza, moja optymistyczna [ czytaj: nie tylko zabawna ], notka w tym wątku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #23 : Czwartek, 11 Sierpień 2011, 13:47 » |
|
Problemem jest to, jak system zareaguje na swój upadek. Narastająca inwigilacja i militaryzacja życia (pod przykrywką walki z "terroryzmem") powoduje, że system uzyskuje coraz większą przewagę nad obywatelami.
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #24 : Czwartek, 11 Sierpień 2011, 19:08 » |
|
są tylko dwa rozwiązania: siłą 3mać się do końca, albo przekształcić tak, jak u nas to zrobili komuniści pomimo jawnej nienawiści, którą żywię do systemu, to nie chcę i nie mogę ich niedoceniać, bo to skończyć się może bardzo źle, więc jeśli eskalacja przybierze na sile, to stawiam, że wybiorą ten drugi wariant, co w dłuższej perspektywie znaczy tyle, że nic się nie zmieni, bowiem ludzie łatwo dają się mamić wariant pierwszy jest znacznie bardziej krwawy, ale jak na mój gust rokuje znacznie lepiej, a przynajmniej oceniam szanse poprawy w tym wariancie znacznie wyżej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sobota, 13 Sierpień 2011, 14:01 » |
|
Nie jestem tak optymistyczny w stosunku do pierwszego wariantu. Wiele rewolucji generowało jedynie stosy trupów i syf większy, niż przed przewrotem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ten co niesie swiatlo
Spamer

Frater Profanum
|
 |
« Odpowiedz #26 : Poniedziałek, 22 Sierpień 2011, 18:41 » |
|
Chce z powrotem duszę... :-/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #27 : Wtorek, 23 Sierpień 2011, 20:36 » |
|
z koncepcji duszy wiem tyle, że nikt nie jest w stanie jej zabrać [ można ją stracić na własne życzenie...a właściwie zatracić] w tym temacie bardziej podoba mi się pozwanie do sądu boga, lub przynajmniej do zakładu ubezpieczeń [ nie koniecznie zus ] o odszkodowanie za straty moralne lub jakiekolwiek inne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

|
 |
« Odpowiedz #28 : Wtorek, 13 Wrzesień 2011, 20:40 » |
|
topic!!! jeszcze nie tak dawno, dla wcale nie wprawnego czytelnika, lub oglądacza mediów, jasnym było, że Grecja zbankrutowała, choć trzeba przyznać, że okraszono to epitetem: kontrolowane bankructwo. teraz opowiada się i grozi bankructwem Grecji codziennie w każdej formie przekazu. kto i dlaczego robi taki misz-masz naszym mózgom? czy kontrolowane bankructwo wyszło poza ramy kontroli, czy też wszyscy wiedzieli, że kontrola wcale nie istniała? i wreszcie, czy nie doczekalim czasu kiedy to, wyjście z unii [tfuuuu] nie musi być zapisane w traktacie jakimkolwiek, a będzie zorganizowane, czy może traktat akcesyjny tak właśnie był skonstruowany, aby wykupić Europę za marne pieniądze? pytań jest znacznie więcej, a odpowiedź wydaje się jedna...
druga sprawa: Szwajcarska policja starła się w nocy z soboty na niedzielę uczestnikami zabawy, próbującymi urządzić nielegalne przyjęcie pod chmurką w Zurychu. Funkcjonariusze użyli gazu łzawiącego i gumowych kul. Aresztowano 80 osób.
skoro się dzieje w takim kraju jak Szwajcaria...to trza być dobrej myśli- będzie przewrót
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Niedziela, 18 Wrzesień 2011, 19:23 wysłane przez LOSTFREEQ »
|
|
|
|
|
|