Czas grzmotów, 37. Chaosu 3178 [Poniedziałek, 6 Luty 2012, 10:01] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Ave Eris!

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: żądania  (Przeczytany 1599 razy)
0 użytkowników i 1 Niewierny przegląda ten wątek.
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

La bêtise humaine est la seule chose qui donne une

« Odpowiedz #15 : Sobota, 21 Sierpień 2010, 09:35 »

te bałwany najprawdopodobniej pomyliły adresy więc....

Witam serdecznie i już na wstępie chcę poinformować Państwa, że albo macie u siebie niesamowity bałagan [czego nie należałoby się spodziewać po Takiej instytucji ], bowiem odpowiedź, którą otrzymałem, z całą pewnością nie miała trafić do mnie, bowiem w żadnym razie nie tyczy problemu, który poruszyłem w moim zapytaniu.
Chcę podkreślić bardzo znacząco, że ja w swym liście, który pozwolę przytoczyć sobie raz jeszcze pod koniec tej korespondencji, zapytywałem jedynie.
  Zaniepokojenie moje budzi jednak fakt, że tak poważne instytucje państwowe, mogą popełniać tak absurdalne pomyłki, które w innym wypadku, mogłoby zaowocować czyjąś tragedią.
  Zatem przytaczam raz jeszcze, w całym brzmieniu, moje poprzednie zapytanie i noszę się z nadzieją, że tym razem trafi do odpowiedniej osoby, która będzie umiała i chciała udzielić mi odpowiedzi:

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #16 : Piątek, 1 Kwiecień 2011, 22:54 »

Odezwa do wtajemniczonych i wierzących albo innych -ych, do kluczowych i tych pozbawionych
klucza, do papieży i niepapieskich, którzy swoją postawą potrafią manifestować brak, lub nawet
zanik wiary, oraz tych co mają mieć, choć im nie dane...[ cokolwiek byłoby to ]

Za prawdę powiadam Wam zwróćcie uwagę, lub jej nie zwracajcie [ jeśli tylko ukradliście ją
w dobrej wierze ] na stan lub błogostan, albo też inny stan [ nie  borys ], bo gdy to uczynicie
lub tegoż właśnie nie, widzenie wasze umocni się [ taki wiersz lub rym dla wiadomości pokrewieństwa
z mistrzami romantyzmu naszego lub waszego ] i aby moc w was trwała, zmyślcie sporadycznie
w swych szyszynkach, lub nawet zasiejcie tą oto myśl:
czyż nie lepszym jest być w stanie i stanowo myśl swą obrócić- jako rzecze prorok- aby czynić cuda
wiele nie trza, a jeno pokalać pokalane i zaszczycić nieco wiedzą swe jestestwo, niźli kapustą
być wieczną?
czyż wiedza swoistą macierzą i odnogą wiary naszej być nie powinna, a jeśli zaś taką być winna,
czyż nie lepiej zachować ją w sobie i nie szastać nią po wsze czasy lepiej?
czyż manifestów takowych brak powinien i należałoby je zakopać na wie[trz]ność?
zatem niechaj płynie ostracyzm powolnego rozkładu takowych wynurzeń...ku chwale nie chwalebnych
postępków, występnie maglowanych i roboczo zwanych kapustą...
na cześć i przeciw godności honornego OM.

zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
ten co niesie swiatlo
Spamer
Członek Klubu Dyskusyjnego Eris
*

Frater Profanum

« Odpowiedz #17 : Wtorek, 5 Kwiecień 2011, 10:43 »

Mój avatar,jak widać dalej go nie widać,mam de rzawi ?

Pisz krótkie zdania,a będziesz zrozumiany.
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #18 : Wtorek, 5 Kwiecień 2011, 13:03 »

To raczej ja mam deja vu. Wydaje mi się, że już pisałeś o tym w innym wątku i dostałeś odpowiedź.

Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można...

Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
ten co niesie swiatlo
Spamer
*

Frater Profanum

« Odpowiedz #19 : Wtorek, 5 Kwiecień 2011, 13:31 »

To raczej ja mam deja vu. Wydaje mi się, że już pisałeś o tym w innym wątku i dostałeś odpowiedź.
Masz rację,no to zdrowie :]

LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #20 : Środa, 6 Kwiecień 2011, 19:47 »

Chcete dobre zarobiť? Fukušima hľadá dobrovoľníkov za 3 264 € na deň

O vysnívanej práci tu však nemôže byť ani reči. Radiácia vás môže zabiť doslova na každom kroku.

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahranicne/chcete-dobre-zarobit-fukusima-hlada-dobrovolnikov-za-3-264-na-den.html

no warto przeczytać!!!

ten co niesie swiatlo
Spamer
*

Frater Profanum

« Odpowiedz #21 : Sobota, 16 Kwiecień 2011, 19:45 »

Chcete dobre zarobiť? Fukušima hľadá dobrovoľníkov za 3 264 € na deň

O vysnívanej práci tu však nemôže byť ani reči. Radiácia vás môže zabiť doslova na každom kroku.

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahranicne/chcete-dobre-zarobit-fukusima-hlada-dobrovolnikov-za-3-264-na-den.html

no warto przeczytać!!!
Jakoś nie wyszło mi. Smutny

LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #22 : Poniedziałek, 8 Sierpień 2011, 21:00 »

nie tworzę nowego wątku, bo właściwie, to ten sam rodzaj dopominania się o własne, choć trzeba przyznać, że o inne wartości, a już z całą pewnością, o inne metody tu chodzi...
...to, co dzieje się obecnie w Londynie, a wcześniej w Holandii i Francji, powoli narasta- przykładów "samoistnych" punktów zapalnych jest więcej w nowożytnej historii, ale wcześniej nie nagłaśniano tego w ten sposób.
większość medialnych przekazów jest negatywna, lub stoicko negatywna wobec ludzi, którzy uczestniczą w zamieszkach- nie mnie oceniać i daleki od tego jestem.
ani Pytią, ani też inną Sybillą nie jestem, choć mniemałem, że takie zamieszki [ z różnych powodów ] będą miały miejsce co raz częściej, ich częstotliwość będzie narastać, a rozmiar powiększać.
powoli system, niczym Uroboros, zaczyna połykać swój ogon, i jest to pierwsza, moja optymistyczna [ czytaj: nie tylko zabawna ], notka w tym wątku

Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #23 : Czwartek, 11 Sierpień 2011, 13:47 »

Problemem jest to, jak system zareaguje na swój upadek. Narastająca inwigilacja i militaryzacja życia (pod przykrywką walki z "terroryzmem") powoduje, że system uzyskuje coraz większą przewagę nad obywatelami.

LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #24 : Czwartek, 11 Sierpień 2011, 19:08 »

są tylko dwa rozwiązania: siłą 3mać się do końca, albo przekształcić tak, jak u nas to zrobili komuniści
pomimo jawnej nienawiści, którą żywię do systemu, to nie chcę i nie mogę ich niedoceniać, bo to skończyć się może bardzo źle, więc jeśli eskalacja przybierze na sile, to stawiam, że wybiorą ten drugi wariant, co w dłuższej perspektywie znaczy tyle, że nic się nie zmieni, bowiem ludzie łatwo dają się mamić
wariant pierwszy jest znacznie bardziej krwawy, ale jak na mój gust rokuje znacznie lepiej, a przynajmniej oceniam szanse poprawy w tym wariancie znacznie wyżej.

Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata
*

Episkopos Profan

« Odpowiedz #25 : Sobota, 13 Sierpień 2011, 14:01 »

Nie jestem tak optymistyczny w stosunku do pierwszego wariantu. Wiele rewolucji generowało jedynie stosy trupów i syf większy, niż przed przewrotem...

ten co niesie swiatlo
Spamer
*

Frater Profanum

« Odpowiedz #26 : Poniedziałek, 22 Sierpień 2011, 18:41 »

Chce z powrotem duszę... :-/

LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #27 : Wtorek, 23 Sierpień 2011, 20:36 »

z koncepcji duszy wiem tyle, że nikt nie jest w stanie jej zabrać [ można ją stracić na własne życzenie...a właściwie zatracić]
w tym temacie bardziej podoba mi się pozwanie do sądu boga, lub przynajmniej do zakładu ubezpieczeń [ nie koniecznie zus ] o odszkodowanie za straty moralne lub jakiekolwiek inne

LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata
*

« Odpowiedz #28 : Wtorek, 13 Wrzesień 2011, 20:40 »

topic!!!
jeszcze nie tak dawno, dla wcale nie wprawnego czytelnika, lub oglądacza mediów, jasnym było, że Grecja zbankrutowała, choć trzeba przyznać, że okraszono to epitetem: kontrolowane bankructwo.
teraz opowiada się i grozi bankructwem Grecji codziennie w każdej formie przekazu.
kto i dlaczego robi taki misz-masz naszym mózgom?
czy kontrolowane bankructwo wyszło poza ramy kontroli, czy też wszyscy wiedzieli, że kontrola wcale nie istniała?
i wreszcie, czy nie doczekalim czasu kiedy to, wyjście z unii [tfuuuu] nie musi być zapisane w traktacie jakimkolwiek, a będzie zorganizowane, czy może traktat akcesyjny tak właśnie był skonstruowany, aby wykupić Europę za marne pieniądze?
pytań jest znacznie więcej, a odpowiedź wydaje się jedna...

druga sprawa:
Szwajcarska policja starła się w nocy z soboty na niedzielę uczestnikami zabawy, próbującymi urządzić nielegalne przyjęcie pod chmurką w Zurychu. Funkcjonariusze użyli gazu łzawiącego i gumowych kul. Aresztowano 80 osób.

skoro się dzieje w takim kraju jak Szwajcaria...to trza być dobrej myśli- będzie przewrót
« Ostatnia zmiana: Niedziela, 18 Wrzesień 2011, 19:23 wysłane przez LOSTFREEQ » Zapisane

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]