Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« : Środa, 17 Luty 2010, 21:28 » |
|
Niecodzienną niespodziankę zrobiła Unia Europejska wyznawcom Eris. Jak bez absolutnie żadnych eksperymentów naukowych zmienić w jednej chwili ślimaka w rybę? To wie tylko Unia Europejska. Według zarządzenia Brukseli, nasze poczciwe winniczki, nawet nie zdając sobie z tego sprawy, przeniosły się ewolucyjnie w zupełnie inne miejsce. Od początku lutego, po decyzji jaką podjęła Komisja Europejska, ślimaki winniczki traktowane są przez Unię Europejską jak ryby śródlądowe. Na wniosek Francuzów Komisja Europejska zaliczyła pospolitego ślimaka winniczka do kategorii ryb lądowych. Nie mięczak, lecz ryba. Pospolity ślimak winniczek został zaliczony do kategorii ryb lądowych. Na wniosek Francuzów zrobiła to Komisja Europejska. Polscy zbieracze ślimaków, naukowcy i nauczyciele są zdziwieni. Na każdego znajdzie się paragraf. Wystarczy choćby zmienić mu kategorię. Dzięki lobbingowi Francji, Bruksela dokonała rewolucji w zoologicznej klasyfikacji: ślimak od lutego stał się rybą śródlądową. I choć podnoszą się głosy, że to kolejny euro-absurd, to eksperci tłumaczą, że dla francuskiego rolnictwa ma to ogromne znaczenie. Tyle na ten temat. Ja nie komentuję. Poczekam na Wasze opinie. 
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #1 : Środa, 17 Luty 2010, 21:45 » |
|
Rybko, rybko, pokaż rogi - dam ci sera na pierogi... zgodne z normami UE. 
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sobota, 20 Luty 2010, 12:06 » |
|
Witam! To jak co unia nazywa mam w dupie. Najbardziej mnie wkurza sprawa patentowa  Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« Odpowiedz #3 : Niedziela, 25 Kwiecień 2010, 00:13 » |
|
z tym w dupie to mam obiekcie-kuna co to słowo znaczy?-jak ze stosunkiem od tyłu-to najważniejsze żeby być z tyłu
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #4 : Piątek, 30 Kwiecień 2010, 12:50 » |
|
z tym w dupie to mam obiekcie-kuna co to słowo znaczy?-jak ze stosunkiem od tyłu-to najważniejsze żeby być z tyłu
Może lepiej to wytłumaczę: Mam do tego stosunek przerywany - po prostu to pierdolę  I zgadzam się, lepiej być z tyłu  Ave Eris!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #5 : Niedziela, 2 Maj 2010, 23:14 » |
|
Slimak sa rybami. Jasne ze tak! Doh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jezebel
Moderator Globalny
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #6 : Wtorek, 4 Maj 2010, 20:34 » |
|
Ślimaki to eukarionty! Wszyscy jesteśmy eukariontami... 
|
|
|
|
|
|
Nad ranem wyciągamy siekierę snu. Odrąbujemy głowę myślom. Reszta trzepoce skrzydłami trzepoce skrzydłami - Zasypiamy z krzykiem.
|
|
|
LOSTFREEQ
Moderator Globalny
Socjopata

i don't need sex, my government fucks me everyday!
|
 |
« Odpowiedz #7 : Środa, 5 Maj 2010, 00:07 » |
|
i kosmitami, tyle, że niektórzy bardziej
|
|
|
|
|
|
zabawne, że najczęściej otwierają usta, z rozbrajającą szczerością, Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #8 : Środa, 5 Maj 2010, 09:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #9 : Środa, 5 Maj 2010, 18:31 » |
|
Nie, no to przeciez Przedwieczny, od razu poznalam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #10 : Środa, 5 Maj 2010, 21:51 » |
|
Nie, no to przeciez Przedwieczny, od razu poznalam  Idzie Wielki Cthulhu i mu słoma z butów wystaje... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #11 : Czwartek, 6 Maj 2010, 02:27 » |
|
Ale! jakich butow. Wielki Cthulhu chodzi posuwistym krokiem wazki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czwartek, 6 Maj 2010, 08:58 » |
|
Ale! jakich butow. Myślę, że to glany lub trampki. Dwa do trzech, że produkcji azjatyckiej... Wielki Cthulhu chodzi posuwistym krokiem wazki Że co posuwa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Obrońca Eris

|
 |
« Odpowiedz #13 : Czwartek, 6 Maj 2010, 13:07 » |
|
Że co posuwa?
Fe, fe, idz wyplusz teraz usta lugiem za te brzydkie wyrazy. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czwartek, 6 Maj 2010, 23:30 » |
|
Fe, fe, idz wyplusz teraz usta lugiem za te brzydkie wyrazy.  Nie wiem co sobie pomyślałaś, ale z pewnością coś okropnego. Głodnemu... Czy zamiast ługiem mogę przepłukać usta browarem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|