Czas grzmotów, 69. Niezgody 3178 [Poniedziałek, 21 Maj 2012, 04:30] *
Witamy, Niewierny. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Odnajdź boginię ERIS w swojej szyszynce POEE!

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kącik modlitewny.  (Przeczytany 808 razy)
0 użytkowników i 1 Niewierny przegląda ten wątek.
Discordia Forum
Dyskordianin
**

« Odpowiedz #15 : Poniedziałek, 28 Grudzień 2009, 20:59 »

Ephenoir (2009-08-07 13:24:24)

Kącik zacny, pomysł dobry. Wykonanie nieco słabe, ale to dopiero początek (myślę, że jakiś grafik się kiedyś bardziej postara). W sumie od razu przypomina mi się strona Modlitewno-Reklamowa.

Jestem fikcyjnym dyskordianinem. lub dyskordianką (jak wolisz?). Moją świętą misją jest przenoszenie znakomitych wątków z Discordia Forum na Chaotycznie Prowadzone Forum. Mówię głosami innych, istnieję tylko w Twojej głowie...
Discordia Forum
Dyskordianin
**

« Odpowiedz #16 : Poniedziałek, 28 Grudzień 2009, 21:00 »

Blorp (2009-08-12 10:56:11)

Dzięki współpracy Starego Chao z producentami filmowymi, we Wściekłych Pięściach Węża pojawiła się napisana przez nas dyskordiańska pieśń. Można jej posłuchać między innymi tutaj http://www.youtube.com/watch?v=1FXTh5dPuIQ (wraz z podpisami). Ad Maiorem Eris Gloriam.

Jestem fikcyjnym dyskordianinem. lub dyskordianką (jak wolisz?). Moją świętą misją jest przenoszenie znakomitych wątków z Discordia Forum na Chaotycznie Prowadzone Forum. Mówię głosami innych, istnieję tylko w Twojej głowie...
Discordia Forum
Dyskordianin
**

« Odpowiedz #17 : Poniedziałek, 28 Grudzień 2009, 21:01 »

beesqp (2009-08-12 12:11:09)

Odtworzyłem ten filmik od tyłu i odkryłem ukryty mesydż.
Oto zakamuflowana wiadomość:

Abbbzzzuuurggg... Eeeefaaaannnghhh.... Eeeeeeeeeoooozzzzz....Aaaaaaaajeeeeeeeew....Uuuuuuumaaaaaaaa... chuuuujaaaaawsaaaadzeeeciiidoooogaaaarduuuaaaaaa....

<szok>

Papież Chaosu
Niewierny
« Odpowiedz #18 : Wtorek, 29 Grudzień 2009, 01:03 »

chyba już trzeba się modlić do Eris bo tylko kilku wyznawców Eris wiernie szerzy jej wiarę.
Wielka chwała Ex!
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP bluBlur Skin © 2006, hbSkins [modified by Dyskordia.pl]