Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« : Czwartek, 24 Grudzień 2009, 00:55 » |
|
Jakie znacie chore, totalnie zryte, głupie i abstrakcyjne komedie? Co obejrzeć aby zryć sobie beret do końca?
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Casimir
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #1 : Czwartek, 24 Grudzień 2009, 13:18 » |
|
1. Clockwork Orange. Tego nie da się opisać. To trzeba zobaczyć. 2. Zombieland. Może i nie aż tak chory, ale sympatyczny  3. Dowolny horror gore.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conte Comico
Dyskordianin

Conte Comi©
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czwartek, 24 Grudzień 2009, 17:51 » |
|
Braindead (Martwica mózgu) to jednocześnie horror i komedia. Z pewnością ryje mózg i powoduje jego martwicę... "Szczuro-małpa" - nowy gatunek zwierzęcia, który do Nowej Zelandii zostaje przywieziony przez jednego z zoologów, gryzie w rękę matkę głównego bohatera. Pod wpływem ukąszenia zmienia się ona w zombie i zaczyna zarażać innych mieszkańców miasteczka. Powstrzymać hordy nieumarłych może jedynie jej syn oraz jego ukochana. Jeden z najlepszych horrorów zaliczanych do gatunku "gore". W wielu krajach zyskał już status kultowego. Obraz, który przyniósł popularność Peterowi Jacksonowi, obecnemu reżyserwoi "Władcy pierścieni". Cytat z masońskiego filmweb.pl. 
|
|
|
|
|
|
POWIADAM WAM: TRZEBA MIEĆ W SOBIE ZAWSZE CHAOS, BY DAĆ POCZĄTEK TAŃCZĄCEJ GWIEŹDZIE! - Nietzsche
|
|
|
|
Papież Chaosu
Niewierny
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czwartek, 24 Grudzień 2009, 21:08 » |
|
Braindead (Martwica mózgu) to jednocześnie horror i komedia. Z pewnością ryje mózg i powoduje jego martwicę... "Szczuro-małpa" - nowy gatunek zwierzęcia, który do Nowej Zelandii zostaje przywieziony przez jednego z zoologów, gryzie w rękę matkę głównego bohatera. Pod wpływem ukąszenia zmienia się ona w zombie i zaczyna zarażać innych mieszkańców miasteczka. Powstrzymać hordy nieumarłych może jedynie jej syn oraz jego ukochana. Jeden z najlepszych horrorów zaliczanych do gatunku "gore". W wielu krajach zyskał już status kultowego. Obraz, który przyniósł popularność Peterowi Jacksonowi, obecnemu reżyserwoi "Władcy pierścieni". Cytat z masońskiego filmweb.pl.  Potwierdzam genialny film. Poleciłbym jeszcze Martwe Zło 1,2,3  Toxic Avenger http://www.youtube.com/watch?v=27E4Qfj7iEYmonty python - wszystko co mają How High Hydrozagadka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Piątek, 25 Grudzień 2009, 00:37 » |
|
Hydrozagadka jest znakomita, całkowicie popieram tę kandydaturę  Ten film był już chyba polecany na naszym forum: Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (AKA Dr. Strangelove / Doktor Strangelove, lub jak przestałem się martwić i pokochałem bombę)
|
|
|
|
|
|
Czy pieprzniczką można solić? Czy solniczką można... Dyskordia.PL źródłem Chaosu i Zepsucia! Albowiem, ponieważ, gdyż, azaliż...
|
|
|
Casimir
Pożeracz Jabłuszek

|
 |
« Odpowiedz #5 : Piątek, 1 Styczeń 2010, 21:40 » |
|
Postal. Cały jest na YouTube, jets komedia i jest chory, spełnia wszystkie kryteria, by dostać zasiłek pielęgnacyjny w wysokości 400zł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #6 : Poniedziałek, 18 Styczeń 2010, 09:56 » |
|
The Cottage - horror/komedia. Krwawy, zryty.... i brytyjski. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WujekSyfon
Bojownik za Eris

Panbuk
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sobota, 30 Styczeń 2010, 21:05 » |
|
Produkcyje z.f. skurcz, jest na youtube Guinea Pig, cala seria gore tałatajstwa z komunistycznyvh Chin i okolic. Dowcipy K. Strasburgera. Tak, mozliwe, ze jestem nowy  Hail Eris!
|
|
|
|
|
|
"Panowie Chaosu są wrogami Logiki, żonglerami Prawdy, rzeźbiarzami Piękna"
|
|
|
Jezebel
Moderator Globalny
Bojownik za Eris

|
 |
« Odpowiedz #8 : Niedziela, 31 Styczeń 2010, 17:42 » |
|
Happy Tree Friends. Bardzo chore. Wyższy stopień wtajemniczenia, jeśli chodzi o zryty beret. Urwane rączki, nóżki, krwotoki i inne tortury. A wszystko słodkie, urocze i lukrowane. Raczej komedia, bo wiem, że ludzi śmieszy. Ja nie mogę na to patrzeć http://www.happy-tree-friends.yoyo.pl/film1.html
|
|
|
|
|
|
Nad ranem wyciągamy siekierę snu. Odrąbujemy głowę myślom. Reszta trzepoce skrzydłami trzepoce skrzydłami - Zasypiamy z krzykiem.
|
|
|
Ex Nihilo Nihil
Administrator
Socjopata

Episkopos Profan
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czwartek, 4 Luty 2010, 01:58 » |
|
Znakomite! Dawno Happy Tree Friends nie widziałem, ale aż zachciało mi się  PS: Ja mogę na to patrzeć... godzinami!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wtorek, 9 Marzec 2010, 14:37 » |
|
Doomsday- niezamierzona (chyba?) komedia, po której wyczołgałam się z kina.
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
WujekSyfon
Bojownik za Eris

Panbuk
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wtorek, 9 Marzec 2010, 18:00 » |
|
Graja to w kinie  Niech swiat zginie  Ku chwale Eris i Światobliwego Browaru  23x5/5=23 
|
|
|
|
|
|
"Panowie Chaosu są wrogami Logiki, żonglerami Prawdy, rzeźbiarzami Piękna"
|
|
|
Pajret
Bojownik za Eris

Why is the rum always gone?!
|
 |
« Odpowiedz #13 : Środa, 10 Marzec 2010, 11:01 » |
|
Grali. Jeden z moich najlepszych, kinowych wyborów w życiu. Kiedy na ekranie pojawił się Pokrak z Pulp Fiction (?!?!) byłam bliska śmierci przez uduszenie (się).
|
|
|
|
|
|
If you`re not livin` on the edge, you`re taking too much fuckn` space! Thou shalt not weigh more than thy refrigerator
|
|
|
|